Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5475360 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı onder23

oy oy oy neler oluyor öyle 13 terabayt  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Bekrakn

time lapse videoları ileride daha geniş çaplı gösterilecekmiş

Çevrimdışı yigitcan1903

42903 +localar dahilmi yoksa direk koltuk sayısı mı acaba bilen varsa aydınlatsın lütfen
Belli değil laf arasında geçti
Şaşırdı zaten 42193 dedi sonra 42903 dedi
Ne olduğu hala belli değil

Çevrimdışı Altuğ

Bizim forum ve haber portalının mevcut kapasitesinden birazcık daha fazla çekim yapmışlar  :evillol:

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı harund1k3

Bu kadar guzel timelapse'leriniz vardi insan gelir burada paylasir azcik harfiyat geldimi gitti, fore kaziklar ne oldu, cati kalkiyor mu gozlerimiz bozuldu fotograflara bakmakdan D D D

Çevrimdışı happy_

Çevrimdışı yavvuzz

karşındakileri değiştiremezsin fakat kendini değiştirebilirsin .

Çamura batmış Türk futbolunda kendini değiştirip yoluna emin adımlarla giden takım BEŞİKTAŞ.

Çevrimdışı ilhancelebi

Timelapse olayi super, bu daha baslangic. Bir belgesel gelir bence hersey bittikten sonra. Kaydettikleri data inanilmaz bir rakam.

Çevrimdışı Bekrakn

o değil de inşaat zamanı eski açığın ortasındaki o aralık baya bir zaman açık kalmış :D

Çevrimdışı RevivaL

İlk açılış devlet protokolü ve divan üyeleri, ikinci açılış maç ile. Taraftara yönelik açılış terör olayları nedeniyle ertelenmiş

Çevrimdışı Bekrakn

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı RevivaL

Çevrimdışı JaRauW

Geç açabildim yayını, ondan geri alıp izlemeye başladım ve başkanın sesi titriyor resmen heyecandan.

Çevrimdışı yigitcan1903

hangisi yahu , ne dedi başkan ben kaçırdım orayı
Başkan demedi sio dedi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bekrakn

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

11 Nisan  Bursa  maçı  hayırlı  olsun