Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473718 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı rubi_tobin

Salı sabahı stada bakın demiştim. Güzel haberler yanında; sıranın bize de gelmesi şaşırtıcı olmakla beraber.
Yine feda yapacaksak ben hazırım. Madem ihtiyaç hasıl olmuş, elimizden geleni yapacağız.
Bıdı bıdı yaparak bir şeyleri değiştiremeyeceğimiz kesin ama destek olarak çok şeyi değiştirebiliriz.
Zaman birlik zamanı (her alanda)
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Turco

Paradan önemli şeyler var diyorum lanet olsun yaa
Anlamak bu kadar mı zor
Gerçekten lanet olsun

Güzel kardeşim kombinen var doğal olarak üzülüyorsun seni çok iyi anlıyorum. Benim de kombinem olsa açılış maçını kaçırıyorum diye oturur ağlardım belki ama yapacak birşey yok.

FEDA diyeceksin hocam ötesi yok. Son kez FEDA diyeceksin.

Çevrimdışı b.damatoglu

Valla bu iş sıkıntılı iş. Biz müşteri değiliz böyle görüyorlarsa da sıkıntı olur ileride.

Para lazımsa kampanya başlatsınlar ürün alalım ama böyle insanları aptal yerine koyup son 3 maça bilet satmak olur iş değil.

Paraya ihtiyaç varsa söyleyin her türlü destek verelim ama bu uol doğru bir yol değil

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tayfunyasar

abilerim düşünce bu olmalı, aşırı hassasiyet gösterdiniz , zaten öncelik veriliyor , sizler gibi gönülden Beşiktaşlılar için bunlarin lafı dahi olmamalı naçizane görüşüm

3 senedir stadın her karesini ezberlemiş insanlar parayı dert edecek hali yok. varsa hali ilk gün 10 nisanda ya da maç günü kartal yuvasından biletten kazanabileceğinden kat kat fazlasını harcayacak zaten. ilk maçta kendi koltuğuna oturabilmek var. ben kırıldım açıkcası. 2009dan beri mayısta kazma vurulmasını bekliyorum ben. 2012den beri neredeyse her gün stad ile ilgili haberi forumları vs takip ediyorum. neden kırgınım peki? 20 bin x ortalama 100 tl = 2 milyon tl için. sevinmek için sevmedik deriz ya sevincimi de kursağımda bıraktılar. yazık.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı ACAB1903

KART 1903 gibi bu da kulubünün taraftara son öpücüğü..  :claps: :claps:

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

BU BİLET OLAYI RESMEN BU SÖZLE BİREBİR UYUŞUYOR.

DENİZİ GEÇİP DEREDE BOĞULMAK...

Çevrimdışı kaanzor

75 ile 300 arası değişecek biletler bence tabi :iblush:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Kombine aldığımda maddi durumum iyiydi, şu aralar maddi sıkıntılar yaşıyorum ve bilet fiyatları yüksek olursa ne yazık ki 2.5 sene beklediğim stadımdaki ilk maçımızı hatta 2. ve 3. maçımızı izleyemeyeceğim.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Fikret Orman: Ağustos ayında turnuva için "3B" yapmak istiyoruz. Beşiktaş, Barcelona ve Bayern Münih...

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı harund1k3

3 maçlık gelir 10 milyon olacak bu İnönü stadının bir yıllık kombine bilet bütün geliriydi dedi başkan, Beşiktaş önemliyse sizin için lütfen gönül koymayınız abilerim

100 milyon olsun onemi yok. En basindan denseydi 2015-2016 sezonuna yetistigi takdir de kombinesi olan taraftarin kalan maclari bilet ile gelecek sezonun basindan itibaren bir sene sureyle kombineleri baslatilacaktir diye o zaman. ha o zaman ne olurdu bu kadar kombine satilmazdi degil mi. Mario gomez'i bedavaya mi aliyor helal olsun, stat'da kaliteli urunlerin maliyetlerini mi dusuruyor helal olsun ama bunu ekmegini yedigi Besiktas camiasina yapamaz. Mevzu para meselesi degil anlamiyor musun ?

Çevrimdışı yigitcan1903

Güzel kardeşim kombinen var doğal olarak üzülüyorsun seni çok iyi anlıyorum. Benim de kombinem olsa açılış maçını kaçırıyorum diye oturur ağlardım belki ama yapacak birşey yok.

FEDA diyeceksin hocam ötesi yok. Son kez FEDA diyeceksin.
Diyecem zaten gerekirse bilgisayarımı telefonumu elimden ne geliyosa satıcam artık çok fazla fiyatlar olursa
Zorlucam her şeyi

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

Beşiktaş kulubü vefalıdır, unutmaz dedi Başkan. Ama kendi kombinelisine aynı vefayı gösteremedi.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Ayberk

Ne yapılıyorsa kulüp için yapılıyor. herkesin taşın altına elini sokması lazım. bu Beşiktaş'ın geleceği için, birilerinin çıkarı için değil
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Oktay

Yaptı @Oktay abi  :dontknow:
evet yaptı..benim numaralıdan kombinem var en 300 tl  girdi  :bandit:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Başakşehir ?!?  :alala:

Bayern munihmiş abi Başakşehir sağolsun stadını verdi onlarla da bir dostluk maçı olabilir de o turnuvaya hafif kalır :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Sekosese

Başkan o parayı alıp, cebine koymayacak abilerim kardeşlerim, sonuçta kulübe gelir olacak bu paralar, bu dönemde birbirimize sarılmalıyız yardımcı olmalıyız, Son kez yüksek bir sesle Feda diye bağırarak, o 3 maçı full çektirmek zorundayız !

Çevrimdışı Kemal

Para kazansın Kulüp biraz , herkes 3 maçlık bütçe ayırsın . Ben destek veriyorum .

Çevrimdışı Ayberk

Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı kapaliyiz

kusura bakmayın ama siz taraftar değil müşteri olmayı decoder ile, passo ile, ülke gerçeklerinden uzak fahiş bilet ve kombine fiyatları ile çoktan kabul ettiniz. Bu durumu kabul etmeyenleri de Beşiktaş düşmanı olarak yaftaladınız.

Sizin Beşiktaş'lılığınızdan zerre şüphem yok, bunu da belirteyim alınma darılma olmasın..

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

En Büyük Beşiktaş.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Koa_lAA

sanki kombineleri iptal ettiler hee...

bırakın bunları.. siz stad yokken feda yapıp kombine aldınız.. kulüpte stad bitene kadar bedava maç izletti size yaklaşık 3 yıldır...

daha ne istiyosunuz... ben sizin kombineniz var diye bedava izlediğiniz maçların iki tanesine gelcem diye nerdeyse kombine parası kadar para harcadım...

geçin bunları geçin...

öyle yok kazıklandık, yok dolandırıldık, yok kandırıldık gibi kulübü küçük düşürecek laflar etmeyin... bahsettiğiniz kulüp beşiktaş az ağır olun..

Çevrimdışı kartalcan

Beşiktaşımız, Barca ve eski futbolcularımızın oluşturduğu Beko takımı olsun.