Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5476816 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

delikli derken ?  :alala:
süzgeç gibi su akar delikli malzemeden yanlış ifade etmiş olabilir misin? @Efe
:D oyle delikli degil abi sefaf olarak digeri duz beyaz bunda birsuru delik gibi gorunen seffaflik var uzerinde bursanin alt kisimlarina dosediler bunlardan baya gecirgen bizdede oyledir ayni urun gunes isiginin gelis acisiyla alakali bi olay bu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GIUNTI

her yeri çim gördüm :icool:

:lol: SIS hızını alamamış tribüne de çim döşemiş

Çevrimdışı tangaz

şimdi çatı tamamen bitmişti ne güzel , ancak Konyalı arkadaşımızın dediği gibi şefaffiyet zamanla artacak mı bir bakalım  @tangaz

muhakkak bir alamet-i ferikası vardır aksi halde neden 2 iş yapılsın ki. yaşayıp göreceğiz @ahmetx
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı GIUNTI

[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 13:30:53 GIUNTI ]

Çevrimdışı DADAYKARTALI

yeri gormeden net birsey soylemek zor ... hadi diyelim 500 kisi aldi bahsedilen yer orada yemek icin mutfak lazim ... 500 kisiye hizmet edecek personel lazim ... boyle bir organizasyon var ise en azindan gelin damat ve aileleri icin konaklama oda lazim ... kuafor makyaj icin ekip lazim ... ses ve isik ssitemleri ekibi lazim ... yani uzun lafin kisasi stadimizda tam tesekkullu bir dugun yapmamiz cok zor :) baskan dugun derken muhtemelen nikahi kasttetti cunku soyle demisti nikah sahidi oluyorum hafta sonlari ordan oraya kosturuyorum en azindan stadimizda olur kosturmam ve daha cok nikahda bulunuruma getirdi lafi ... keske bahsedilen yerlerdeki gibi dugun yapabilsek ancak cok kalabalik ve profosyonel bir ekime ihtiyac var bunun icin ... elimizden elen birsey var ise gonullu sifir karsilik ile yapariz dert degil ancak birde konuya surdan bakmak lazim iki insan hayatini birlestiriyor ve buyuk ihtimal ilk ve sonkez hayatinin en onemli ani oluyor bu iki insan icin mumkun oldugunca profosyonel ve guzel hizmet vermek lazim dugun isi hele ki futbolcu sanatci yonetici vs gibi kisilerin dugunleri gercekten oldukca zahmet isteyen bir is ... bunlari saglayabilecek alt yapi var ise yer var ise zaten sorun yok o zaman...
düğün organizasyonu yapan birkaç firma ile anlaşılır onlarda düğün sahiplerine mekan tercihleri arasında vodafon arenayıda gösterirler kabul ederlerse düğünü firma statta yapar ve bizde mekan parası alırız bu iş sadece bu şekilde olur organizeye karışmayız

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

şu yeni inonuye bi rica edelim merak ediyorum ustten nasil gorunuyor mebran @SDemirsoy sen bu isi biliyorsun :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

Evet arkadaşlar @Efe ye sormamın sebebi genellikle çok aşırı bir durum olmadıkça bu tarz işlerde tepki göstermemesı o bile tepki gösteriyorsa bu işi beğenmeyen insanların sayısı çok fazladır. Change.org üzerinden kampanya baslatıcam ihtiyacım bizim demir tellerin net görüntüleri, diğer statlarda bulunan benzer demir teller ve diğer statlarda bulunan tribünleri birbirinden ayıran güzel duran cam bariyerler. Lütfen bu postun altına bulabildiğiniz kaynakları link olarak paylaşın.

Çevrimdışı SDemirsoy

koltuklar eski inönüdeki gibi gri olsaydı bence güzel olurdu :) neyse tel örgü montajı devam ediyor foto via instagram  ayazcan1903

Çevrimdışı Efe

Evet arkadaşlar @Efe ye sormamın sebebi genellikle çok aşırı bir durum olmadıkça bu tarz işlerde tepki göstermemesı o bile tepki gösteriyorsa bu işi beğenmeyen insanların sayısı çok fazladır. Change.org üzerinden kampanya baslatıcam ihtiyacım bizim demir tellerin net görüntüleri, diğer statlarda bulunan benzer demir teller ve diğer statlarda bulunan tribünleri birbirinden ayıran güzel duran cam bariyerler. Lütfen bu postun altına bulabildiğiniz kaynakları link olarak paylaşın.
başlatin abi şimdiden yuklenelim ayrimlar kesinlikle camla degistirilmeli  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı srncby1903

düğün organizasyonu yapan birkaç firma ile anlaşılır onlarda düğün sahiplerine mekan tercihleri arasında vodafon arenayıda gösterirler kabul ederlerse düğünü firma statta yapar ve bizde mekan parası alırız bu iş sadece bu şekilde olur organizeye karışmayız

bu sekilde olursa stadda yipranan yerleri onarmaya yetmez alacagimiz para zarar ederiz isin turkcesi ...

Çevrimdışı SDemirsoy

şu yeni inonuye bi rica edelim merak ediyorum ustten nasil gorunuyor mebran @SDemirsoy sen bu isi biliyorsun :icool:
yazdım abi :D

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

Eger seffaf membranin malzemesi konya stadindakinin aynisiysa endiselenmemize gerek yok diye dusunuyorum. Dunku gunduz macinda seffaf membranlarin isik gecirgenliginin oldukca fazla oldugu saha zeminine yansiyordu.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

londra istanbul sıcaklık eğrileri

yıllık ortalama istanbul 14 derece londra 12 derece, haziran temmuz ve ağustos sonuna kadar zaten maç oynanmıyor en sıcak günleri de buna dahil etmeniz biraz saçma olmuş veya muakeme yapamamak diyebilirim, sadece çim için söylüyorsak zaten soğutma ve ısıtmayı da boşuna yapmadık.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Çimde bir hareketlenme var mı? :bandit: Yeni çim geldi mi? :busted_cop: :busted_cop:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Ayberk

yıllık ortalama istanbul 14 derece londra 12 derece, haziran temmuz ve ağustos sonuna kadar zaten maç oynanmıyor en sıcak günleri de buna dahil etmeniz biraz saçma olmuş veya muakeme yapamamak diyebilirim, sadece çim için söylüyorsak zaten soğutma ve ısıtmayı da boşuna yapmadık.
Boşuna kıyaslama yapıyorsun. Londra dediğin yer yılın 350 günü yağışlıdır. Ayrıca bizde lig Ağustos ayında başlıyor ve Eylül de sıcak geçiyor
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Efe

Çimde bir hareketlenme var mı? :bandit: Yeni çim geldi mi? :busted_cop: :busted_cop:
cimin hepsinin geldigini dusunuyordum demek ki gelmemis simdi gelse aksama biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

ben dahil etmedim ki grafiği öyle hazırlamışlar  :evillol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Eger seffaf membranin malzemesi konya stadindakinin aynisiysa endiselenmemize gerek yok diye dusunuyorum. Dunku gunduz macinda seffaf membranlarin isik gecirgenliginin oldukca fazla oldugu saha zeminine yansiyordu.
KOnyanın dıştaki saydam membranlarıyla aynıydı , belki onlarınki teflon kaplama olmayabilir .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı empisayn

İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı YunusEmre

geçen bir arkadaş doğalgazdan bahsetmişti.. doğalgaz işlemi başlamış epey de bir yol almışlar...

Çevrimdışı ErsinA.

Acaba üst katlar tel örgü, alt katlar cam yapılacak olabilir mi?

ümit fakirin ekmeği.

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan