Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5469635 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Melekcik

Hersey mükemmel de ençok stad içi aydınlık olacak ona seviniyorum tt arena gibi üst katlar karanlık gorunmeyecek  :ishock: :halay:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı birkanmaraz

Liverpool maçında Beşiktaş Taraftarı çok güzel duruyor kale arkası olmasına göre hemde. Bizim mabettede bu kadar sık sahaya yakın duracakmıdır ?

Çevrimdışı Melekcik

Yalnız o ışıklandırmalar arasına bir Beşiktaş logosu gelmezse gerçekten hiç hoş olmaz. Hem logo gelmeyecekse neden orası boşluk bırakıldı. Oraya logo koyun bence.

Şöyle güzel bir beşiktaş amblemi numaralı veya kapalı üstünde veya ikisinde birden, eski açık ve yeni açık üst taraflarda yüksek çözünürlüklü scoreboardlar çok güzel olmaz mı.
Çok güzel ne demek mükemmel olur harikulade olur
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı can1903

Rıdvan Akar'a yazdım. Stadın çatısında veya vip tribününde keşke bi amblem bi kartal filan olsaydı yazdım.. Olacak dedi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

Topraktan kombıne aldık stat açılınca gecerlı olucak dendı sımdı bu sözü yutup ınsanları mağdur etceklerını zanentmıyorum ınsallah ole bıse olmaz

rahat ol sıkıntı olmaz çnk olursa tersi birseyler mahkemelere basvurulur ve surec uzar gider nasıl biz yd için bu süreci göze almadıysak taraftarlada bu sureci göze alamazlar :))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı harund1k3

Rıdvan Akar'a yazdım. Stadın çatısında veya vip tribününde keşke bi amblem bi kartal filan olsaydı yazdım.. Olacak dedi.

:).

Kapalı üstte olacak mı bilmiyorum ama numaralı üstte olacaktır kesin. Siz bir scoreboardlar, bu amblemler, reklam panoları, vip tribünler, kat aralarına yapılacak çalışmalar bitsin siz ondan sonra görün güzelliği.

Çevrimdışı GörkemGörkem

Liverpool maçında Beşiktaş Taraftarı çok güzel duruyor kale arkası olmasına göre hemde. Bizim mabettede bu kadar sık sahaya yakın duracakmıdır ?

Hayır.

Çevrimdışı Burak Akay

İlk maç özel bir maç olsaydı kombineliyede parayla bilet satabilirlerdi ama lig maçında yapmazlar diye umut ediyorum gerçi bir arkadaş Rıdvan bey'e yazmış cevap alamadı galiba
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı GörkemGörkem

:).

Kapalı üstte olacak mı bilmiyorum ama numaralı üstte olacaktır kesin. Siz bir scoreboardlar, bu amblemler, reklam panoları, vip tribünler, kat aralarına yapılacak çalışmalar bitsin siz ondan sonra görün güzelliği.

Demin ben amblemden bahsedince Necmi abi basta olmak üzere bir kac arkadas direk yüklenmisti bana fakat gördügüm kadarıyla benim gibi düsünen cok kisi varmıs fakat nedense bu kisiler sadece bana yüklendi .
Hayat cok garip.

Çevrimdışı cadavra

Isiklandirmanin hepsi yanmio kapali ve kale arkalari su an yanmio bide onlari yanarken düşünün bide ses sistemine baslasalar ya.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eagleizm

BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı harund1k3

Demin ben amblemden bahsedince Necmi abi basta olmak üzere bir kac arkadas direk yüklenmisti bana fakat gördügüm kadarıyla benim gibi düsünen cok kisi varmıs fakat nedense bu kisiler sadece bana yüklendi .
Hayat cok garip.

Ben görmedim kim ne dedi sana da amblemlerle alakalı? Stadın dışında ve içinde pek çok beşiktaş amblemi olacak içiniz rahat olsun o konuyla alakalı. Vodafone sadece kendi yazılarını çok daha önceden hazırlamış. Adam reklamını yapıyor. Koltuk dizilimine bile vodafone yazısıyla başlandı. Eleştirmiyorum gayet doğal böyle olması. Her ne kadar vodafone sponsor olursa, bize büyük katkılar vermiş olurlarsa olsunlar burası vodafone'un değil bizim stadımız. Vodafone başarılı bir sponsordan fazlası değil.

Çevrimdışı FARUK

https://twitter.com/AkarRidvanakar/status/712011442246000641

Rıdvan Akar:
Sevgili kardeşim stadın iki yanında hepimizi tatmin edeceğini bildiğim arma ve yazımız olacak

Çevrimdışı Rache

rahat ol sıkıntı olmaz çnk olursa tersi birseyler mahkemelere basvurulur ve surec uzar gider nasıl biz yd için bu süreci göze almadıysak taraftarlada bu sureci göze alamazlar :))
Kendi kendinize evham yapıyorsunuz
Fikret orman Beşiktaş durusunu hayatına düstur edinmiş kişi 3-5 bin fazla kopartıyım derdine düşer mi
El insaf yahu

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar resimler cumartesi çekilmiş yeni elime geçti
çeken arkadaş Berk Dilek emekleri için teşekkür ederiz.

Çevrimdışı ozan062

Çimler uzamaya başlamış bile  :icool:

o kadar suluyorlar bu arada bizim elektriği bedavaya getirme hatta yagmur suyundan suyuda bedavaya getirme işi ne oldu

o plan devam ediyor dimi bi sıkıntı yok?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Isiklandirmanin hepsi yanmio kapali ve kale arkalari su an yanmio bide onlari yanarken düşünün bide ses sistemine baslasalar ya.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ses sistemi geçen hafta denenmişti.yakında oda başlar  :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı GörkemGörkem

Bos muhabbet denen seye cevap gelmis kimsenin aklında soru isareti kalmaz heralde artık. Gerci zaten biz 3-5 catlak sestik.  :)

https://twitter.com/AkarRidvanakar/status/712011442246000641?lang=tr

Çevrimdışı eozbakir

Öncelikle herkese selam.Stadın görüş açısının heryerden çok iyi olduğunu biliyoruz tabi ama beni tribe sokan bir sorum var.
Kombineyi tam eski açığın numaralıyla birleştiği yerden aldım.Tellerin hemen yanında olmam görüş açımı kapatır mı diye bir endişe duyuyorum  :alala:
Ne dersiniz?

Çevrimdışı bjklimert_

Çarşıdaki geri sayım tabelası tam 11 nisanı gösteriyor :)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimiçi Kartal Ç

o kadar suluyorlar bu arada bizim elektriği bedavaya getirme hatta yagmur suyundan suyuda bedavaya getirme işi ne oldu

o plan devam ediyor dimi bi sıkıntı yok?

Saha sulanırken drenaj o suyu toplayıp yeni açık altındaki depolara aktarıyor.
Elektriğin %100 ünü bedavaya getirebileceğimizi sanmıyorum ama faturayı azaltacağı kesin.
o sistemi yazın yaparlar artık.