Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5470827 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Ensar

numaralı koltuklara amblem yapacaklar bence :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

RadyoBilyoner 101.4 ‏@RadyoBilyoner  38 dk.38 dakika önce
Hamza Hamzaoğlu: #Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın açılış karşılaşmasının bizimle olması dostluk adına büyük bir gelişme sağlayacak

Çevrimdışı Yiğit

Yalnız günlerdir Vodafone Arena sosyal medya hesapları çok sessiz. Fırtına öncesi sessizlik diyebilir miyiz?  :steamed:

Çevrimdışı taner1916

peki oval mi olacak nasıl olacak bilgi var mı bilgi  :D

reklam panoları saha içindekiler büyük ihtimal aktif reklam dan alınan önceden inönü de kullanılan panolar olacak. Çünkü aktif reklam davasında tazminat ödemenin yanında panolarıda satın aldı yönetim onların kullanılacağını düşünüyorum.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çim tirlari falan yokmuydu ortalarda.
Neden bu kadar gecikti @Efe cimler bilgin varmi
Muhtemelen gümrük işlemleri sürmüştür. Sonrasında da TIR'ları oraya gün içinde sokmazlar. İstanbul'u bilmeyenler için şöyle anlatabilirim. Ben önceden Bahçekapı'da çalışıyordum. Toplasan 5 6 Km ancak vardır stada. 1 saatte ancak gelirsin. Akşam gelir muhtemelen.

Çevrimdışı sosyalkartal

Hamza Hamzaoğlu: #Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın açılış karşılaşmasının bizimle olması dostluk adına büyük bir gelişme sağlayacak
Dost ve ya düşman olabilmek için önce sizi tanımamız kaale almamız lazım hamzaoğlu bakınız :fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı serti67

Topraktan kombıne aldık stat açılınca gecerlı olucak dendı sımdı bu sözü yutup ınsanları mağdur etceklerını zanentmıyorum ınsallah ole bıse olmaz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Anıl

İnşallah Bursa taraftarı gelicek diye salakça bir karar alınmaz :akuma:

Çevrimdışı taner1916

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyledir:

Aktif Tanıtım'la (Aktif) Şirketimiz arasındaki davada verilen karar dikkate alınarak,  Aktif firmasıyla; ihtilafın başlangıcından ödeme takviminin sonuna kadar işlemiş ve işleyecek faizler ile KDV dahil olmak üzere toplam 6.097.790,-USD tutarı ile 28.12.2012 tarihinde anlaşmaya varılmıştır. Buna gore anlaşmaya varılan tutarın 1.097.790.-USD'lik kısmı peşin, bakiye tutar ise 15 Mart 2013 tarihinde 1.000.000.-USD, 15 Haziran 2013 tarihinde 1.000.000.-USD, 15 Eylül 2013 tarihinde 1.000.000.-USD, 15 Aralık 2013 tarihinde 1.000.000.-USD ve 15.Mart 2014 tarihinde tarihinde 1.000.000.-USD olmak üzere 5 taksitte ödenecektir. Ödemeler için Aktif'e şirketimiz cirolu Yönetim Kurulu Başkanımız Fikret Orman avalli çekler verilmiştir. Ayrıca, Aktif ile Şirketimiz arasındaki ihtilafa konu sözleşmede yer alan led panolar KDV dahil 944.000.-USD bedelle satın alınmıştır.  Şirketimizin, 31.05.2012 tarihli mali tablolarında Aktif Tanıtım ile ilgili davaya istinaden toplam  11.228.933,93 USD karşılık ayrılmıştır.

Haber Kaynağı: bjk.com.tr

[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 21:29:31 taner1916 ]

Belli mi olur yaparlar mı yaparlar.

Çevrimdışı pascal26

Akşam bjk tv haber'de bu gece stadta çim serimi olacağı ve sabaha bitirileceği söylendi.

Biraz önce de yine bjktv'de Manşet programında stadı gösterdi. Tribünleri gösterirken bi anda zınk diye hibrit makinasını gösterdi. Stada gelmiş :super:
Yeşil yeşil ip makaraları çil çil parlıyodu :D

Akşam bjk tv haber'de bu gece stadta çim serimi olacağı ve sabaha bitirileceği söylendi.

Biraz önce de yine bjktv'de Manşet programında stadı gösterdi. Tribünleri gösterirken bi anda zınk diye hibrit makinasını gösterdi. Stada gelmiş :super:
Yeşil yeşil ip makaraları çil çil parlıyodu :D

baya oluyor geleli hibrit çim makinesi başlamışlardır hatta nakışa :D  :evillol:

Çevrimdışı harund1k3

Elbette alınmaz zaten alınmamalı da ama artık yavaş yavaş geçmişe sünger çekmek lazım. Bursayla aramız hep çok kötü oldu bugüne kadar farkındayım ama ben kulüpleri mazılerıyle değil güncel yönetimleriyle eleştirmeyi tercih ediyorum. Hamza Hamzaoglu iki seferdir yapıcı açıklamalar da bulundu vodafone arena hakkında. Yeni başkanları Ali Ay tarafından da olumsuz bir açıklama duymadım bugüne kadar. Ben hemen herşeyi unutalım demiyorum Bursaspor'dan hazmetmek ama Fenerbahçe'nin de Galatasaray'ın da mevcut yöntemlerinden 40 kat daha fazla nefret ediyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bitiyor bu hasret, bitiyooor inaaaan inaaaan :halay:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Vay bee yıkımından itibaren 3 yıl sabrettik 3 hafta daha sabrederiz :icool: :icool: ALLAHIM büyüksün sonunda yuvamız açılıyor.Yeni tırlar stada geldiyse gecede yapılır çim serme işi.Nasıl olsa aydınlatmaların çoğu takıldı :D :D
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı riza calli

Tribunleri alt kati beyaz olan konya we bursanin tvden mac izlerkene acayip gozu aliyor ve parlıyor.beş alti sıra siyah sonra beyaz olsaydi daha güzel olabilirdi kanımca

Çevrimdışı harund1k3

Vay bee yıkımından itibaren 3 yıl sabrettik 3 hafta daha sabrederiz :icool: :icool: ALLAHIM büyüksün sonunda yuvamız açılıyor.Yeni tırlar stada geldiyse gecede yapılır çim serme işi.Nasıl olsa aydınlatmaların çoğu takıldı :D :D

Sadece ben de mi öyle bilmiyorum 3 sene geçti şu 3 hafta acayip gözümde büyüyor d d d bir an önce bitse şu 20 gün.

Çevrimdışı SoYKaN

Farkındamısınız bilmiyorum bu kadar yoğun mesajla bu başlıkta yetmeyecek açılışa kadar 9 'a hazır olun...

Çevrimdışı Unalll

camlar takıldı
https://twitter.com/alifuatduatepe/status/710913330819538947
Peki altına renkli ışıklar takılacak mı yandan bakıldığında falan membranlarla birlikte süper olur ışık şovları duruma göre kırmızı hatta yazı bile yazılır ışıklarla düşünsenize  La Vittoria Sara Nostra kocaman membranların üstünde şampiyonlar ligi öncesi rakipte şaşırır

Çevrimdışı xxxkingme

ya beyler bursaspor kimde biz onlarla dost olcaz? onları kaale alan mı var? Beşiktaş nerde bursaspor nerde? haha iyi güldüm akşam akşam.  :bandit:

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde