Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5470975 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı mutixls

çim serme makinası bir önceki bitiş noktasında beklamağa başlamış. tırlar geliyor sanırım  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Efe

@Efe
çarsidaki yanlis stadtaki dogru 11 nisan hayirli olsun şimdiden kendinizi hazirlayin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yiğit

Çarşıdaki geri sayım tabelası tam 11 nisanı gösteriyor :)
Bunda hata var 12'sine denk geliyor bu. Stattaki doğru ama.  :)

Çevrimdışı ozan062

Saha sulanırken drenaj o suyu toplayıp yeni açık altındaki depolara paktarıyor.
Elektriğin %100 ünü bedavaya getirebileceğimizi sanmıyorum ama faturayı azaltacağı kesin.

evvet su işi zaten minarel olarak bile aslında yagmurdan gelecek olması bir avantaj cogu stadda yok misal bu bilgi aslında onemlidir

elektrikde sanırım su güneş enerjisi seysi bekleniyor yoksa eldeki hiçbir imkanla sanıyorum tasarruf etmemiz imkansız,,onların gelmesi lazım ve onun pozisyonuyla alakalı bir bilgi yok dimi? yani yeniacık arka taraf diyorduk ama son konustugumuzda bunu baya olmustu

teşekkürler
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

çim serme makinası bir önceki bitiş noktasında beklamağa başlamış. tırlar geliyor sanırım  :halay: :halay: :halay:

ne gelmez çimmiş be :)

Çevrimdışı GörkemGörkem

Ben görmedim kim ne dedi sana da amblemlerle alakalı? Stadın dışında ve içinde pek çok beşiktaş amblemi olacak içiniz rahat olsun o konuyla alakalı. Vodafone sadece kendi yazılarını çok daha önceden hazırlamış. Adam reklamını yapıyor. Koltuk dizilimine bile vodafone yazısıyla başlandı. Eleştirmiyorum gayet doğal böyle olması. Her ne kadar vodafone sponsor olursa, bize büyük katkılar vermiş olurlarsa olsunlar burası vodafone'un değil bizim stadımız. Vodafone başarılı bir sponsordan fazlası değil.

Şunu yazdım " Şu geri sayım cihazında bile amblemimizin olmaması hosuma gitmiyor. "

Ve Necmi abiden söyle bir cevap geldi ;

" o kullanılan amplem kimin amplemi toki arenanınmı?
Kardeşim bizim stadımızın amplemi o hani şu taraftarlar tarafından seçilen amplem
vodafone arena geri sayım sayacında vodafone arena amplemini kullanmanın yanlış olan tarafı ne
kulübü açmıyoruz stadı açıyoruz o zaman stad amplemi yapılmasaydı direk onun yerine Beşiktaş amplemi kullanılsaydı
itiraz edin eleştiride yapın ama lütfen artık saçmalamayın
orda kullanılan vodafone amplemi değil Beşiktaşın stad amplemi bizim yani bize ait taraftar seçti.  "

ve ardından " YunusEmre " adlı arkadas ne hikmetse kendini cevap vermek zorundaymıs gibi hisseti ve sunu yazdı.

" Adam sabahtandir az sabır diyor gerçekten de az sabır..."

Bende ardından şu yazıyı yazdım " YunusEmre " adlı kisiye ;

"Birader söyle bilip bilmeden araya girmeyelim bi zahmet. Ac bak bakalım bu stad ile ilgili 1 adet yazdıgım kötü birsey varmı ne sabrından bahsediyorsun ? Millet aynı seyleri 10 larca kez sordugunda üsenmeden cevapladım bak bakalım Catı ne zaman kalkar ? Membran serimi ne zaman biter ? eski acık , acık kalacakmı ? cimler ne zaman gelecek ? koltuk ne zaman biter ? Diye bir tane soru sormusyum . Sadece suana kadar stadyumun dıs kısmına hic amblemimizin koyulmaması hosuma gitmedi dedim ve taraftarın %99 u bu görüstedir.Sırf herseye cevap vermis olmak icin biseyler yazmak zorunda hissetmeyin kendinizi. "

Bunların ardından ise benim " stadimizda amblemimiz olması gerekiyor " baslıklı düsüncem ile ilgili bunları konusan 3-5 catlak ses diye konusuldu. Fakat sonunda zaten neyin ne oldugu ortaya cıktı .

Buda benim huyum iste hic birsekilde tartısma ortamına girmem ama eger bir tartısmaya giriyorsamda o tartısmadan haksız cıkmam cünkü haksız cıkacagımı bildigim hicbir tartısmaya girmem.

Çevrimdışı TTurk

Mabedin tam olarak bitmesi sanirim yeni sezona ancak olur...

Ben stadın bu başlıkta açılacağını düşünmüyorum :evillol: :evillol: Nedeni ise zaten yarın açılış tarihi açıklanınca 20 25 sayfa açılış konuşulacak bence.Sonra bide skorbord montajı,yedek kulübeleri vs bayağı sayfa harcayacağız :kop: :kop: Bir ihtimal 900'ün sonları yetişir :D :D

Mabedin tam olarak bitmesi sanirim yeni sezona ancak olur...

Bencede restaurant,kulüp binası,kartal yuvası,müze tam anlamıyla Ağustos ayında biter :ok: :ok:

Çevrimdışı xxxkingme

avrupanın dev kulüplerinin statlarda pek amblemi olmaz. bknz; Bayern Münih-Allianz Arena. Çok takıntılıyız. Hele Beşiktaş armasının olmaması konusunda takılan arkadaşları hayretle izliyorum.

Açıkçası ben öyle arma olmasada olur diyenlerdenim. Bi laf vardır:''herkesi memnun edemezsiniz''

Çevrimdışı Kemal

Nerde ya bu tirlar gidelim alalım gelelim 20 30 araba

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı Kalyoncu

Bos muhabbet denen seye cevap gelmis kimsenin aklında soru isareti kalmaz heralde artık. Gerci zaten biz 3-5 catlak sestik.  :)

https://twitter.com/AkarRidvanakar/status/712011442246000641?lang=tr
3-5 çatlak ses değil aslında çok seste burada böyle doğru bildiğimizden şaşmayalım biz umarım tatmin eder amblem logo ve yazıda :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne gelmez çimmiş be :)
Dediğim gibi aydınlatmaların çoğu takıldığından gecede sürer çim işi.Nasıl olsa bugün şu ana kadar dinlenilmiştir :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Burak Akay

Rıdvan bey bursa maçına bilet için kombinelilere bir hafta önceden açacağız satışı demiş demekki başakşehirdeki sistem uygulanacak
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ozan062

Ben stadın bu başlıkta açılacağını düşünmüyorum :evillol: :evillol: Nedeni ise zaten yarın açılış tarihi açıklanınca 20 25 sayfa açılış konuşulacak bence.Sonra bide skorbord montajı,yedek kulübeleri vs bayağı sayfa harcayacağız :kop: :kop: Bir ihtimal 900'ün sonları yetişir :D :D

cok sey var yav bu catı kolonların arasını kapatan zımbırtı, scorboard, kat aralarındaki reklamlar,klubeler,ondaki koltuklar, locaların içinbden goruntuler eski acıktaki gizem ortaya cıkacak, restaurantlar goze dokunmaya baslıcak,bu eski acıktaki tünelle girişler otoparklar,, kameraların otutulcagı yerler daha bitmeyen "seffaf" catı brandaları :P ,,, taç çizgilerini konusucaz,, yeni açıktaki çevre düzenlemelerini konusucazz peeee dolu dolu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı GörkemGörkem

3-5 çatlak ses değil aslında çok seste burada böyle doğru bildiğimizden şaşmayalım biz umarım tatmin eder amblem logo ve yazıda :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya inanılır gibi degil ya okadar olumlu davranmama ragmen su forumda inan insan soguyor. Millet neler neler yazıyor ses yok ben taraftarın %99 unun merak ettigi ve istedigi seyi soruyorum ve 3-5 catlak ses olarak adlandırılıyorum. Garip. Dedigin gibi umarım güzel birsey yaparlar ki zaten bundan süphem yok cünkü amblemimiz güzel  :)

Çevrimdışı Burak Akay

10-11 nisanda Vodafone Arena Kartal Yuvası'ndan alabilirsiniz Rıdvan akar'ın bu yazısından anladığımız 10 nisanda Mabed'deki Kartal yuvasıda açılmış olucak
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı eagleizm

Kartal Yuvası da 10 nisanda açılıyormuş.Demekki ilerleme çok ama göremiyoruz dışardan belli olmuyor:)
Kombine kobusunda da şöyle olacak anladığım:Kombineler 2016-2017' sezonu geçerli olacak.Ama isteyen kombine sahipleri bu seneki 3 maçı ücreti karşılığında kombinelerine eklettirebilecek.İadesi olmayacak Başakşehir sitemi değil:)3 sezondur yeter bedava izlediğiniz bunlar paralı olacak diyor başkan yani:)
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı Efe

hop 11 nisan hala rüyami goruyoruz diye dusunuyorum ama degil gercek :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK