Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473604 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Fikret Orman : Normal çim sahaya yapılan yatırımın 20 kat fazlasını yaptık"

Necmi abi boşuna bizim sahanın parasıyla Türkiyede ki tüm statların sahasını yaparız demiyor :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı zekotha

Şimdi 3 maçlık bilet alsak ve sadece bir maça gidebiliyor olsak diğer maçlar için devredebiliyoruz değil mi?

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Yanlız 100 tl altında olacagını sanmıyorum kale arka biletlerinin... Bize biraz ayıp ettiler kombine sahibi olarak ama şu şekilde bakıyorum 3 mac 15 milyon en azından biraz daha katkımız olur..

3 maç  10  milyon $  dendi  ama yayın geliri,sponsorluk  filan  reklam  heralde  dahil.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Yayın bozuldu Başkan çimi anlatırken, bu zemin hem ısıtma hem soğutma ile birlikte birde... dedi yayın gitti  nedir bu son özellik çim ile ilgili ?

Çevrimdışı Ensar

vallahi kapattim aciklamayi devamini dinlemek sitemedim. 4.5 g, hibrit zemin hic biri taraftardan onemli degil. Ulan zaten para basacaksin ilk 3 mac ile kombinesi olanlar elinde avucunda ne varsa kartal yuvasina, restoranlara semte Besiktasa dagitacak. Yazin yine ayni sekilde konserlerde oradan buradan milyonlar kaldiricaksin ne gerek var esnaf kurnazligina. Butun hayali kombinesine oturup maclari kacirmamak olan fakat simdi bilet alacak parasi olmayan taraftarin hakkini kim verecek !!!
3 maçlık gelir 10 milyon olacak bu İnönü stadının bir yıllık kombine bilet bütün geliriydi dedi başkan, Beşiktaş önemliyse sizin için lütfen gönül koymayınız abilerim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Bekrakn

41903 42 bin civarı diyor kesin rakamı söylemiyor başkan

Çevrimdışı tedd

Kapasite de değişim yok arkadaşlar. Soru geldi. Net rakam 41903

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı ahmetx

3 maçdan 10 milyon dolar gelir elde edilecek.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kartalcan

başkanımız 41903 42bin civarı olacak yarın çıkacak rakam dedi

Çevrimdışı Turco

Açılışa girmekten ben niye fedakarlık ediyorum yahu?!
Diğer 2 maçı satsın o fiyata çok istiyorsa
Kombineyi açılışa gelicem hayaliyle aldım,niye giremeyim tarihe tanıklık etmeyim ?!!

Tarihe tanıklık etmenin bi bedeli var işte. Başkan yine ticari düşünmüş böyle bi karar almış.

Parası olan tarihe tanıklık edecek, kapitalizm işte. Dünyanın düzeni bu. Madem başkan böyle bi karar almış zengin godamanlar bassınlar parayı alsınlar biletleri.

Acımasın yapıştırsın başkan. Ticari fırsat çıktı önümüze başkan da değerlendiriyor.

Çevrimdışı Erçin

çok fena geçirecekler bilet fiyatlarını maalesef konuşmalardan onu anlıyorum..
çok yazık oldu hepimize..ben 3 yıldır ilk maçı bekliyorum ve şimdi bana bilet satacaklar..
Başkan hakkında olumsuz yazım veya düşüncem yoktu şimdiye kadar ama resmen enayi yerine koymaktır bu insanları..

Çevrimdışı Ensar

ben şuan şunu görüyorum lafta Beşiktaş her seyden önce geliyormus , insanlar gurur yapıyor gönül koyuyor , Beşiktaş menfaati düşünmüyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ers1903

Başkanın dediğine bakmayin vodafone ceo su açıkladı 42903 :)

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

Tarihe tanıklık etmenin bi bedeli var işte. Başkan yine ticari düşünmüş böyle bi karar almış.

Parası olan tarihe tanıklık edecek, kapitalizm işte. Dünyanın düzeni bu. Madem başkan böyle bi karar almış zengin godamanlar bassınlar parayı alsınlar biletleri.

Acımasın yapıştırsın başkan. Ticari fırsat çıktı önümüze başkan da değerlendiriyor.

Ticari fırsatler etikten ve hukuktan üstün müdür?

Çevrimdışı serdart

tamam kombine sahiplerinden ücret alınacak peki loca ve 1903 tribününden de alınacak mı acaba? umarım alınır.

Çevrimdışı yigitcan1903

Paradan önemli şeyler var diyorum lanet olsun yaa
Anlamak bu kadar mı zor
Gerçekten lanet olsun

Çevrimdışı underworld

Numaralı 500
Kapalı 300
Açıklar 200 küsür olur

Çevrimdışı Bekrakn

barça olabilir yazın 3 b barça beşiktaş ötekini söylerken yayın kesildi :D

Çevrimdışı Yasin A.

3B dedi yayın gitti  :s20:
kim o 2 diger B ?  :lol:
Biri Barcelona'da ...

Çevrimdışı Sekosese

Kombine alan arkadaşlarıda anlıyorum ama kulüp bu kadar zor zamanlardan, bu günlere geldiye 3'e 5'e bakmadan o stadda 3 maçta full çektirip, kulübe bu desteği vermeliyiz ki, seneye Şampiyonlar Ligine yakışır bir kadro ve güçle başlayalım sezona.

Çevrimdışı Tolga

3B Projesi varmış.

Barcelona-B.Munich-BEŞİKTAŞ arasında maçlar yapılması planlanıyormuş.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı baro19

Rüzgar Bey, twitterda çatı tam kapatmıyor diye eleştiriyor.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

borussia dortmund ? :) 3. B kim çıksın çabuk  :kop:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Factatum

3B dedi yayın gitti  :s20:
kim o 2 diger B ?  :lol:
Biri Barcelona'da ...

Bayern ... ?!?