Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5475214 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı RevivaL

Hala stadın bittiğine inanmak güç. Stadın son maçı Gençlerbirliği, bitiş düdüğü, sahada geçen duygusal zamanlar, alınan koltuk ve çimler şimdi ise yeni çimlerin takılma heyecanı.  :claps:

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Oktay

Uzun zamandır maçlara gelmezsen böyle olur  :D

Abi aslında tam tersi Fikret Orman'ı en az sizin kadar seviyorum, bu seçimlerde de kimsenin karşısına başkan adayı olarak çıkmasını istemem. Bu dönemde de başkanlık Fikret Orman'ın hakkı. Ama çokta yanlış yaptı. Şu son olay da afedersin sizleri enayi yerine koymak.  :dry:
başkanın böyle bi çiğlik yapacağına ihtimal vermiyorum..öyle bi dünya yok laf ağızdan çıkmış bikere 3 maçlık kombine hikaye..

Çevrimdışı cisse557

çim kalitesi aynen olur ama o şekli vermen için bu adamıda alıp getirmen lazım  :D

Bi şu fotoya baktım bi yukardaki bizim stadın fotosuna. Merdivenlerin kesinlikle boyanmasi gerekiyor.

Çevrimdışı brci

çim kalitesi aynen olur ama o şekli vermen için bu adamıda alıp getirmen lazım  :D

vay abi bak bilmiyordum özel sanatçısı olduğunu :)

Çevrimdışı ahmetx

SON DAKİKA: Sentetik çimler çakılmaya başladı GO SISGRASS GO  :claps:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı panic13

ben stadı beğenmedim
bir kere küfekilerin arası çok dar
hem de rengi kötü
küfekiler ne renk öyle yahu?
ben stadı beğenmedim
dolmabahçe tarafından rüzgar alıyor
hem de kuşların göç yolundaymış!
nereye sıçacak bu kuşlar!
ben stadı beğenmedim zaten...
koltuklar böyle acayip renkli
stad bir şeye benzememiş
çok yüksek, benim başım döner
ayrıca taksim'de yokuşun dibinde
inmez zor oluyor
stad bişeye benzememiş
çimlerin rengi ne öyle yeşil yeşil?
öyle çim mi olur ingiliz bahçeleri gibi?
stadı hiç beğenmedim!
çatı öyle beyaz mı olur ya?
insan betondan yapar, şimdi yağmur yağsa jelatin delinse ne olur?
sucuk gibi ıslanır değil mi?

Ben stadı hiç beğenmedim.
Çünkü çok seviyorum!
Açın artık stadı! Kafayı yiycem laaaaan!!!

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yıldırım

Çevrimdışı bozkurtözcan07

SON DAKİKA: Sentetik çimler çakılmaya başladı GO SISGRASS GO  :claps:

wuuwwwwwwwwww adamlar harbi kral  :claps: :sevinc :ishock:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı yigitcan1903

Kesinleşen bir durum olmadığı için varsayımlara göre yazıyorum.

Son 3 maça kombine sahiplerine de bilet satılması kombine sahibi olarak kırıcı bir durumdur benim için.
Hemen coşup "3 kuruş para verecen yeaa" diye fırlamayın,parası ne olacaksa iadesi olmasa dahi o maçlara da bilet alıcam tabii ki gücüm doğrultusunda

Ama millet daha stat bitmez vs derken elime geçen ilk toplu parayı düşünmeden anında kombineye yatırmışken, yönetimin bu kararı bana "sen müşteriden başka bir şey değilsin" demektir.
"Beşiktaş için" imkanlarımı zorlamaya devam edicem sonuna kadar ama bunu unutmayacağım sayın Orman.
İşin beni yaralayan tarafı budur.

Ayrıca umarım son maçları fahiş fiyatlarla satışa çıkarıp bir ayıba daha imza atmazlar.
O gün elime geçen parayla kombineyi aldım ama bugün yüksek paralar verecek durumum yok.

Son olarak biletlerde uçulmayacaksa önümüzdeki sezon son 3 maç bu sezon son 3 maç fark etmez,onu da yutamasak da Beşiktaş için kabulleniriz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Vay be duygulandım vallahi, nereden nereye...

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı realsorak

Çevrimdışı gokhanwww

Kombinesi olan 3 macada girer..yeni sezondada tüm maçlara gider.. NOKTA

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Gunaydin arena.

Yuvaya dönmeye hazir miyiz :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Erdem Çözer

Kombinesi olan 3 macada girer..yeni sezondada tüm maçlara gider.. NOKTA

bu sezon veya gelecek sezon 3 maça yeni kombine alması gerekir.. Beşiktaş'ın menfaatleri her şeyin önündedir.. NOKTA!
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Gürcan

Kombine sahipleri bu 3 maca ucret odemeden girer ve hakkidir.  Fakat kulup soyle bisey onerebilir. 1 yil gecerli olacagindan 3 mac eksik kaliyor simdi ode gelecek seneyi tamamla gibi. Hem kulüp kazanir hemde kombine alanlar 3 mac eksigini tamamlar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş sana canım feda diyen insanların ne kadar içten olduğunu anlayacağımız günleri yaşayacağız..

3 maçtan sağlanacak gelirin kulüp için önemini sanırım konuşmaya bile gerek yok.. Özellikle açılış maçından elde edilecek gelirin..

Bu durumda kombine sahiplerine öncelik tanınarak açılış maçına bilet satılması Beşiktaş'ın menfaatinedir aksi ise kombine sahiplerinin menfaatinedir..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

bu sezon veya gelecek sezon 3 maça yeni kombine alması gerekir.. Beşiktaş'ın menfaatleri her şeyin önündedir.. NOKTA!
Kulübün menfaatleri taraftarına haksızlık yapmayı gerektirmez
Bir bilet normal şartlarda 100 liraya satılacakken açılış maçı için 200 liraya satılmamalı kombine alana
Böyle bir ihtimal var mı? Var
İşin tehlikesi burda,açılış diye fahiş fiyatlar konma ihtimali önümüze
VİRGÜL
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 10:24:33 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı 38life

Kombine sahipleri bu 3 maca ucret odemeden girer ve hakkidir.  Fakat kulup soyle bisey onerebilir. 1 yil gecerli olacagindan 3 mac eksik kaliyor simdi ode gelecek seneyi tamamla gibi. Hem kulüp kazanir hemde kombine alanlar 3 mac eksigini tamamlar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence en mantiklisi bu.