Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5471891 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı smyrniankiwi

Allah'a çok şükür bugünleri gördük. Bu sezon şampiyon olmamızı da nasip et  :halay:

Çevrimdışı Efe

Twitterda kombineler ile ilgili, 2 senedir kombine kart kullananlara ithafen,

"Başkan yarın yeni stat için yeniden kombine alın" diyebilir tarzı mevzu dolaşıyor.

Böyle birşey olabilir mi ? Olursa kim için olur bilgisi olan var mı ?

Ben ancak 1 ay önce kombine alabildim, ve daha 1 kere kullanma şansım olmadı !!
öyle şey olur mu şimdi kombine alanlarla o zaman alanlar bir mi bide üstüne bi kombine daha alacağız saçmalık bunu kim uyduruyorsa iyi içmiş :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

yayın tek bir kanaldan yapılacak -bjktv büyük olasılık- diğer kanalların canlı yayın için göörüntüyü alalcağı frekans verdikleri.

Sagol kardesim  :tabe:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı kutalmis.pinar

bu gece gelicek zaten ama saat kaçta sabaha kadar biterecekler saat 10'a kadar :)
Saatini bilmiyorum :lol: Ama tahminlerime güvenerekten 12 1 sıraları gelir
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ozan062

reklam panoları ne zaman gelecek bilgisi olan var mı? ve nasıl olacak oval mi?  :super:

o iş evet sanırım seneye kalabilir veyahut uzuyabilir süreci yani ilk maça bi ihtimal tahminim yetişmeyebilir

çnk egerki heryeri kapıcakalrsa baya maliyet ve yapım süreci sürebilir
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Valla ben nasıl sevineceğimi de bilemiyorum bir bebek gibi büyüttük stadımızı şimdi yuvamıza kavuşuyoruz. O stada girdiğinde burada ağlayacak çok insan tanıyorum.  :by2: :by2:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Necmi

Defalarca sordum ama cevap alamadim
en fazla cevap verilen konulardan biridir bu
boyanırken resimlerini bile koyduk defalarca

Çevrimdışı kutalmis.pinar

o iş evet sanırım seneye kalabilir veyahut uzuyabilir süreci yani ilk maça bi ihtimal tahminim yetişmeyebilir

kat aralarındaki seneye kalacak ama saha içindekiler zorunlu :akuma: :akuma:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı cio

Acaba 3 maçlık kombine çıkarır mı ? diye düşünmeden edemiyorum @Efe

Hem zamanı tamamlamak için hem de sıcak para girişi için, eski kombine sahipleri de yeni sezondan başlayarak 1 sene stadımıza girecektir diyebilirler  :alala:

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Birde şöyle düşünmek lazım millet  temelden ortada bişey yokken stada para bağlamış, iki senedir orda burda sürünüyor, o zaman loca alanlarıda almasınlar onlarda izledi 2 senedir bir daha versinler 3-5 milyon olur mu böyle şey inanmayın bence asparagaztır, ha ne olur Başkan çıkar der mevcut olanlar bir sonraki senenin kombinesini alın  o olabilir, bizde elimizden geleni yapar yine borca harca girer alırız. +1 yıl daha.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız forum şimdiden söyleyim..

Açılış günü yanınızda 3-5 tane powerbankle gidin, bol bol video istiyoruz ona göre :D

Fotoğraftan bıktık artık kanlı canlı taraftarlı FirstPersonShooter videolar olmalı maç öncesi maç sonrası :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı iilkerr

Twitterda kombineler ile ilgili, 2 senedir kombine kart kullananlara ithafen,

"Başkan yarın yeni stat için yeniden kombine alın" diyebilir tarzı mevzu dolaşıyor.

Böyle birşey olabilir mi ? Olursa kim için olur bilgisi olan var mı ?

Ben ancak 1 ay önce kombine alabildim, ve daha 1 kere kullanma şansım olmadı !!

abi dediğin durum hukuka aykırı en başta. tekrar kombine alın demek 20 bin tazminat davası demek, biz kulübü kapatıyoruz stadı da devlete verdik avm otel yapsın demek.erkan can'ın gemide filminde söylediği bi söz var: adamın kulağından kan alırlar kamil kan diye :) için rahat olsun yani. kısaca İMKANSIZ.

Çevrimdışı Efe

Acaba 3 maçlık kombine çıkarır mı ? diye düşünmeden edemiyorum @Efe

Hem zamanı tamamlamak için hem de sıcak para girişi için, eski kombine sahipleri de yeni sezondan başlayarak 1 sene stadımıza girecektir diyebilirler  :alala:
hayır öyle bişey olamaz şuan bizim aldığımız kombinelerdeki koltuklar bloke açık değil onları yasal olarak bir daha satamazlar passoya girdiğiniz zaman 2015-2016 yılı kombinesi diyor maç maç yada paket halinde kombine satılamaz ancak bilet satabilirler oda kalan boş koltuklara ayrıca kombine satışında kombineniz vodafone arena açıldıktan 1 yıl sonraya kadar geçerli olacaktır diye yazı var öttürürler adamı :D
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 20:26:53 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı pelops

Çevrimdışı cio

Eyvallah @iilkerr umarım söylediğin gibi olur, yarın tarihin yanında böyle bişey söyleyerek gölge düşürmez inşallah  :boxin:

Çevrimdışı sallapati

[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 20:32:26 sallapati ]

Çevrimdışı klaus

kat aralarındaki seneye kalacak ama saha içindekiler zorunlu :akuma: :akuma:

bende onları sormuştum oval ve teknolojik yani değişen olacak değil mi?  :D
FORZA BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

Eyvallah @iilkerr umarım söylediğin gibi olur, yarın tarihin yanında böyle bişey söyleyerek gölge düşürmez inşallah  :boxin:
rahat olun yasal olarak mümkün değil şuan 2015-2016 yılı kombineleri sezon başı tanımlandı kartlara ayrıca 2 yıl değil 1 yıl önce alanda var 6 ay önce alanda var 1.5 yıl önce alanda var bunu ayırt edemezsin  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı klaus

sağol abi ama saha içindekileri kastetmiştim  :)
FORZA BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Kalyoncu

hiç bir şeyle karşılaşmayacaklar. Koymasalar bile
Vodafone çoktan adınıda ampleminide camiaya kabul ettirdi.
üç beş çatlak sesinde bir etkisi olmaz. Benim söylemim olması gereken şeye olması
gereken zamanda tepki koymaktır. zamansız yapılan hiç bir şeyin etkisi olmaz kuru gürültü olarak kalır.
bir adım atıyorsan bunu boş atmayacaksın benim itiraz ettiğim şeye itiraz etmeyen varmıydı zaten kamuoyu hazırdı
biz sadece yol verdik. senin subjektif şartları oluşturman için önce objektif şartların oluşması lazım
Fulya Beşiktaş için önemli ama camia için olan önemini sen belirleyemezsin ilgilenmiyorlarsa demekki gerekli görmüyorlar.
bu önemli yada önemsiz olduğunu göstermez o bir süreçtir ve bu süreç sosyal medyada yaygara kopararak çözülmez.
çözülmesi için hukuk süreci başlamıştır sen istesende istemesende bu konuda halledebileceğin bir şey yok. İnsanlarda gereksiz konuşmayı
sevmiyor bu tür boş konuşmaları sosyalmedyadaki ergenlere bırakalım. Biz sonuç alabileceğimiz acil olan tepkileri verelim.
her şeye atlarsan elde bir şey kalmaz.
Sen baştan razı olmuşsun abi bırak o zaman razı olmayanlar biz tartışalım cevap verme zorunluluğunda hissetme kendini insanlarıda ötekileştirme bizde düşüncelerimizi söyleyelim yanlış birşey söylediğimiz yok güzelce arkadaş niye bizim amblemimiz yok demiş bende devamını getirdim daha biryere logo konduda haberimizmi yok zemin hazır eleştirmek için insanlar eleştirsin doğruyu böyle buluruz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yiğit

Gözümüz aydın hibrit makineleri iş başında  :)

Çevrimdışı cio

O halde yarın 10:30 da ekran, 11 Nisan da koltuk başına @Efe @iilkerr  :biggrinking: