Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5470862 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Factatum

22 günde son başlığımızda 429. sayfaya ulaştık. Bir çok ileti de silinmiş olmasına rağmen.

Stad 20 gün sonra açılacak. Her geçen gün daha çok sayfa ilerliyoruz. Bu demektir ki, aynı tempoyla gidersek -ki tempo artacaktır- 9. başlıkta stadı açacağız.

Çevrimdışı Necmi

hibrit 1 sıra çakıldı bekleniyor 1 günde 1 sıra yapılıp beklenirse kaç günde biter ?
Hibrit çakımı on gün sürecek

Çevrimdışı Deadam

@Deadam peki sence evrim var m? :D @AmaralGürses

Ohooo :D ordan başlarsak dünyanın daha önce 4 kez %99 oranında canlı türünün yok olduğu dönemlerden geçtiği, tardigrad canlısının bu yok oluşlardan sağ kurtulduğu, tek hücreli organizmaların daha az gereksinimleri olması nedeniyle yok oluşlar sonucunda değişen şartlara uyum sağladığı ve geliştiğinden başlar konu :D

ve 5. başlıkta yazdığım şeylerle devam eder :D

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı eaglekartal

Beşiktaş amblemi kartal amblemi nezaman nereye tam olarak konulacak onlarıda görmek istiyor insan artık

Çevrimdışı ensdndr

İlk maçımızı oynamaya son 20 gün ve biz hala o yetişecek mi bu ne zaman yapılacak kaygısı içerisinde mesajlar atıyoruz. Stadyum ve saha ile ilgili her şey hazır olacaktır. Benim tek düşündüğüm çevre düzenlemesinin yetişmeyecek olması.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Necmi

İlk maçımızı oynamaya son 20 gün ve biz hala o yetişecek mi bu ne zaman yapılacak kaygısı içerisinde mesajlar atıyoruz. Stadyum ve saha ile ilgili her şey hazır olacaktır. Benim tek düşündüğüm çevre düzenlemesinin yetişmeyecek olması.

yetişir oda ne olacak yer döşemesi vur git

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hibrit gece de devam edecek mi serme işlemi gibi?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

yetişir oda ne olacak yer döşemesi vur git

eski acık girişi mecbur olackatır butun araclar yani sanıyorum topcularda ordan giricekti orası zaten o vakte kesin yetişmesi lazımdı orasıda belediyeye ait dimi?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Necmi

eski acık girişi mecbur olackatır butun araclar yani sanıyorum topcularda ordan giricekti orası zaten o vakte kesin yetişmesi lazımdı orasıda belediyeye ait dimi?
yok girişi biz yaparız yol düzenlemesini belediye yapar

Çevrimdışı tuncaboylu

sorun burda üç maça bilet almak değil.
Seninle bir sözleşme yapıyorsa Beşiktaş buna uymakta yükümlüdür.
Beşiktaştan bahsediyoruz değerlerimiz var. Herkes taraftar kimse maça gitmeyi düşünüpde kombine almadı alanların
çoğuda maçlara gelmedi zaten herkes bir çok şeyi feda etti etmeyede devam ediyor.
Kimse bilip bilmeden konuşmasın ben mesela bilet paralarını bir şekilde kartal yuvasından alış veriş yaparak her maç
iade ettim istemedim kulübün bu şekilde zorda kalmasını. bu sene ocak ayının ilk haftası bana bir paket sattı kartal yuvası
bu gün itibariyle henüz ortada yok. gene ocak ayında iki köy okuluna dergi abonesi oldum. Benim derdim parayla değilki
kulübümün ihtiyacı varsa imkanlarımı zorlarım. Ama kalkıp bana sen taraftar değilsin müşterisin muamelesi yaparsa
o zaman taraftarda müşteri gibi davranır. Ben bu 3 sezondur kombine param karşılığını hep bilet için harcadım.
o nedenle feda edin 3 sezondur bedava maç izliyorsunuz lafını kesinlikle kabul etmiyorum. Burda bir hukuksuzluk var.
ve o basit dediğiniz biletleri alamayacak bir çok kombine sahibide tanıyorum. Sen kalkıp böylesine bir hukuksuzluk yapıp
o insanları ilk maçdan mahrum edersen hayatları boyu o insanlara bu üzüntüyü yaşatacaksın. Bizim için sorunmu 3 bileti almak
ama biz Beşiktaşlıysak mağdur olan insanların haklarını savunmalıyız. Neden kombine alanı mağdur ediyorsun şu üç maç
sana hiç bir katkısı olmamış ve ilk maça girmek için biletlerin satılmasını bekleyen insanlara 60 a satacağına 120 ye sat
3 maç böyle de bizede son 3 maç için uzatma kombinesi çıkart ve bunu belli bir süreye yay demiyorumki bedava izlet..
Sana katkı vermeye çalışan 3 sezon öncesi vodafone kombinesi almış olanıda onure et. hem gelir daha yüksek olsun
ben uzatma kombinesini çıktığı an alırım. Biraz itiraz eden insanlarada hak verin. unutmayın hak verilmez alınır.
Biz Beşiktaşlıyız değerlerimizden biride hak yememektir. Burda yıllardır değerlerimizi savunuyoruz şimdi ne dememi bekliyorsunuz
yönetim haklımı diyeyim. Bas bayağı yanlış yapıldı. Bunun savunulacak bir tarafı yok.
bu arada sinirle kimsenin dikkatinimi çekmedi yoksa benmi o sinirle yanlış anladım vodafone ceo su stad kapasitesini açıkladı 42903 dedi.
hemde iki defa tekrarladı :alala:

Necmi abi, ilk anlık fevrilikle düşünmezsen, ortada bir haksızlık ya da mağduriyet olmadığını farkedeceksin.

Kulüp biz kombine sahiplerinden 3 maçı alıp, karşılığında olası bir CL/Avrupa ligi çeyrek finali, olası bir Türkiye Kupası yarı finali, olası bir derbi maçı ve en az 4 lig maçı veriyor(Seneye son 8 maçın 4'ü içeride olur)

Daha neyin haksızlığından bahsediyoruz? Seneye de burada olursak aynı zamanlarda tüm kombine sahipleri bu anlaşmadan ne kadar karlı çıktığını konuşacağız, hatta bazı kronik muhalifler yönetimi vizyonsuzlukla ve kulübü zarara uğratmakla suçlayacak.

Çevrimdışı tayfunyasar

Ilk mac bursayla olduguna gore deplasman tribunun merdivenlerini acmalati icin bir heyet cagiralim. Hem aradaki buzlar da erismis olur.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı kutalmis.pinar

20 güne çevre düzenlemesi yetişir.Eski açık tarafında az bir bölüm kaldı.Belki kapalı arka taraf az bir bölüm kalır ama sorun teşkil etmez.Önemli olan şeffafların vites arttırması artık.👍
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Kalyoncu

Eski açık tarafı yetişirmi o kadar gazetecinin içinden biride sormadı neler yetişmeyecek diye kartal yuvası yetişmeli bence o günkü hasılat rekor olur

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı nannan

Necmi abi, ilk anlık fevrilikle düşünmezsen, ortada bir haksızlık ya da mağduriyet olmadığını farkedeceksin.

Kulüp biz kombine sahiplerinden 3 maçı alıp, karşılığında olası bir CL/Avrupa ligi çeyrek finali, olası bir Türkiye Kupası yarı finali, olası bir derbi maçı ve en az 4 lig maçı veriyor(Seneye son 8 maçın 4'ü içeride olur)

Daha neyin haksızlığından bahsediyoruz? Seneye de burada olursak aynı zamanlarda tüm kombine sahipleri bu anlaşmadan ne kadar karlı çıktığını konuşacağız, hatta bazı kronik muhalifler yönetimi vizyonsuzlukla ve kulübü zarara uğratmakla suçlayacak.

Necmi abi %100 haklı. Yönetim kombine sahiplerine yanlış yapıyor. Ahlaken doğru değil bu.

Dediğinizi şöyle bir örnekle terse çevirelim:

Bu sezonun son 3 maçıyla gelecek sezonun son 3 maçının bileti aynı anda satışa çıksa önce hangisi biter? Bu sorunun cevabını hepimiz biliyoruz.

En doğrusu bu sezon kombine sahipleri maça bilet elmaya gerek olmadan girebilmeli, gelecek sezonun son 3 maçı veya 11 Nisan 2017'den sezon sonuna kadarki maçlar için belirli bir ücret karşılığında kombine uzatma şansı verilmeli.

Kulübün paraya ihtiyacı varsa da bu sezon son 3 maç bilet fiyatları normalden 2 veya 3 kat fazlasına satılmalı.

Paraya ihtiyaç varsa Kale arkaları 1000, kapalı 1500, numaralı 2000 TL'den satışa çıksın maç başı. O da savunulur mu?

Beşiktaş bu olmamalı.

Çevrimdışı frkndgnr

Vay be... şurada hafriyat muhabbetleri dönerken üniversiteye hazırlanıyordum,  şuan okuldayım ve dersteyim, bi kaçamak yapıp buraya girdim ve kaleler ne zaman gelir muhabbeti okumak keyif verici...

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Eski açık tarafı yetişirmi o kadar gazetecinin içinden biride sormadı neler yetişmeyecek diye kartal yuvası yetişmeli bence o günkü hasılat rekor olur

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rıdvan Akarın demesine göre kartal yuvası yetişecek. Efsane formaları 10-11 nisanda Vodafone Arena Kartal Yuvası'ndan alabilirsiniz yazmıştı
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı quentine83

skorboard ,ışıklandırma, hibrit çakma ,yedek kulübesi ,şeffaf membran ,localar ,temizlik işleri,büfeler ,içerinin temizliği,membranların yapıştırılması ,kale direkleri sınır çizgileri ve çevre düzenlemesi.
bunların hepsi eş zamanlı giderse 20 güne biter. ama 20 günde baktıgın zaman çok az geliyor bana .mesela bugün bitti bu saydıklarımdan hiçbiri eksilmedi hala...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Türkay

olur mu öyle şey adamlar niye serdi o ilkini 15 günde bitirirler herşey dahil daha 20 gün var yarın öbür gün başlarlar yukarıda çalışıyorlar zaten bence mebranları yapıştırıyorlar

Abi bilemedim ki ya bi tane serip bıraktılar baska harekette yok ben yetişmeyecek sandım
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı firewater

sorun burda üç maça bilet almak değil.
Seninle bir sözleşme yapıyorsa Beşiktaş buna uymakta yükümlüdür.
Beşiktaştan bahsediyoruz değerlerimiz var. Herkes taraftar kimse maça gitmeyi düşünüpde kombine almadı alanların
çoğuda maçlara gelmedi zaten herkes bir çok şeyi feda etti etmeyede devam ediyor.
Kimse bilip bilmeden konuşmasın ben mesela bilet paralarını bir şekilde kartal yuvasından alış veriş yaparak her maç
iade ettim istemedim kulübün bu şekilde zorda kalmasını. bu sene ocak ayının ilk haftası bana bir paket sattı kartal yuvası
bu gün itibariyle henüz ortada yok. gene ocak ayında iki köy okuluna dergi abonesi oldum. Benim derdim parayla değilki
kulübümün ihtiyacı varsa imkanlarımı zorlarım. Ama kalkıp bana sen taraftar değilsin müşterisin muamelesi yaparsa
o zaman taraftarda müşteri gibi davranır. Ben bu 3 sezondur kombine param karşılığını hep bilet için harcadım.
o nedenle feda edin 3 sezondur bedava maç izliyorsunuz lafını kesinlikle kabul etmiyorum. Burda bir hukuksuzluk var.
ve o basit dediğiniz biletleri alamayacak bir çok kombine sahibide tanıyorum. Sen kalkıp böylesine bir hukuksuzluk yapıp
o insanları ilk maçdan mahrum edersen hayatları boyu o insanlara bu üzüntüyü yaşatacaksın. Bizim için sorunmu 3 bileti almak
ama biz Beşiktaşlıysak mağdur olan insanların haklarını savunmalıyız. Neden kombine alanı mağdur ediyorsun şu üç maç
sana hiç bir katkısı olmamış ve ilk maça girmek için biletlerin satılmasını bekleyen insanlara 60 a satacağına 120 ye sat
3 maç böyle de bizede son 3 maç için uzatma kombinesi çıkart ve bunu belli bir süreye yay demiyorumki bedava izlet..
Sana katkı vermeye çalışan 3 sezon öncesi vodafone kombinesi almış olanıda onure et. hem gelir daha yüksek olsun
ben uzatma kombinesini çıktığı an alırım. Biraz itiraz eden insanlarada hak verin. unutmayın hak verilmez alınır.
Biz Beşiktaşlıyız değerlerimizden biride hak yememektir. Burda yıllardır değerlerimizi savunuyoruz şimdi ne dememi bekliyorsunuz
yönetim haklımı diyeyim. Bas bayağı yanlış yapıldı. Bunun savunulacak bir tarafı yok.
bu arada sinirle kimsenin dikkatinimi çekmedi yoksa benmi o sinirle yanlış anladım vodafone ceo su stad kapasitesini açıkladı 42903 dedi.
hemde iki defa tekrarladı :alala:

Bu konuda yanlış düşünüyorsun abi. Kombine 1yıllık yani 11.04.2016 da başladığı zaman 11.04.2017 de biter. Yani bu tarihten sonra 3maçın olacağının garantisi varmı? Tr kupası çeyrek finali+sıkıştırılmamış lig programında en az 4 iç saha maçı+ avrupada yola devam edersek en az 1maçta oradan ettimi sana en az 6 maç.

bu sefer denmeyacekmi bizim kombine sene sonuna kadar niye olmuyor diye? Bu dahada karmaşa yaraatacaktır. Yönetim ya bedava verecekti bu hakkı kombine sahiplerine yada öncelik tanıyıp bilet aldıracaktı ki bence en olması gerekeni yapmıştır. Sende olaya birde bu şekilde bak. Bu arada maça gitmeyi düşünmüyorsan kombineni bana devredebilirsin  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı serti67

@Necmi abi vodafone CEO'su 42903 dedı ama Başkan'a dırek soruldu umut Güner ger boşluğa koltuk sıkıştırdı dedı bende sandım rakam arttı sonra 40 41 çıvarı oldu dedı anlmadım bende
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı nannan

Bu konuda yanlış düşünüyorsun abi. Kombine 1yıllık yani 11.04.2016 da başladığı zaman 11.04.2017 de biter. Yani bu tarihten sonra 3maçın olacağının garantisi varmı? Tr kupası çeyrek finali+sıkıştırılmamış lig programında en az 4 iç saha maçı+ avrupada yola devam edersek en az 1maçta oradan ettimi sana en az 6 maç.

bu sefer denmeyacekmi bizim kombine sene sonuna kadar niye olmuyor diye? Bu dahada karmaşa yaraatacaktır. Yönetim ya bedava verecekti bu hakkı kombine sahiplerine yada öncelik tanıyıp bilet aldıracaktı ki bence en olması gerekeni yapmıştır. Sende olaya birde bu şekilde bak. Bu arada maça gitmeyi düşünmüyorsan kombineni bana devredebilirsin  :lol: :lol: :lol:

İlk 3 maç için kombineliye bilet aldırmak yerine 2016-2017 sezonu kombineleri satışta olduğu sürece 11 Nisan 2017'den itibaren sezon sonuna kadar belli bir ücret karşılığında uzatılsaydı bu kadar tartışma yaşanmazdı. Bu durumda maddi kayıbın da önemsiz bir tutar olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı MUTE

Umarım Vodafone Arena'daki acılış maçına Bursa taraftarı alınmaz. Böyle bir aptallık daha önce Demirören zamanında İnönü'de de yapılmıştı. Tek korkum bu.