Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5475647 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı GörkemGörkem

kale arkasında ağ olmasın diyen arkadaşlar haberi bi okuyun

www.ntvspor.net/haber/haber-t/151826/sutuyla-bilek-kirdi

Dün bu macı izliyordum kadın toptan cok rahat kacabilirdi fakat topa elini uzattı ve beklenen oldu  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Acaba üst katlar tel örgü, alt katlar cam yapılacak olabilir mi?

ümit fakirin ekmeği.
Üst katın canı yok mu :D

Çevrimdışı berkotistis

Sen stadyumda sahanın görünmediği yer yapacaksın , sonra insanların yerine oturmasını bekleyeceksin ?  Gözümle görmesem bunun yapıldığına asla inanmazdım çok çok şaşırttı beni başkan.  Twitterdan acil yüklenilmesi gerek lütfen herkes destek olsun.

Çevrimdışı Erdem Çözer

yıllık ortalama istanbul 14 derece londra 12 derece, haziran temmuz ve ağustos sonuna kadar zaten maç oynanmıyor en sıcak günleri de buna dahil etmeniz biraz saçma olmuş veya muakeme yapamamak diyebilirim, sadece çim için söylüyorsak zaten soğutma ve ısıtmayı da boşuna yapmadık.

aslında tam tersi ortalama sıcaklık önemsiz, ulaşılan en yüksek sıcaklık önemli olan.. çünkü sorunumuz sıcaklık belli bir seviyenin üstüne çıktığında yaşanacak sorunlar..

sistemi boşuna mı yaptık diyorsun ama belli ki bilmeden konuşuyorsun çünkü SIS'de röportajda iklimlendirmeye rağmen çatının şeffaf olması durumunda oluşacak sera etkisiyle başa çıkılamayacağını belirtti..

seyirciler açısından lig başlangıcı (hatta oluşacak sera etkisiyle ligin son dönemleri bile olabilir) çim açısından ise haziran, temmuz ve ağustos ayları ciddi sorun yaratacaktır..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Boşuna kıyaslama yapıyorsun. Londra dediğin yer yılın 350 günü yağışlıdır. Ayrıca bizde lig Ağustos ayında başlıyor ve Eylül de sıcak geçiyor

@Ayberk
istanbul un ortalama yağış miktarı londra dan fazladır,

Sıcak ve ılıman bir iklim hakimdir; Londra Yıllık ortalama yağış miktarı: 621 mm

Sıcak ve ılıman bir iklim hakimdir; Istanbul  Yıllık ortalama yağış miktarı: 747 mm

Çevrimdışı GD8

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı baro19

Camın belki üretimi montajı uzundur. Açılış yapmak için demir yapıyorlardır. Seneye Cama dönüştürebilirler.

Çevrimdışı kartalpençesi

Gösterdiğim yerdeki arkadaşlar tel örgü kurbanı olacak.
Statdaki tel örgü fotoğraflarıda paylaşacam yeni sayfa geçmesini bekliyorum.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı cadavra

arkadaslar ingiltere ile karsılastırmak biraz yalnış olur sebebide şudur.İngilterede lig fixtürü hava durumuna göre gercekleşir örnek veriyorum havanın souk oldugu aylarda cok souk olan bi şehir 5 6 hafta üst üste deplasman oynar sonra kalanları sıcaga dönmeye basladımı evinde oynamaya baslar yani ingiltere biraz iklimine göre fixtur belirleniyor daha dogrusu önceden belirli hangi sehirde hangi mevsimde oynanacagı karsılasmanın sadece rakipler belli deil.Turkiye gibi düşünelim uyarlayalım mesela sivasta aralık ocak subatta mac oynanmaz bu aralıkta deplasmana gidilir.

Çevrimdışı Fatih

KOnyanın dıştaki saydam membranlarıyla aynıydı , belki onlarınki teflon kaplama olmayabilir .
Ya ben onlarin gecen sene fotografini cekmistim de sildim heralde. Konyada disarida ki membranlarin arkasindan bakinca binalar gozukuyordu. Bizimkisi gibi degil. Onlarin ki daha farkli @ahmetx
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sen stadyumda sahanın görünmediği yer yapacaksın , sonra insanların yerine oturmasını bekleyeceksin ?  Gözümle görmesem bunun yapıldığına asla inanmazdım çok çok şaşırttı beni başkan.  Twitterdan acil yüklenilmesi gerek lütfen herkes destek olsun.
Son noktaya gelince tipik Türk işine döndü. Herşeyi mükemmel yapmak varken böyle ayrıntılarla hem taraftarın canını sıkıyorlar hem de büyük görüntü kirliliği ve konfor eksikliği yaratıyorlar. Böylesine ince düşünülmüş bir stadın her noktasında bu düşüncenin uygulanmasını istememiz en doğal hakkımız sanırım, umarım yanlışlarından dönerler ben kafes gibi bir yapı istemiyorum oturduğum tribünlerde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

cimin hepsinin geldigini dusunuyordum demek ki gelmemis simdi gelse aksama biter
bugün akşama kadar mutlaka gelecektir çünkü söylenen bu.Yarın kesin biteceğini düşünüyorum. :) :icool:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kartalpençesi

Malesef videoda deplasman tribünü olmayan yerin tel örgü ile ayrıldığını gördüm.(Resim 1)
Resim2 de ise fotoğrafı var. Deplasman kırmızı kareye aldığım yer.Mavi ok ise kapalıya yapılan tel örgü.
Resim 3de kapalıya yapılan tel örgünün yakın hali fotoğrafı.  :busted_cop:  :steamed:
@harund1k3  Alıntıma bakarsanız ben paylaştım ama kimse yorum yapmaya tenezzül etmedi. :busted_cop:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı zekotha

yıllık ortalama istanbul 14 derece londra 12 derece, haziran temmuz ve ağustos sonuna kadar zaten maç oynanmıyor en sıcak günleri de buna dahil etmeniz biraz saçma olmuş veya muakeme yapamamak diyebilirim, sadece çim için söylüyorsak zaten soğutma ve ısıtmayı da boşuna yapmadık.

Londra'da gün ışığı görme süresi ve İstanbul'daki aynı değil hatta baya fark var. Sıcaklık değil tek etken. Adamlar güneşi görünce soyunuyorlar istediğin kadar sıcaklık ortalamaları yakın olsun. Ayrıca İstanbul'da 4 ay 20 derecenin üstünde bir ortalama var. Londra'da hiçbir zaman 20'yi geçmiyor. Yani Londra'da aşırı sıcaklık hiç yaşanmıyor. Sırf ortalamaya göre hareket edemeyiz. 6-24 arası dereceyi gören bir şehirle 7-19 arası derece gören şehir aynı şartlarda değildir ya da 12 ay yağış alan bir şehirle 7-8 ay yağış alan bir şehir ;)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Camın belki üretimi montajı uzundur. Açılış yapmak için demir yapıyorlardır. Seneye Cama dönüştürebilirler.
Ben şahsen takıldıkta sonra bir daha değiştireleceğini düşünmüyorum ama İnşallah öyle olur :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ErsinA.

Üst katın canı yok mu :D

Üst katlarda tel örgü montajı başladı zaten.  Alt katlara sıçramaması ümidi benimki.

Çevrimdışı harund1k3

@FARUK hocam arşivinde bizim tribün ayrımı için konulan telleri gösteren görseller varsa paylaşır mısın?  Arkadaşlar bizim demir telleri gösteren görselleri lütfen paylaşabilir misiniz?

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

:evillol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı harund1k3

@harund1k3  Alıntıma bakarsanız ben paylaştım ama kimse yorum yapmaya tenezzül etmedi. :busted_cop:

@kartalpençesi hocam bu iki fotoyu arıyordum eyvallah çok sağolasın.

@Necmi Abi Change.org da bu forumda bulunan bu sitenin isminin belli olduğu fotoları paylaşacagım sorun olmaz dimi? Taraftarın büyük kısmı bu konuya tepkili, tepkimizi göstermemiz gerekiyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

çizgiler böyle olacak gibi

Kale arkası çok olmadımı mesafe samet bu şekilde.

Çevrimdışı Ayberk

@Ayberk
istanbul un ortalama yağış miktarı londra dan fazladır,

Sıcak ve ılıman bir iklim hakimdir; Londra Yıllık ortalama yağış miktarı: 621 mm

Sıcak ve ılıman bir iklim hakimdir; Istanbul  Yıllık ortalama yağış miktarı: 747 mm
Yağış miktarı değildi anlatmak istediğim, gökyüzü çoğu zaman kapalı @heartbroker
İstanbul'dan tamamen farklı bir iklim yapısına sahip
"İngiltere'de iklimin en kötü yanı her mevsim görülen yağışlar ve gökyüzünün sürekli gri rengidir. İngilizler bu iklime alışmışlardır. Sonuçta tüm yaşamları bu ülkede geçmiştir. Fakat İngiltere'ye giden Türklerin bu iklime alışması biraz zaman alacaktır. Akdeniz ikliminden sonra kuzeyin sisli havası Türklerin oldukça içini karartacaktır. İngiltere'de kış mevsimi SAD yani mevsim hastalığı denilen bir hastalığa yol açmaktadır. Karanlık ve kasvetli hava insanlarda stres, depresyon, halsizlik, bitkinlik olarak kendini göstermektedir. Ancak geçmiş yıllara göre İngiltere'de iklim her sene biraz daha yumuşamakta ve ılımanlaşmaktadır. Bu da ilerki yıllarda kasvetli kışların son bulacağına dair bir gösterge olabilir mi? Bunu da zaman gösterecektir."
http://www.dilokulubul.com/ulkeler/ingiltere/iklim.asp
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı fevzikececi

Foruma 8-10 saat girmeyip Cumartesi günü açıp çimlere başlandığını görünce çok heyecanlandım. O andan beri gece uyanınca bile forumu açıp gelişmeleri takip ediyorum.

Sabahtan beri serilen çim olmayınca herkesin kafası kaynadı sanırım, Londra'yla İstanbul'un meteorolojik durumları bile karşılaştırılmış.

Statta bende, taraftar olarak "acaba" dedirten ayrıntılar:

- Çatı ve akustik: Çalışıldı biliyoruz ama ilk maçtan önce anlayamayacağız bunu

- tribün ayrımı: cam ve medeni olsa daha iyi olurdu ama maalesef Türkiye'de yaşıyorken daha medeni olmasını beklemek zor.

- Deplasman tribünü: toki ve şs statlarında bu tribün müthiş izole vaziyette. Kimsenin keyfini kaçırmadan deplasman taraftarı giriş yapabiliyor. Bence en zor iş bu olacak. Ezelden beri eski açık can sıkardı zaten, az taşlama olmadı oralarda. Bu statta umarım bunlar yaşanmaz.

Yeşil bitse de rahatlasak...
Gerisi teferruat

Çevrimdışı Emre.Guler

koltuklar daha beyaz mı?

Orası VİP tribünü :) O koltuklar plastik koltuğa benzemiyor deri kaplama var sanki o yüzden daha parlak gözüküyor büyük ihtimalle