Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5471714 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Bitsede şu hibrit çimi görsek. Çok merak ediyorum şahsen...

Umarım Premiere Lig'deki kalitede olur. Hele Arsenal'inki halı gibi

Çevrimdışı Necmi

Selam kartallar sonunda üye oldum çok uzun bi süre takipten sonra :).

Yalnız bişey diyeceğim. Bizim çimlerde sanki modaya uyup pikselli olmuş kendiliğinden :)

Hoşgeldin kardeşim
olmadı ama olacak :busted_cop:

Çevrimdışı mehmetthedum

kapalının önünde su borusu patlamış

fıŞkıyeyi kim kırdı?

who did break fıŞkıye?
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Aslında koltuklar beyaz değilde siyah ağırlıklı olsa daha güzel olurmuş. Beşiktaş denince akla daha çok siyah geliyor gibi

Çevrimdışı ayayhan

stad ismi VODARENA   olsun bence

daha karizmatik olur

Çevrimdışı RevivaL

Çim bugün bitseydi ne güzel olurdu. Yarın ki açılış tarihi ile daha da anlam kazanırdı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2016, 19:10:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Çim bugün bitseydi ne güzel olurdu. Yarın ki açılış tarihi ile daha da anlam kazanırdı

tvde yarın biticek dediler belkide saat 10:30da biter bellimi olur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aslında koltuklar beyaz değilde siyah ağırlıklı olsa daha güzel olurmuş. Beşiktaş denince akla daha çok siyah geliyor gibi

Dedik dedik ama dinletemedik :by2:

Ne Güzel KaraDuvar olacaktı ama Pixel oldu :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi kesin daha önce sorulmuştur ama kaçırmışım herhalde. SIS senin röportajda 70 günde çimler hazır hale geliyor demiş. Nisan'ın ortasında nasıl açacağız?
o ekme yapılsaydı sermede bu süre 40 gün ile 50 gün arası  @emrekhvcgl

Çevrimdışı Efe

Sentetik lif dikecek makine ler mi gelmiş?
şimdi bjk tvde kısada olsa gördüm gelmiş faruk :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Spiker çim serimi sabaha kadar bitecek dedi...

Çevrimdışı Efe

bu arada sabaha kadar çim işi bitecekmiş onuda belirtelim  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı emre_1978

BjkTv'de çim serme işi yarına kadar bitecek dediler haberlerde, doğrudur inşallah.

Çevrimdışı quentine83

Vodafone o amplemi koydurmak için 116 M Dolar verdi kardeşim
koymak zorunda değilsin almazsın parayı yapmazsın sponsorluk sen istediğin amplemi kullanırsın.
ama ben isim hakkını satacağım diyorsan o parayı o gördüğün tabelaya veriyorlar. size şaka gibi geliyor ama bizim aldığımız para Bayernin
aldığının iki katı avrupada bizi geçen bir kaç stad var. almanyada geçen yok. Bu para boşuna verilmiyor.
her işin bir bedeli vardır. merak etme bizimde amplemimiz konacak size şaka gibi geliyor bu kulübün 1 milyar borcu var o borcu kontrol altına alamazsan
her hangi bir yere konacak bir amplemin bile kalmayacak  burda uefa kuralları kesin direk amatörden başlarsın iflas ettiğin anda.
gerçekten nerde neyi protesto edeceğinizi bilmiyorsunuz. Ya hayatta tuzunuz hep kuru oldu borcun ne demek olduğunu bilmiyorsunuz
yada kulübün içinde bulunduğu durumun daha farkında değilsiniz. Hiç bir sponsor stadın yapılmasından daha fazla tutan bir rakamı onbeş yıllığına
adını ikinci plana atarak vermez. kdv dahil 135 M dolar aldık ve 110 gibi bir paraya stadı yaptık.

necmi abi o kadar çok  amplem demişsin ki ,bir an doğrusu amplem mi acaba diye google den bakmadım değil.necmi abi diyorsa bi bakayım dedim ama amblem miş doğrusu.affına sığınarak  :) :)
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Hamza

Oo çok iyi haber o zaman :ok:
hatta acikligin bitanesi tamamen boyandi once gunlerde daha yakindan da fotograf paylasildi

Çevrimdışı Efe

haftaya hibrit işi vs bişey kalmaz stadı bitirdik çok şükür freni patlamış kamyon gibi geldik aylar öncesinde 19.03 yada 09.04 diyorduk bi tanesi tuttu valla en son 30.04 deyip duruyordum kendi kendime ama yetiştirdiler 11.04 olmasıda ayrıca benim için güzel oldu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Savaş

Hibrit makinaları gelmiş. Acaba serimin tamamı bitmeden serilen yerlerden çakıma başlayabilirler mi?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SilverArrows

Çimler yakından müthiş görünüyor son hali bu mudur acaba ?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben hala yapılacak şeyler var daha gibi hissediyorum neden öyle :D

Bitti halbüse..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kartal39

@Necmi abi kesin daha önce sorulmuştur ama kaçırmışım herhalde. SIS senin röportajda 70 günde çimler hazır hale geliyor demiş. Nisan'ın ortasında nasıl açacağız?

Çim ekme olursa 70 gün denmişti. Bizim şu anda uyguladığımız serme çim.Rulo serme olunca normalde ertesi günü maç oynanabileceğini belirtiyor SIS.  Ancak bizim stadta hibrit çakacakları için  Nisan başı gibi hazır olacak.

Çevrimdışı RevivaL

tvde yarın biticek dediler belkide saat 10:30da biter bellimi olur
O zaman süper olur