Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5475161 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ilhan mansız

Yönetimin kimseyi kazıklamaya yönelik Saçma sapan bir hareket yapacağını sanmıyorum. Zaten ortada bu yönde bir açıklamada yok. Şahsi fikrim bu 3 maç için kombine sahiplerine öncelik tanınarak ve Başakşehirdeki fiyat tarifesinin geri alınmaksızın uygulanmasıdır. Yönetim taraftarı kesinlikle kazıklamadığı gibi kombine sahibi olan benim gibiler neredeyse 2 sezondur ücretsiz maç izlemektedir nasıl bir kazıklamaysa artık!!!!

Çevrimdışı cisse557

Başkan stat bitince rahatlamis kilo almış belli belli

Çevrimdışı selim

ne demek.. kaydedip youtube'a koyarım kardeşim
Sağolasın teşekkür ederim @erdem abi  :)

Çevrimdışı Gürcan

Gozu parliyor baskanin

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet92

Allah senden razı olsun Fikret Orman, Beşiktaş tarihine şu stad ile adını altın harflerle yazdırdın.

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ahmetx

başkan forumdaki arkadaşlara teşekkür ediyor  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ilhan

Beşiktaş sana canım feda diyen insanların ne kadar içten olduğunu anlayacağımız günleri yaşayacağız..

3 maçtan sağlanacak gelirin kulüp için önemini sanırım konuşmaya bile gerek yok.. Özellikle açılış maçından elde edilecek gelirin..

Bu durumda kombine sahiplerine öncelik tanınarak açılış maçına bilet satılması Beşiktaş'ın menfaatinedir aksi ise kombine sahiplerinin menfaatinedir..
Öncelikle belirteyim kombinem yok.
Kombine sahibi olan arkadaşlar, topraktan bu işe girmiş insanlar. Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda olmayan stad için Kombine alarak Konya'da, Ankara'da, Başakşehir'de ve Olimpiyatta cefa çekmişler.
Şimdi birileri kalkıp da açılış maçı için bu arkadaşlara bilet satmaya kalkarsa bunun adı vefasızlıktır, kimsede kusura bakmasın.

Çevrimdışı cursedofdragon

başkan forumdaki arkadaşlara teşekkür ediyor  :)

sağolsun bizde ona çok teşekkür ediyoruz çok seviyoruz çok güzel birşey yağmağaa çalıştı ve yaptı :D

Çevrimdışı Koa_lAA

hernekadar iş yerinden izleyemesekde hayırlısı olsun açılış tarihi...

bu arada dip not: geri planda kalan gündem.. bir loca sanırım boşa çıkacak gibi... amerika salmaz 5-10 sene..

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR1903

yav arkadaş bir yeşil bu kadarmı yakışır canına yandığıma. :halay: :sevinc

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ErsinA.

Fikret Orman: Hibrit çakmağa başladık.

Çevrimdışı rebelh

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Ilk macta stadda hungur hungur aglayacaklar fav lasin

Ozellikle nisanlimi goturmuyorum ki Besiktasla arama girmesin aski doya doya yasayayim diye

Çevrimdışı RevivaL

Hibrit çakmaa başladık. Ah başkan yumuşak g leri yiyip bitirdin  :evillol:

Çevrimdışı Gürcan

Catinim seffaf kısmı gercekten belli normal yerlerden farkli gozenekleri drone kalkinca belli oldu daha net bir cekim ile

Çevrimdışı kaanzor

Abi ben bu adamı seviyorum ya heyecanı yeter sanki konuşan benim konuşamıyor anlatamıyor çünkü içi kıpır kıpır
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı bjkfatih63

periscope paylaşacak yokmu. ben paylaşamadım.
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 10:53:27 bjkfatih63 ]

Çevrimdışı harund1k3

Oradaki heyecanin, gozlerinin paril parlamasi yeter Fikret Orman Allah senden razi olsun asil.