Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479434 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tugozcan

Yalniz saniyorum seffaflar icinde ayni fileler kullanilmis. Umarim daha seri yapılır seffaflar..

Çevrimdışı vural

Eski açıktan mı başladılar sermeye ? :alala:  Başımıza taş yağacak , komplo teorisi üretemeyip boşluğa düşücez gene  :steamed:

Çevrimdışı mehmetcan1903

seffaf membran yakindan

şimdi baktımda membrana galiba pembe renkte görünmesi alttaki turuncu ağdan kaynaklanıyor. şeffaf membran bayağı geçirgenmiş test etmiş olduk  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Eski açıktan mı başladılar sermeye ? :alala:  Başımıza taş yağacak , komplo teorisi üretemeyip boşluğa düşücez gene  :steamed:
valla bu sefer sesimizi duydular eski açıktan başladılar bu seferde yeni açık yüksekliği aştığı için sıkıntılıymış :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gürcan

Burada gozenekler acikca belli

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Oktay

zaten neyi beğeniyorlarki beğenmeyenler yazmasın zaten belli adamlar bu yine olmamış diyecek beğenenler yazsın bu sefer değişiklik olsun cam gibi olmasını bekleyenler var cam gibi olamaz mebranın genetiğine aykırı  :icool:
:clever: :clever: :clever: öğretmenim ben beğendim yazabilirmiyim  :D

Çevrimdışı can1903

@Efe hocam onun altında filede var file sökülsün net görüntü çıkar üsttenn
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı OrkunCoskun

Şeffaf membranlar normal membranlara makyaj olacak. Allahımm stadımızı öpmek istiyorum. :sevinc
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 19:15:55 OrkunCoskun ]

Çevrimdışı tugozcan

Artik numaralida koltuklarda kapatilsin. Cok heyecanliyim yav.. mutlu eden tek sey beşiktaş..

Çevrimdışı İhsan

Messi vurduğu sutla kadını bayılttı. Daha önce aynı bunun gibi Ronaldo'nun vurduğu bir şut da çocuğa gelmişti. İşte bunlar hep kale arkasına neden file olması gerektiğinin cevabı.

@harund1k3  Haklısın
Filesiz çok daha hoş olabilir ama güvenlik açısından olmalı. Hem seyirciyi hemde futbolcuları korumak için gerekli bence
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı OrkunCoskun

Çevrimdışı carsikartali

Arkadaslar renge takilmayin daha once soylemistim.gun gectikce beyazlayan bi malzeme bu konya stadindada ayni muhabbet olmustu zamanla beyazladi.

Çevrimdışı Hacıhüso

Membranlar için yapıştırma işleminden bahsedenler bu işlem nasıl, ne amaçla yapılacak

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Şeffaf membranlara bence diğer membranlarla bakmak gerek yarın yeniinönüde güzelliği belli olur :)

Çevrimdışı umutcoban

Şeffaf Membranların Son Hali Yukarıdan Çekim

"GÜNCEL"

Çevrimdışı murateren

Çevrimdışı KCKF

Şeffaf Membranların Son Hali Yukarıdan Çekim

"GÜNCEL"
Dostum bu nasıl güncellik?  :halay: Güncel photoshop olmuş, elinize sağlık. Dış halka olan siyah demirlere de bir çare bulunursa göze batan hiçbir şey olmayacak. :)
KCKF^^<3

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Bursa stadında kale arkasında altta kimse oturmuyor tel örgüler yüzünden mi acaba? İnşallah bizde şöyle saçmalık olmaz ya adam gibi ağ örgü yapsınlar.

Çevrimdışı sosyalkartal

bu şeffafın montajı çok basit gözüküyor ya 1 günde 10 tane takarlar  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Unalll

bizim statta allianz arenadaki gibi membranların üstünde ışık gösterisi olabilcek mi abiler birde membranlarla tribün arasındaki siyah demirlerinde içine ledler ve camlar takılıp ondada gösteri olacak mı **

Çevrimdışı umutcoban

19:12 Güncel :)

@HergunBesiktas_ Twitter Adresinden Alıntıdır.

Çevrimdışı sağduyu

Şeffaf membranların akıntısı iç halkaya doğru. Oradan yağmur suyu tahliyesi nasıl olacak bilen var mı?

Hani, Bursa nın şelalesi geliyor insanın aklına  :lol:
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı ahmetx

Saydam membranlar güneş ışığıyla beraber orjinal rengini alacak , güneşli günlerde mat membranla farkı anlayacaksınız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum