Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5476379 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı YunusEmre

valla bende uzun zamandir hemde baya bir uzun zamandir dugun davet isindeyim sadece video fotograf ve kisa film icin 15.000 tl verecek insan nikahini bizim stadmizda yapmaz birbimizi kandirmayalim :) keske 30.000 verseler kulup para kazansa...  ancak su sartlarda ben stadda tekrarliyorum DUGUN yapabilecegimizi sanmiyorum ... mac olmayan gunlerde gunde 6-7 nikah toreni yeterlidir ... senin bahsettigin rakamlari da alirsak tadindan yenmez :)

başka zaten mustafa pektemeğin düğüne 700 bin tl verdiğini duyunca ben bunu vodafonede 100e yaparım demiştir  :evillol: o gün açıkladı bunu kesin kafasında vardır güzel bir kazanç planı...

Çevrimiçi Necmi

Günaydın,
Fikret, bu neyin hesabı. Gol atma bonusu var mı ki? Nikahın bedeli belli değil. Ayrıca çimler için suni güneş ışıkları sanırım yıllık 60 bin avro elektrik tüketiyor ve gs bunu karşılayacağını bilerek yakmıyor. Yani elektrik su öyle çerez parası değil. Rakamları bilmeden böyle bir yorum yapmak çok olmamış hani. Kombine satalım. Eyvallah satalım. Yanlız öteki gelirleri de küçümsemek yanlış
yıllık değil aylık o :D @Yunus  @Fikret

nikah işi gelir amaçlı değilki ordan gelecek para ne olur dediğin gibi
ama taraftarın bağlılığını arttırır. Ayrıcalıklı olmasını sağlar. Güzel harekettir.
katılıyorum en büyük gelir kaynağı maçlara gitme alışkanlığının sağlanması
kombine olmasıda şart değil Beşiktaş gibi bir kulübün biletleri satışa çıktığı gün tükenmeli
zaten yeni stadla bu böyle olacak sonrasında bu alışkanlık yaratır.
ama diğer gelirler küçük diye küçümsenmez damlaya damlaya göl olur.
bunun için çok basit adımlar atabiliriz ve farkında bile olmadan Beşiktaşa büyük paralar kazandırırız.
mesela kredi kartı kullananlar bjk bonus alsın size bir zararı yok ama her harcamanız kulübe gelir olarak dönüyor.
yazın tshort giymeyenimiz yok bir iki tanesini kartal yuvasından alalım kartal yuvaları satış yaptıkça
ürün gamıda genişleyecektir. Daha çok ihtiyaca cevap veren ürünler çıkacaktır.
vodafone karakartal kampanyası mesela 1 m üyesi olsa her ay 1 lira verseler yılda 12 M brüt gelir demektir.
kimseyi sıkıntıya sokmaz ama kulüp için büyük gelir. 3 lirayı 5 lirayı hiç söylemiyorum bu rakamlarda kolayca verilebilir
5 olsa yılda 60 milyon bu ikinci bir bilet geliri demek oluyor. Kulüp bu paralarla dönüyor. Ancak biz verirsek kazanabilirler.

Çevrimdışı ahmetx

Bu bir önceki paylaşımım.

http://twitter.com/EagleSharpness/status/710461869346177024

Desteklerinizi bekliyorum forum.

http://twitter.com/EagleSharpness/status/711864728507846656
@Yusuf Tekeli bizim tribün önlerinde bir şey olmayacak ki cam korkulukları nerden çıkardın  :akuma: biz tribün bölmelerinden bahsediyoruz
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı zekotha

Londra ile İstanbul'un mu yıllık sıcaklığı aynı? :)

aşağıdaki resmi paylaşıyorum ve susuyorum :)

Arkadaş sıcaklık konusunda çok hatalı değil İstanbul'a göre çok kuzeyde gözükse de Londra'nın yıllık ortalama sıcaklığı 12-13 arası İstanbul'un 14-15 arası. Ama İstanbul güneş ışığını Londra'dan yılda 1.5 kat fazla alıyor. Ayrıca yaz aylarında aşırı sıcak. Bu iki etken bize Londra'daki gibi bir sistemin uymayacağını gösteriyor.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bugün o kalan  10 tır'da gelir büyük ihtimal.Cumartesi günü kalan 10 tırın Pazartesi günü geleceği söylenmişti bu forumda.Geldiği gibi serilmeye başlanırsa yarın öğlen biter serme çim işi.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

yaw takmışınız şeffaf mebrana :icool: çatinin ilk amacini unutuyorsunuz catinin amaci bizim donumuza kadar islanmadan kurtarmaktir gerisi teferruat islanmama konusunda en iyi catilardan biri on siralari bile baya geciyor tabi yagmurun hizina gore islanma olacaktir on siralarda ama bu her stadta oluyor nerdeyse bence isik gecirgenligini 1 ay sonra test etmek lazim gunes dik geldiginde kisin zaten gunesten yararlanamiyoruz onun icin gunes gibi isik veren makina getiriyorlar zaten mebran isim gecirse ne olur gecirmese ne olur zaten yeteri kadar aydinlik icerisi gunduzleri beyaz mebranlarda baya isik geciriyor şeffaflarda yeteri kadar gecirecektir adamlar onun hesabini yapmistir bence :)
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 12:47:50 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Yusuf Tekeli bizim tribün önlerinde bir şey olmayacak ki cam korkulukları nerden çıkardın  :akuma: biz tribün bölmelerinden bahsediyoruz

Tribün ayrımları dedim zaten abi :alala:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı srncby1903

başka zaten mustafa pektemeğin düğüne 700 bin tl verdiğini duyunca ben bunu vodafonede 100e yaparım demiştir  :evillol: o gün açıkladı bunu kesin kafasında vardır güzel bir kazanç planı...
reklama girmesin bilmem anlatabiliyormuyum pektemegin dugununu ornek almayin :) futbolcu dugunlerini de ornek almayin :) Besiktas ailesinden bircok futbolcunun camianin onde gelen insanlarinin cocuklarinin dugununu caldim :) buna gs li fb lilerde dahil :) arkadaslar bunlar dugun biz nikah yapicaz arada buyuk fark var :) entertainment yok ise buyuk paralar olmaz :) senin dedigin kisa film isi dugun olursa olur 1 saatlik kokteyl ve nikahin neresini kisa film yapacaksin :) gelinin damadin evden cikisindan itibaren alirim dersen o zaman 5 ayri ekibin olmali :) daha buyuk maliyet :) neyse stadimizi acalim BESIKTAS diye bagiralim bir an evvel en onemlisi bu ...

Çevrimdışı giunti1903

Numaralıda koltuk montajına başlanmış sanırım :ishock:
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Çevrimdışı ahmetx

yaw takmışınız şeffaf mebrana :icool: çatinin ilk amacini unutuyorsunuz catinin amaci bizim donumuza kadar islanmadan kurtarmaktir gerisi teferruat islanmama konusunda en iyi catilardan biri on siralari bile baya geciyor tabi yagmurun hizina gore islanma olacaktir on siralarda ama bu her stadta oluyor nerdeyse bence isik gecirgenligini 1 ay sonra test etmek lazim gunes dik geldiginde kisin zaten gunesten yararlanamiyoruz onun icin gunes gibi isik veren makina getiriyorlar zaten mebran isim gecirse ne olur gecirmese ne olur zaten yeteri kadar aydinlik icerisi gunduzleri beyaz mebranlarda baya isik geciriyor şeffaflarda yeteri kadar gecirecektir adamlar onun hesabini yapmistir bence :)
@Efe öyle bir yazmışsın ki toki arena çatısıda gayet ideal bu anlamda  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih

Arena'da nikah degil dugun olacak. En azindan F.Orman'in soyledigi bu.

Stat hakkında önemli detayları paylaşan Başkan Orman, Vodafone Arena'nın siyah-beyazlı taraftarlara düğün organizasyonu hizmeti yapabileceği müjdesini verdi.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ozan062

ingiltereye güneş batmayan ülke denir arkadaşımız onu farklı algılamış olabilir:D çnk adamlar nerdeyse haftada 5gün güneş yüzü görmez bea

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Numaralıda koltuk montajına başlanmış sanırım :ishock:
evt baslanmis guzel haber
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

evt baslanmis guzel haber

Ama köşeler hala berbat bir anlık gaz alıp bıraktılar sanki yine darmadağın gözüküyor köşedeki koltuklar

Çevrimdışı ahmetx

Tribün ayrımları dedim zaten abi :alala:

tribünün önündeki cam korkuluğun fotosunu koymuşsun ama

Herkesin günü güzel olsun.
Arkadaslar forumu hergün takip etmeme ragmen bu 2.yazışım.Yazma nedenimse bazı arkadasları anlayamadigim icindir.
Bir arkadas cıkıyor pikseli begenmiyor biri cikiyor seffaf mebranı begenmiyor biri cıkıyor catiyi begenmiyor bu begenmemek böyle devam ediyor.
Arkadaslar biz 3 yıldır evsiz sagda solda onur mücadelesi veren ŞEREFİ İLE OYNAYIP HAKKI ile kazanan BEŞİKTAŞK ız.
Rabbim nasip ederse maclarımızı kendi sahamızda oynamaya basladıgımızda siz takımı ateslemek icin mi oraya gideceksiniz yoksa yok surası olmamıs yok burası olmamıs diye elestirmek icin mi gideceksiniz.
fener stadındaki baskıyı översiniz ama o stad bizimkinin tırnagı bile olamaz.Önemli olan kendi evimizde olmak takımı ateslemek ve her türlü baskı olusturmaktır digerleri fasa fiso.
Kendi evim olsun bir göz odası olsun isterse tenekeden olsun.
Saygılarımla...

Çevrimdışı YunusEmre

reklama girmesin bilmem anlatabiliyormuyum pektemegin dugununu ornek almayin :) futbolcu dugunlerini de ornek almayin :) Besiktas ailesinden bircok futbolcunun camianin onde gelen insanlarinin cocuklarinin dugununu caldim :) buna gs li fb lilerde dahil :) arkadaslar bunlar dugun biz nikah yapicaz arada buyuk fark var :) entertainment yok ise buyuk paralar olmaz :) senin dedigin kisa film isi dugun olursa olur 1 saatlik kokteyl ve nikahin neresini kisa film yapacaksin :) gelinin damadin evden cikisindan itibaren alirim dersen o zaman 5 ayri ekibin olmali :) daha buyuk maliyet :) neyse stadimizi acalim BESIKTAS diye bagiralim bir an evvel en onemlisi bu ...

ben klip ve foto için izin parasını kastetmiştim biz çekmeyecez yani  :evillol: :evillol: bir bu çırağanda ve diğer yerlerde millet kokteyl niyetine gidiyor düğünlere ben daha halaya kapılanı görmedim vardır belki ama çok azdır o da  :evillol: :evillol: o moda salonu büyük ve yüksek bir alandı bence başkan orda her türlü yapar haa olmadı zemin zaten hibrit olmadı kır düğünü yaparız sahada  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı asi_kartal

Ne çatıymış be arkadaş ben en çok akustiğini merak ediyorum normal statlardan bir farkı olsun yeter şekli rengi vs. hiç önemli değil benim için :evillol:

Kapasite olayı halen muamma sanırım. Yeni kombineler satışa çıktı oradan anlaşılmaz mı yada deplasman tribünü %5 öğrenilse oradan çıkabilir  :icool: :alala:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Efe

@Efe öyle bir yazmışsın ki toki arena çatısıda gayet ideal bu anlamda  :D
ne alakasi var ahmetx stadin isik gecirgenligi cok iyi gittik gorduk asil amaci bizi yagmurdan korumasi bu gercek zaten aksam maci yapiyoruz gunduz maci oynadigimizi daha gormedim 5 te bile oynasak hava karariyor zaten cok fazla ustune dusmeyin bu tarz seylerin tel örgünün ustune gidebiliriz baya sıkıntılı son fotolarda onu duyuralim mebran bana gore harika oldu herseyiyle tellere yuklenelim  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Üsttekiler pek belli olmuyo gibiydi fikir versin diye şeettim

O kadarını da anlarlar be abi yazdım işte tribün ayrımı diye :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı excerius

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım fakat konuları takip ediyordum :)

Çarşamba günü Allah kısmet ederse kombine alacağım Eski açık tarafını düşünüyorum. Köşe taraflardan almayı planlıyorum. Sizce köşe taraf almak görüş açısından hata mı olur? Özellikle stadı ziyaret edenlerden yorum bekliyorum.

Eski Açıktan 420 veya 421'i düşünüyorum.

Çevrimdışı Efe

tribun ayrimida var ustta altta onuda koymus :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Apocalyptica

arkadaşlar tartıştınızmı konuyu bilmiyorum ama sayfaları dolaşacak vakit yok:9

ben seffaf mebranın neresi seffaf anlayamadım... :alala:

Çevrimdışı ozan062

Kendi evim olsun bir göz odası olsun isterse tenekeden olsun.
Saygılarımla...

usta bizim farkımız stadı kendimiz yapıyor oluşumuz dolayısıyla insanların begenip begenmeme lüksü gayette var... ve lütfen su begenmeyenleri yada sürüyle mana bulanları

dıslamayalım adamın belki cok farklı bir zevk anlayısı var :evillol:  yani oda onun bakıs acısı ve ben belediyeye yaptırmıyorum yaptırsam söyle bir düşünce olur

belediyenin temel görevinden biri kamu yararıdır o zaten beni düşünür dersin fikir belirtsende umursamaz adam seni zaten onu yapıyorum der.. ama bizimki tamamen

farklı dolayısıyla lütfen ayırt edelim bunu:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi