Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5471538 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

yönetim malzemeyi denemeden tercih ettiğini mi sanıyorsun @Uğur Uğurlu
bizede gösterilen parça baya şeffaftı ama takınca cokta şeffaf durmadı.. Sadece bi tane takılması insanı kuşkulandırıyo

Çevrimdışı ALBATROS

kat arasına led ekran takılmazsa kabak gibi duracak alt tarafa pano üst tarafa kaplama yapılır umarım

Çevrimdışı ahmetx

2 hibrit makinası olmayacakmıydı? neden 1 tane çalışıyor
arka arkaya 2 vagon gibi çalışıyorlar @Emre.Guler
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

alt kat localar için 3.sıra portatif ayak montajı var buda ilk başta 24+3 sıra olacak koltuk sırasının aynen uygulandığını gösteriyor 1903 tribünü kaliba 4 sıra olacak ve kapalı alt toplam 28 sıra olacak harika :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çevrimdışı Kemal

Bence 1 tane numunelik olan seffafda sökülsün , şeffaf mebransız bu sezonu tamamlarız yazın rahat rahat takarlar. sırıtmıyor zaten . Çok yağış olur ordan normal membranda biriken su akar falan onu bilmiyorum tabii.

Çevrimdışı ahmetx

Ahmet abi dikkatli bakarsak seyircilerin koltuğunun olduğu yerde tel örgü var ayrılmış basına bence
tel örgü  yok @Burak Akay emin misin ? onlar merdiven korkuluğu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı safakseref

loca katına elektronik panolar ne zaman montajlanacak? açılışa yetişir mi yeni sezona mı kaldı?

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

alt kat localar için 3.sıra portatif ayak montajı var buda ilk başta 24+3 sıra olacak koltuk sırasının aynen uygulandığını gösteriyor 1903 tribünü kaliba 4 sıra olacak ve kapalı alt toplam 28 sıra olacak harika :ebebe:
locaların artırılması bize gelir sağlıyormu.. Zaten satılmadımı localar.. Locaya yeni kişilermi eklenecek.. Locayı artıracagına 1903 tribününü artırmak daha mantıklı bence.. Satılabilir en azından

Çevrimdışı ozan062

İngiliz tarzı değil klasik tarz olacak .

keske bu resimdeki gibi olsa ama nerdeee  :idisapprove:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı CUBUKLU

Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

@ahmetx baskanların oturacagı yer neresi ?

siyah bölümlerin önüne komple koltuk koyarlar orası olur heralde

Çevrimdışı kartalpençesi

9 Şubatta yazmıştım.Yaklaşık 2ay önce.Nisanın 15ine biter diye.
aslında 10 yazacaktım ama ne olur ne olmaz diye 5 gün ekledim. Gerçekleşti 11Nisan ilk maç
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 14:36:38 kartalpençesi ]

Çevrimdışı Çağatay

Kale direklerini de koydular mı artık Gomez aralarından bolca geçirir  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tuncaboylu

locaların artırılması bize gelir sağlıyormu.. Zaten satılmadımı localar.. Locaya yeni kişilermi eklenecek.. Locayı artıracagına 1903 tribününü artırmak daha mantıklı bence.. Satılabilir en azından

Locaların değeri artar, 3 sene sonra senelik 100 bin dolara sattığın locayı 120 bin dolara satarsın.

Çevrimdışı ahmetx

yeni konulan vip koltukların hemen üstündeki son 3 sıra şeref tribünü

Çevrimdışı İhsan

Topu topu kaç kişi varda o kadar sağlı sollu geniş merdiven boşlukları ve 3 giriş ayrılıyor basın tribünü ve şeref tribünü için.. Ortadaki tek giriş fazlasıyla yeter bence..

Numaralı üzerinde şeffaf için hazırlık mı var?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Bugün bari 2 tane şeffaf takılsa :bandit: :bandit:
şefflar 24 ünde stada gelecek dediydi  birisi heralde o gün başlanacak 10 günde bitrirler onlarıda açılışa hazır olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

muazzam bir soru harbiden?:D sanırım locaların arasındaki alan olsa gerek ne bileyim vallahi güzel soru:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Oktay

Eyvallah @İsmail Özyurt.

Maalesef forumda bazı büyüklerimiz tarafından bu tarz bir dille, üslupla cevaplar almaktan artık cevap bile yazmıyorum böyle şeylere. Ben kimseye edepsizlik etmeden olabilecek çözümlerden bahsediyorum yapıcı bir şekilde eleştiri yapıyorum aldığım tepki. ''Küsen yatağını ayrı sersin'' oluyor. Canı sağolsun benim için sorun yok ama emek verip yazı yazıyoruz, yazıyı neredeyse hiç okumadan, nickimi görüp sen 20.000 kişiyi temsil eder gibi konuşma diyor @Oktay abi. Dediğim gibi canı sağolsun.
.
sabahtan beri ortalığı 46 bağladın sanki kombinen iptal olmuş sanki hakkını gasp etmişler..eyvallah seninde canın sağolsun

[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 14:36:40 Oktay ]

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı kartalpençesi