Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477267 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

demek ki membran gözenekleri çim için gerekli olan güneş ışığını geçiriyor diyelim :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Güncel

çok açık net çim bekliyoruz ne zaman gelicek acaba diğer çimler.

Çevrimdışı Emre.Guler

Belki, ışık geçirmiyordur ama ultraviyole geçiyordur?  :)

Abi dur allah aşkına ortalık karışık zaten ultraviole multraviole birde fizik girmesin araya :)

Çevrimdışı Fatih

Amac heralde ''farkli bir sey kullandik'' demek, dedirtmek.. Pek bi olayi yok gibi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Mehmet92

Şimdi biraz zor bir soru sormak istiyorum;

-Bu resmi sayfanın paylaştığı şeffaf membran fotolarında membranlar semerlere bir demir parça yardımıyla tutturulmuş,demir parçalar da semerlere vidalanmış.Bu durumda membran yapıştırma işi nası olacak baya büyük merak içerisindeyim,inşallah çatı 30 nisana kadar biter,2014 aralıktan beri uğraşıyoruz ne çatıymış :D

Çevrimdışı ahmetx

Belki, ışık geçirmiyordur ama ultraviyole geçiyordur?  :)
@sozkul abi onu zaten atex yapıyordu o zaman bu malzemeyi kullanmaya gerek yoktu ki
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

bu nasıl bir renktir böyle ?:D

muhtemelen farklı bir modda çekti bunu ama gelecekte olan aynen budur gzl bir örnek teskil ediyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi sozkul

Acaip yanlis bir dusunce...
M. Pektemek Four Seasons'ta 750.000TL'ye 1000 kisiye yemekli dugun yapti. Vodafone Arena'da kisi basi 150TL'den asagisi asla olmaz. Bunun yaninda ses duzenegi, koltuk masa duzenlemesi, falanlar filanlar tek dugunun getirisi 100.000TL. Bu da en az rakam...

Bu rakamlarla sürümden kazanma şansın yok ama.

Çevrimdışı FARUK

Güncel
Bence atex in geçirgenliğinden kaynaklanıyor şuna baksanıza inci gibi

Çevrimdışı serdart

Şimdi biraz zor bir soru sormak istiyorum;

-Bu resmi sayfanın paylaştığı şeffaf membran fotolarında membranlar semerlere bir demir parça yardımıyla tutturulmuş,demir parçalar da semerlere vidalanmış.Bu durumda membran yapıştırma işi nası olacak baya büyük merak içerisindeyim,inşallah çatı 30 nisana kadar biter,2014 aralıktan beri uğraşıyoruz ne çatıymış :D

bu konuyu bende merak ediyorum membranlar demirlere sıkıştırılıp vidalanmış. 20-30 cm vida çabukları dışarıda duruyor. o iş nasıl olacak acaba. aralarda çok boşluk var v.s.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Güncel

o kadarda şeffaf değilmiş :)

Yani insan gözünün algılayamayacağı bir geçirgenlikten bahsediliyorsa bu konuda yorum yapamam ama gördüğüm kadarıyla normal membran ile bunun arasında hiç fark yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Abi dur allah aşkına ortalık karışık zaten ultraviole multraviole birde fizik girmesin araya :)
:lol: :kop:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı İhsan

@İhsan o foto şoplu fotoymuş  :D

:o_o: :vur

yeyip bitirdiniz ömrümü.
açın gitsin şu stadı
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

Şeffaf parçanın gölgesi pekte şeffaf durmuyor :)

https://twitter.com/kenanaysgl/status/711829061446795264

tamam gerideki uzzuun membranları seffaf yapmadık

ama bundada neden sefaf olmadı gerekcesini cok merak ediyorum bu sefer temizlik ve kuşlar değildir belkide sararmadır bilmiyorum ama gerekcesini merakla bekliyorum lütfen öğrendiğinizde yazın
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZEKI

Bence gundem degistiriyorlar, tribun ayrimlarina konulan tel orgu yerine seffaf membrani konusturuyorlar  :kop:
Nur topu gibi yeni bir problemimiz oldu.

Çevrimdışı YunusEmre

öyle deme abim çırağan sarayında şimdi yaz ayı için yer kalmamıştır. zevke her zaman ayıracağımız paramız vardır en alttan en üst tabakaya kadar  :evillol:

Çevrimdışı Fatih

Tam tersi acaip var. Soyledigim rakam zaten minimum olan. Bir de yaz aylarinda insanlar dugun yapacak yer bulamiyor. Fiyati pahalida olsa azda olsa. Arena'da her gun dugun olur. Tek dugunden %40 kâr bıraksa (ki bence daha fazla) eyvallah derim.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

Güncel
Bence atex in geçirgenliğinden kaynaklanıyor şuna baksanıza inci gibi
@FARUK gölgelere bakınca ikisi de geçirmiyor ama  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı srncby1903

Gunaydin
Koltuk pixelleri icin konusuyorum Siyah ile Beyaz bence bundan daha kotu kullanilamazdi ... Ve trubunleri ayiran tel orguler bu kadar  emek harcanmis Turkiyenin en yeni stadina hic yakismamis ... Ozellikle cim serilmeden pixel hakkinda yorum yapmak istemedim ancak Siyah ile Beyaz bu kadar buyuk ve elverisli bir alanda cok daha guzel kullanilmaliydi ...

Çevrimdışı ahmetx

Gunaydin
Koltuk pixelleri icin konusuyorum Siyah ile Beyaz bence bundan daha kotu kullanilamazdi ... Ve trubunleri ayiran tel orguler bu kadar  emek harcanmis Turkiyenin en yeni stadina hic yakismamis ... Ozellikle cim serilmeden pixel hakkinda yorum yapmak istemedim ancak Siyah ile Beyaz bu kadar buyuk ve elverisli bir alanda cok daha guzel kullanilmaliydi ...
bu sorun sadece bizim değil tüm dünyanın sorunu oldu artık .  :D

Çevrimdışı İhsan

Arkadaşlar günaydın.

Arkadaşımıza cevap yazmak istemiyorum sadece bu konuda kulübün nasıl bir stratejisi olduğunu yazıyorum. Artık futbol seyircisi sadece forma olarak ve maça giderek takımlarına destek olmuyorlar. Futbol endüstrisi artık çok daha büyüdü ortada devasa yayın hakları gelirleri var.

Siz eğer kulübüzün borç batagından çıkmasını istiyorsanız daha çok gelir elde etmelisiniz. taraftara takımlarını destekleyebılecekleri ve onlarında hoşlarına gidebilecek çözümlerle gelmelisiniz. Fikret Orman en başından beri bu borçları küçülerek değil büyüyerek ödememiz lazım dedi. Çok da doğru söyledi. Küçülerek de ödeyebilirdık ama o zaman sportif anlamda başarı bulmamız çok zorlaşırdı.

Burası stat başlığı ben sadece işin stat yönüyle alakalı yapılabilecek extra gelir kalemlerini veya potansiyel gelir kalemlerini yazdım.Bunlar sadece benim fikrim de değil ilk başlıktan beri abilerimiz kardeşlerimiz bu tarz fikirlerle geliyordu zaten.

Kabataş-Taksım arası gerçekten turist kaynıyor. Belki şuan ki durum sıkıntılı olabilir ama yinede oradaki potansiyel çok büyük. Ücretli stat turları emin olun ciddi gelir kalemi olur. Hiç turist olmasa binlerce taraftar var stadı görmek gezmek isteyen.

Bunun yanında ayda 1-2 defa taraftara açık yapılacak antrenmanlar hem takımın semti görmesi için hem taraftar için hem kulübün extra gelir elde etmesi için biçilmiş bir kaftan. Yani ortada win win değil win win win var kaybeden kimse yok.

Konser gelirlerine yazın açılış yaparken ki gelirlere ise hiç girmiyorum bile.

Biraz uzadığının farkındayım. Beşiktaş bizim herşeyimiz eğer dünya markası olmak istiyorsak bu tarz fikirler çıkarmamız lazım veya en azından bu tarz fikirleri taraftar olarak desteklememız gerekiyor.

Saygılar.

:claps:
Kulübün ek geliri ne kadar olur bilemiyorum, ama Beşiktaşın piyasa değeri kesinlikle artar.
Taraftar ve sempatizan sayımız artmalı, bu gibi etkinlikler bir yöntem olur.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Mehmet92

bu konuyu bende merak ediyorum membranlar demirlere sıkıştırılıp vidalanmış. 20-30 cm vida çabukları dışarıda duruyor. o iş nasıl olacak acaba. aralarda çok boşluk var v.s.

Valla abi nası yaparlar bilmiyorum ama yapmazlarsa şu aralıklardan kafamıza oluk oluk su dökülür ona eminim.

Çevrimdışı cadavra

Bole olacaksa bile o mebranlardan nie takmiyolar gunde bi adet takacaklaraa veya iki 11 nisan imkansiz olur.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi