Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5470836 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kryhrglu

Twitterda kombinesi olanlar için yeniden kombine satılacak falan diye söylentiler var bunun doğruluğu nedir?
Daha önce bu konu açıldıysa göremedim.Cevaplarsanız sevinirim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Aslında bursa daki ovaldi bizimkide öyle olursa güzel olur

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bozdurdular sonra onu bizim ülkemizde öyle güzel şey sevmezler :)

Çevrimdışı Efe

aman abi ağzını hayra aç.  :duman:
der der herşey olabilir hazırlıklı olalım  :sombrero:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Twitterda kombinesi olanlar için yeniden kombine satılacak falan diye söylentiler var bunun doğruluğu nedir?
arka sayfada var :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı iilkerr

Eyvallah @iilkerr umarım söylediğin gibi olur, yarın tarihin yanında böyle bişey söyleyerek gölge düşürmez inşallah  :boxin:

hiç zannetmiyorum öyle bir hataya düşeceklerini bekleyip teyit edicez yarın hep beraber :) kombinem yok istanbul'da yaşamıyorum ama böyle bi durumda kesinlikle münferit olarak elimden geldiğince mücadelemi de veririm :)

Aga naptın stad açılıyor mu, kapanıyor mu?  :lol:

tamda attığım şarkı modundayım şarkıdaki gibi bir yandan seviniyorum hasret sona eriyor diyorum bir yandan acaba açılmazsa diyorum paranoya'ya bağladım :D  :evillol:

Çevrimdışı iilkerr

kardeşim bi iki sayfa geride kendi fikrimi söyledim ama yine de burada kopyala-yapıştırayım :

dediğin durum hukuka aykırı en başta. tekrar kombine alın demek 20 bin tazminat davası demek, biz kulübü kapatıyoruz stadı da devlete verdik avm otel yapsın demek.erkan can'ın gemide filminde söylediği bi söz var: adamın kulağından kan alırlar kamil kan diye :) için rahat olsun yani. kısaca İMKANSIZ.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Kalyoncu

bozdurdular sonra onu bizim ülkemizde öyle güzel şey sevmezler :)
Niyeki öyle bir kuralmı varmış sebep neymiş bozulmasında? umarım bize bozduramazlar

Çevrimdışı Ayberk

Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı sosyalkartal

Türkiyede ki tüm stadlarda köşeli değil eskişehir stadında oval  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Kalyoncu

Güncel
Hibrit makineleri işe başlayacakmış gibi duruyo

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Aykan19o3

En çok da ''Stad yeni sezona yetişmez''  şeklinde ötüp insanların sinirlerini bozan heveskırıcı tipler yok oldu ya ona seviniyorum.
Geri sayım başlasın  :halay:

Çevrimdışı Factatum

11 Nisan'da stad açılıp ilk maç yapılır.

Müze ve Kartal Yuvası da daha sonra.   

Çevrimdışı kryhrglu

arka sayfada var :)
Teşekkürler gördüm ama tam net bi cevap verilmemiş herhalde yada ben anlayamadım  :D

Çevrimdışı yavvuzz

[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 21:05:10 yavvuzz ]

Çevrimdışı Tarık

3 yildir burada ve basinda stad konusuluyor 41.000 kapasiteli stadin 20.000 i kombine olarak satilmis.
Besiktaslilarin en buyuk eksiği elini cebine atmamasidir.
Dusunsenize 45 yillik eski stad yikiliyor aşigim dedigin takim 3 yildir nerde oynadigi belli degil yani 3 yildir goremiyorsun.Son teknoloji stad yapiliyor ama satilan kombine sayisi 20,000 adet en buyuk sorunumuz bu bence en cok bu konu uzerinde konusmaliyiz.

Çevrimdışı civilwar

Merhabalar, ya aradım da bulamadım, passolige ait en son bir ekran görüntüsü falan var mıydı nereler boş nereler dolu şu anda ?

Çevrimdışı kutalmis.pinar

1 tek eskişehirde var zaten öyle değilmi? :busted_cop:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı iilkerr

bu sayfada en çok da herkes farklı konularda hararetli hararetli yazışırken @FARUK başkanın hiçbir şey olmamış gibi güncel yazıp fotoğraf atmasını seviyorum  :lol: :lol: herkes bir an ne yazacağını unutup fotoğrafa odaklanıyor. hissediyorum :D :D

orda çıkış kapısı yok çıkış kapısı olan yerde izin vermiyorlar bizim stadda 3 tane çıkış kapısı var köşelerde :)