Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5471614 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sosyalkartal

haftasonu çay sigaramla en güzel zamanımı geçiriyodum burda  stad bittiğinde buralar sakinleşecek herkes bir amaçsız kalacak inşallah basketbol salonu yapımına çabuk başlarız  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Ensar

İşte aylardır bahsettiğim buydu. Artık bütün medya bizi konuşacak. Sosyal medyada 1 numaraya çıkacağız bu süreçte..Herkes fotoğraf çekecek, maçtan önce 60.000 kişi stadın çevresinde olacak, açılışı her kanal canlı yayınlayacak..Ligin son maçına kadar en az 3 açılış yapılacak. Her haber, sosyal medyadaki her hashtag, çekilen her fotoğraf, verilen her ropörtaj bizi 1 adım öteye taşırken buna hiç alışık olmayan fb taraftarı ağzı açık izleyecek süreci.. Camiaları bu süreçte ikinci planda kalacak, moralleri bozulacak..Ve içlerinden şunu diyecekler; "Aynı 100. yıllarındaki gibi bir hava var. Beşiktaş bu sezon bize şampiyonluğu bırakmaz".

Stadlarında homurdanmalar başlayacak, mutsuzlar çünkü, umutsuzlar..Her gol kaçırdıklarında yuhalamalar olacak..Çaresiz kalacaklar, gündemi belirleyemeyecekler, gündemi değiştiremeyecekler. Aziz Yıldırım her yola başvuracak ama bu sefer nafile..Kader yazıldı artık..Bu statta şampiyonluk kupasını kaldıracağız. Hayal edebiliyorum..Siz de edin..Gomez'in kupayla tribünlere koştuğunu düşünün..Kupa ortadayken sevinç içindeki futbolcuları gözününüzün önüne getirin. Takımın üzerinde şampiyonluk tshirtlerini hayal edin. Hayal edin çünkü hayal etmediğiniz şeyi yaşayamazsınız. Bırakın kim ne derse desin..Bazı arkadaşlar Şenol Güneş'in sonunu getiremeyeceğine inanırsa inansın, umursamayın. Dedim ya, kaderimiz yazıldı bir kere..

Olan herşey Beşiktaş'ın şampiyonluğu için olacak..Ve oluyor. Rhodolfo'nun sakatlığı da, derbinin ertelenmesi de..Kar yağışı da..Sis de..Herşey ama herşey efsanevi şampiyonluğumuz için oluyor..Görmüyor musunuz? Herşey sürecin bir parçası..Olan herşey şampiyonluk hikayemizde bir sayfa olarak yerini alacak..İnanın..Siz inanın ki,takım da inansın. Bizim taraftarımızın hissiyatı kaderimizi belirler, hep böyle oldu. Liverpool'u eledik, kolay mı oldu? Neden eledik biliyor musunuz? Çünkü Beşiktaş taraftarının neredeyse hepsi kurada Liverpool çıksın istedi ve bunu dile getirdi. İnandık çünkü, eleyecektik Liverpool'u..Hayal ettik ve 20 milyon Beşiktaşlının gücüyle, 80.000 Beşiktaşlının da sesiyle eledik Liverpool'u..Tüm bunlar bir süreçtir ve süreci yaratan bizleriz..

İsterim ki alın bu yazının bir çıktısını asın evinize, ofisinize..En olumsuz şartlarda bu yazıyı okuyun..Çok güzel yazdığımdan değil. Bir kere daha inanmak için..Her okuduğunuzda kupanın takımımızın ellerinde, stadımızda havaya kalktığını düşünün..Hayal etmekten, sonrasında hayal kırıklığı yaşamaktan asla korkmayın..Zafer, zafer benimdir diyenlerindir çünkü..

ZAFER BİZİMDİR.

O zaman haydi..Evimize dönelim..
+1903
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

ysariusta

• Ziyaretçi

herkese iyi akşamlar arkadaşlar. uzun süredir takip ediyorum bende klasik zaten o. beğenerek takip ediyordum forumu fakat son 2 gündür malum konulardan dolayı açasım bile gelmedi neyse ki bitti. yalnız önce alan vefalı arkadaşlara helal olsun gerçekten, 3 yıldır bu zamanları beklediler. ama kulübe küsülür mü yahu tamam bi çakallık döndü de kırgınlığınızın açılma heyecanınızın önüne geçmesine şaşırdım.

stadımız açılıyor beyler inanılmaz heyecanlıyım :halay:. giresunda yaşıyorum bu aralar arkadaşım kurum mülakatına girecek ve olursa kombine alıp ilk 3 maçada bilet almak için sabırsızlanıyorum hatta biter diye içten içe tırsıyorum :) sizden isteğim forumca la inş olur falan demeniz:D

birde güncel faruk, şeffaf efe ye çok teşekkürler emekleri için.umarım lakaplara bozulmamışsınızdır :)

Hoşgeldin. Yok kuruma değil. Bir şahsa küstüm ben o kendini bilir

Çevrimdışı ahmetx

Gürcan Bilgiç ntv de bu kombinelerin son 3 maç meselesini deşmeye çalıştı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

bizim kombine ,bilet ve forma satışımız başarı bazlı olduğu için bu camiadan bir Borussia Dortmund bir FC Schalke 04 bir
Mönchengladb aidiyeti beklenemez ,yıllarca stat stat dedik çırpındık durduk iyide arkadaş bu işler gazoz kapağıyla olmuyor 400 milyon türk lirası paraya mal oldu deniyor 3 maç için okadar yayğara korpartıldıki sanki bu kulubün başkanı dubai şeyhi muhammed bin raşid el maktum... dolarları harcıcak yer bulamıyoruz.. eğer bu kulubün seni müşteri olarak gördüğünü düşünüyosan kale arkası tribün kombinesi alıpta  başakşehirde kapalı tribünden nasıl maç seyrettiriyo onuda söyle bari..saygılar
+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mellfred

bizim kombine ,bilet ve forma satışımız başarı bazlı olduğu için bu camiadan bir Borussia Dortmund bir FC Schalke 04 bir
Mönchengladb aidiyeti beklenemez ,yıllarca stat stat dedik çırpındık durduk iyide arkadaş bu işler gazoz kapağıyla olmuyor 400 milyon türk lirası paraya mal oldu deniyor 3 maç için okadar yayğara korpartıldıki sanki bu kulubün başkanı dubai şeyhi muhammed bin raşid el maktum... dolarları harcıcak yer bulamıyoruz.. eğer bu kulubün seni müşteri olarak gördüğünü düşünüyosan kale arkası tribün kombinesi alıpta  başakşehirde kapalı tribünden nasıl maç seyrettiriyo onuda söyle bari..saygılar
:claps:

Çevrimdışı martin40

Arkadaslar, iki sorum olacakti :

1- ben sanki VIP koltuklarin arkasinda ekran göremedim, yaniliyormuyum ?

2- bu hibrit çimle, saha nasil biçilecek ? Hibrit çimler uzamiyor sanirim, biçildikten sonra "zarar" görmeyecekler mi ?

Çevrimdışı bjklimert_

ilk maç  en ucuz bilet ne kadar olur tahminen

Çevrimdışı metin tan

hoşbuldum arkadaşlar. sanırım stadımız 4x4 lük açılmaycak ama 40 gün 40 gece sloganı heyecan verici. zaten bu yıl şampiyon olalım, yaza gelin gibi süsleriz.  :)

bu arada stadlar dişi mi olur erkek mi? :)

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

@Yusuf Tekeli ve @selim sonunda açılış toplantısının tamamını yükledim.. umarım çok geç olmamıştır :)

bu videonun youtubede ki linkini atabilir misiniz arkadaşlar bulamadım ?
Physical Education Teacher

Çevrimdışı Unalll

Stadın hem görsel hem taraftar açısından güzelliğini seneye daha net görücez bence.

Şu loca arası led ekranlar .. :bandit:
Çatıda ışık şovu!!!

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Arkadaslar, iki sorum olacakti :

1- ben sanki VIP koltuklarin arkasinda ekran göremedim, yaniliyormuyum ?

2- bu hibrit çimle, saha nasil biçilecek ? Hibrit çimler uzamiyor sanirim, biçildikten sonra "zarar" görmeyecekler mi ?
1.si tüm VIP koltuklar takıldıktan sonra arkalarınada ekran takılacak.
2.si Bence görmez ama detayları @Necmi abi bilir.👍
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Hadi  biraz da yüreğimiz ısınsın..Van lı çocuklardan :)

Çevrimdışı Kalyoncu

11 Nisan'da Bursaspor ile oynayacağımız karşılaşmayla açılacak olan yeni yuvamız Vodafone Arena’da kalan iç saha maçlarımız olan Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor karşılaşmalarımızı izleyebilmek için kombine sahibi taraftarlarımızın bilet satın alması gerekecektir. Bu 3 müsabaka için kombine sahibi olan taraftarlarımız, koltuklarını her maç öncelikli olarak satın alma hakkına sahip olacaktır. Bilet satış detayları maçlardan önce açıklanacaktır.

Kombine kart sahibi taraftarlarımızın ardından, ikinci öncelik hakkı Konya Büyükşehir Torku Arena, Ankara Osmanlı Stadı, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'ndaki maçlarımızdan bilet almış olan taraftarlarımıza sağlanacaktır. 
Bu öncelik hakları sonrasında kalan biletler genel satışa sunulacaktır.
Yasaklı link alıntı kulübümüzden yapılan açıklama

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yasin02

Vodafone Arena'da ki 3 maç için çıkacak biletlerde öncelik sahipleri
1.öncelikliler;Kombine kart sahipleri
2.öncelikliler;Geçtiğimiz sürede Konya Büyükşehir Torku Arena, Ankara Osmanlı Stadı, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'ndaki maçlarımızdan bilet almış olan taraftarlar
Bu öncelikler sonrası bilet kalırsa diğer taraftarlar alabilecek

kaynak ; Beşiktaş Transfer Dedikoduları https://www.facebook.com/Transferbjk/posts/960353130744924
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Keşke saha içindeki led reklam panolarıyla birlikte loca aralarındakide takılsa.Bence yaza birakılacak.Bu sezonluk aynı Toki Arena'da Türk Telekom yazıyorsa bizdede Vodafone yazar loca aralarında😐😐
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı tugozcan

Arkadaslar oncelikli satis icin herhangi bir stadtan bilet almis olmak yeterli mi yoksa hepsinden mi almis olmak gerekiyor? O kısım net değil.

Çevrimdışı aşığımsana

Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Yiğit

5 kombine olayı baya kötü olmuş.

Kombine almaktan bahsediyor, biletten değil.

Çevrimdışı FARUK

herkese iyi akşamlar arkadaşlar. uzun süredir takip ediyorum bende klasik zaten o. beğenerek takip ediyordum forumu fakat son 2 gündür malum konulardan dolayı açasım bile gelmedi neyse ki bitti. yalnız önce alan vefalı arkadaşlara helal olsun gerçekten, 3 yıldır bu zamanları beklediler. ama kulübe küsülür mü yahu tamam bi çakallık döndü de kırgınlığınızın açılma heyecanınızın önüne geçmesine şaşırdım.

stadımız açılıyor beyler inanılmaz heyecanlıyım :halay:. giresunda yaşıyorum bu aralar arkadaşım kurum mülakatına girecek ve olursa kombine alıp ilk 3 maçada bilet almak için sabırsızlanıyorum hatta biter diye içten içe tırsıyorum :) sizden isteğim forumca la inş olur falan demeniz:D

birde güncel faruk, şeffaf efe ye çok teşekkürler emekleri için.umarım lakaplara bozulmamışsınızdır :)
Merhaba hoşgeldiniz

Çevrimdışı bürküt

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı aoguzd

Umarim yanlis anlamisimdir, eğer oncelik hakkina sahip olan kombine sahipleri bursa maci icin 5 bilet alma hakkina sahiplerse rezaletin daniskası baska bisey degil. Karaborsanin kralı olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kimsenin fikri önemsiz değil ama 200 sayfayı da okuyacak gücüm yok. Kusuruma bakmayın. Yanlız vicdansızsınız onu net söyleyeyim. 200 sayfa yazı mı yazılır.  :pes

Bilet alma konusunda şunu söylemek lazım. Akde vefa.

Daha önce anlattım. Bir daha anlatayım. İş yerinde fena halde canım sıkkındı. Hatta koptu kopacak haldeydim 20 yıllık kurumumdan. Maçlara da gidemiyorum. Malum Olimpiyat Caddebostan 2 ömürlük yol. Birde habire bizim maçlar ya cuma ya pazartesi. Bir gün o kadar özlemişim ki Beşiktaş'ı stadı. Ne oluyor ne alemde diye sosyal medyaya baktım. Önce bir kaç site bulduk. Oralardan fotoğraflar. Arabamla ilgili bir foruma üyeydim ama ötekileri bilmem pek. Bir gün @bjk_mabet buranın adresini verdi. Girdik üye olduk. O günden bugüne. Dün geceye kadar heyecanla hevesle stadı bekledim. Şimdi stat orada. Koltuğu, çimi her şeyiyle duruyor. Eksiği fazlası vardır. Olur halledilir. Düzeltilir. Geliştirilir. Fakat bir şey var ki değişmesi zor. Beşiktaş taraftarına bir söz verdi mi tutacak. Gelecek sezonun son 3 maçının biletini aldığımı varsayacağım. Bunu da görmeyeceğim. Ancak günü geldiğinde bunları hatırlayacağım.

Statta, stat başlığı da bana göre bitti. Herkese hayırlı olsun.
Hic sorma abi bi gun giremedim Suan 56 sayfa geriden tek tek okuyarak geldim nerden baksan 2 saatimi aldi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

Arada diğer maçlara da giderim diye Tff passoligi almıştım farketmiyor değil mi öncelik sırasında? Maçlara gitmişligim var sonuç olarak.
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 20:37:55 cisse557 ]