Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472636 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kalyoncu

ne dediğimi anladıysan problem yok :busted_cop:
Abi biliyoruz kulübün ne kadar bolca borcunun olduğunu bunun için bu forumda fulya konusunu defalarca gündemde tutmaya çalıştım ama köşe yırtıkları yada kale arkasına serilecek ağ kadar konuşulmadı.tamam vodafone arena koysun ambleminide koysun çatıyada yazsın sorun biz neresinde olacağız bu stadın nasıl birşey düşünülüyor logomuz amblemimiz nerede olacak hangi ebatlarda olacak tartışmamız gereken buyken vodafone şu kadar para verdi sus sen olmaz bu forumda herşey çok güzel ama bir ötekileştirme huyuda mevcud.üç beş kişiden başka kimse sormuyo soranlarada tuzun kuru yaftası yakıştırmak ne kadar doğru?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı iilkerr

100 lük Meryem nineyi Bjk Tv evde ziyaret etmiş.. umarım açılış maçında beşiktaş sevdalısı Meryem Nine için bir pankart açılır.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/65913/bjk_tv_vodafone_arena_rsquo_yi_ziyaret_eden_meryem_nine_rsquo_ye_konuk_oldu.html

Maşallah nenem hiç eskileri unutmamış takip ediyorda belli yaşına rağmen unutmamış. çok duygulandım. Allah sağlık sıhhat versin açılışta pankart açılmalı sağlığı el verirse açılışta misafir getirilmeli. kısa da olsa maç izletilmeli. Allah sağlık versin tekrardan.

Çevrimiçi Necmi

Hayır, SIS orada drenajı da yapmadı. Sadece serme çim yaptı :)
yok juve vakkasından sonra drenajı sis değiştirdi. zaten ondan sonra bir sorun yaşanmadı.
ama bizimkiyle yakından uzaktan alakası yok Ülker stadyumuda sis yaptı zaten iki stad birebir aynı
standart çimlendirme sadece sis kalitesi var. Bizimkinin maliyetiyle o stadlar gibi bütün süperlig ekiplerinin stadı yapılır :busted_cop:

Çevrimdışı JaRauW

Toplanti icin verilen frekanslarin amaci nedir arkadaslar? Bir turlu anlamlandiramadim :alala:

yayın tek bir kanaldan yapılacak -bjktv büyük olasılık- diğer kanalların canlı yayın için göörüntüyü alalcağı frekans verdikleri.

Çevrimdışı cio

Vodafone bu görkemli açılışta, 4,5 G ye geçtiğimizin 11. gününde her yönüyle şov yapmak isteyeceği konusunda @Necmi abinin söyledikleri de çok yakın geliyor.

Hatta ilk kullanıcalara sürpriz yapma ihtimali bile gözetiyorum bu ortamda  :ok:

Çevrimdışı dropoon

Çevrimiçi Necmi

Abi biliyoruz kulübün ne kadar bolca borcunun olduğunu bunun için bu forumda fulya konusunu defalarca gündemde tutmaya çalıştım ama köşe yırtıkları yada kale arkasına serilecek ağ kadar konuşulmadı.tamam vodafone arena koysun ambleminide koysun çatıyada yazsın sorun biz neresinde olacağız bu stadın nasıl birşey düşünülüyor logomuz amblemimiz nerede olacak hangi ebatlarda olacak tartışmamız gereken buyken vodafone şu kadar para verdi sus sen olmaz bu forumda herşey çok güzel ama bir ötekileştirme huyuda mevcud.üç beş kişiden başka kimse sormuyo soranlarada tuzun kuru yaftası yakıştırmak ne kadar doğru?

anlatmaktan yorulduk artık dönüp dönüp aynı şeyleri söylüyorsunuz.
Çok gereksiz demekki kimsenin ilgisini çekmiyor kimse için önemli olmayan bir şeyi sürekli
gündeme getirerek önemli kılamazsın. Bunu Rıdvan Akar açıkladı logolarımız yapım aşamasında
bittiğinde takılacak dedi daha niye logomuz yok demek kusura bakmada son derece itici oluyor.
İnsanlar aldı cevabını beklemeye geçti daha neyi konuşsunlar. Bitmemiş stadda bin tane suni sorun yaratmanın manası yok
biter konmazsa konuşursunuz. Şimdi doğmamış bebeğe don biçmenin alemi yok.
Şimdi yaygara koparmak istiyorsanız gidin tribünleri ayıran korkuluklara tepkinizi koyun
en azından bir işe yarasın.

Çevrimdışı YunusEmre

Beyler sizce 11 Nisan 'a aşağıda sıraladıklarım ve belki daha nice aklıma gelmeyen diğer şeyler yetişir mi ?

- Şeffaf membranların montesi
- Işıklandırma - Ses sistemi
- Vodafone internet hizmeti
- Skorbordlar
- Vodafone stat uygulaması (Akıllı telefonlar için)
- Yedek kulübeleri
- Soyunma Odaları
- Çevre düzenlemesi ( özellikle eski açık tarafındaki giriş ve Kartal Yuvası )
- Çim konusunda SIS e güvendik bir kere onu sormuyorum.
- Yayıncı kuruluşun kamera sistemlerini yerleştirmesi

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Herşey tamamlanır da kameraların bizle alakası yok bi de kamera maç günü kurulur maçtan sonra toplanır her orda olmayacak yanı...

Çevrimdışı attila_metu

haftaya hibrit işi vs bişey kalmaz stadı bitirdik çok şükür freni patlamış kamyon gibi geldik aylar öncesinde 19.03 yada 09.04 diyorduk bi tanesi tuttu valla en son 30.04 deyip duruyordum kendi kendime ama yetiştirdiler 11.04 olmasıda ayrıca benim için güzel oldu :)

@Efe kesin 11 nisan mi? Aciklama yarin yapilmayacak mi? Sonra 30 nisan aciklanirsa %50 yi tutamayiz :)

Çevrimdışı Sercan62

Çimler yakından müthiş görünüyor son hali bu mudur acaba ?

Muazzam... Şu çim bu haliyle dahi abartmadan söylüyorum türkiyenin en iyi çimlerinden biri ve bunun üzerine yapılacak işlemlerle hakikaten senelerdir gıpta ile baktığımız ingiliz zeminlerı hatta onlardan daha iyi bir zemine sahip olacağız. Bu Türkiye şartları için harika bişey.
Stadı stat yapan işte bu özellikler. Koltuk, piksel ya da membran illaki önemlidir ama stat ufak detaylarla "ben kaliteyim"diye bağırıyor. Stat içi kullanılan malzeme,duş cephe kaplamaları, küfeki, tribün altları ve niceleri... Biz dahi fark edemiyoruz birçok şeyi şu stat bittiğinde suratımızda aptal bir gülümseme ile kalacağız olduğumuz yerde. Artık #evedönüyoruz gerisini onlar düşünsün.
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 19:55:45 Sercan62 ]

Çevrimdışı GörkemGörkem

o kullanılan amplem kimin amplemi toki arenanınmı?
Kardeşim bizim stadımızın amplemi o hani şu taraftarlar tarafından seçilen amplem
vodafone arena geri sayım sayacında vodafone arena amplemini kullanmanın yanlış olan tarafı ne
kulübü açmıyoruz stadı açıyoruz o zaman stad amplemi yapılmasaydı direk onun yerine Beşiktaş amplemi kullanılsaydı
itiraz edin eleştiride yapın ama lütfen artık saçmalamayın
orda kullanılan vodafone amplemi değil Beşiktaşın stad amplemi bizim yani bize ait taraftar seçti.

Necmi abi görüsün bu yöndeyse zaten degistirmek icin ugrasamam.

Fakat sadace ben degil cogu kisi sikayetci bu durumdan stadın hic bir yerinde Besiktasa ait oldugunu gösteren bir obje yok simdilik.

Yurt dısından biri geldiginde takımları ismen tanıyor bile olsa stadın amblemini gördügünde "iste burası Besiktas ın stadı " dermi ? Demez.

Çevrimdışı fburkay

Arkadaşlar tarihi eser işi sonuçlanmis maalesef güvenilir kaynaklardan aldığım bilgiye göre (milliyet radikal vatan) patlayan su borusunda ramsesin kayıp mumyasinin gözü çıkmış açılış iptal.

Çevrimdışı berkayyalcin963

Geri sayim baslasinn via facebook futbol saati
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı dsabuncu

İyi akşamlar herkese.

Şu fotoğrafta işaretlediğim siyah halka ve onu sütunlara sabitleyen siyah demirler boyanacak mı veya küfeki ile kaplanacak mı?

Çevrimdışı YunusEmre

Necmi abi görüsün bu yöndeyse zaten degistirmek icin ugrasamam.

Fakat sadace ben degil cogu kisi sikayetci bu durumdan stadın hic bir yerinde Besiktasa ait oldugunu gösteren bir obje yok simdilik.

Yurt dısından biri geldiginde takımları ismen tanıyor bile olsa stadın amblemini gördügünde "iste burası Besiktas ın stadı " dermi ? Demez.

Adam sabahtandir az sabır diyor gerçekten de az sabır...

Çevrimdışı Efe

@Efe kesin 11 nisan mi? Aciklama yarin yapilmayacak mi? Sonra 30 nisan aciklanirsa %50 yi tutamayiz :)
valla divan 11 nisana gün vermiş yine yayıncı kuruluşta çalışan arkadaşta aynı şeyi söyledi ben 30 nisan olacağını düşünmüyorum bu saatten sonra 11 nisana 20 gün var çok rahat yetişecek o güne :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Aykut60

Salı günü 18:30 açılmaz bence o saat güncellenir

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kalyoncu

anlatmaktan yorulduk artık dönüp dönüp aynı şeyleri söylüyorsunuz.
Çok gereksiz demekki kimsenin ilgisini çekmiyor kimse için önemli olmayan bir şeyi sürekli
gündeme getirerek önemli kılamazsın. Bunu Rıdvan Akar açıkladı logolarımız yapım aşamasında
bittiğinde takılacak dedi daha niye logomuz yok demek kusura bakmada son derece itici oluyor.
İnsanlar aldı cevabını beklemeye geçti daha neyi konuşsunlar. Bitmemiş stadda bin tane suni sorun yaratmanın manası yok
biter konmazsa konuşursunuz. Şimdi doğmamış bebeğe don biçmenin alemi yok.
Şimdi yaygara koparmak istiyorsanız gidin tribünleri ayıran korkuluklara tepkinizi koyun
en azından bir işe yarasın.
Fulyamı önemsiz olan? Biz eleştirimizi yapalımki düşüncelerimiz belli olsun koymazlarsa neyle karşılaçacaklarını bilsinler eleştirmeyi niye kötü birşeymiş gibi algılıyosunuz. Bide bunu diyen sensin abi adamlar daha koltukları koymadan yaygara kopartılmasını isteyende sendin hatırlatırım sabitleme yapılmadı denmesine rağmen neyle karşılaşacaklarını bilsinler gibi bir sürü söyleminde var şimdi konu bu olunca niye gereksiz olmuş oluyo onu çözemedim ben eleştirenlerede 145 milyon dolar verdiler diye susturmayın neyle karşılaşacaklarını bilsinler koysunlar.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı berkayyalcin963

Ulan su stadin acilisin gunu gelsin sabah kahvaltidan sonra evden cikalim koyicine inelim carsiya gecelim bir duble atalim kapilar acildimi hurra stada girelim tuvaletine kadar tavaflamazsam adam degilim ulannn
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı Efe

12 Nisan 19:00'a denk geliyor :alala:
aynen yanlış ayarlamışlar bence yada şimdilik öyle yaptılar yarınki açıklmayı bekliyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

aynen yanlış ayarlamışlar bence yada şimdilik öyle yaptılar yarınki açıklmayı bekliyorlar

Kardeşim kurcalamayın bozacaksınız yav..

Rakamlar niye şeffaf değil!?!?! :ranting2:

:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

stadın ordaki saate bakmak lazım o  çalışıyor mu acaba :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK