Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5481652 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Şeffaf membranlar Nisan 5 gibi en geç biter.11 Nisan'da maç oynanmaması için hiçbir neden yok.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı murateren

Yarın akşama biter çim işi. Dün bu saatlerde başladı herhalde, yarısı tamamlanmış.

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

Çevrimdışı ahmetx

geçmiş olsun @ahmetx   iyileşeceksin ve bir bakacaksın ki bahar gelmiş her yer yeşermiş  :biggrinking:
@tangaz  teşekkürler.Stadyumu gösteren en önemli unsur zemin, hibritte bitince gözümüze piksel filan hiç görünmeyecek. :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

şu serilmiş şeffaf mebranı bi göremedik  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal Ç

burda renklilerin maçıyla ilgili yorum atanı mod onayına alacağım ben siliyorum siz atıyorsunuz
burayla nasıl bir ilgi kuruyorsunuz anlamadım. :bandit:

Abi stadyum güvenliğinden mi yürüyorlar acaba? Hani bizde çok komplike bir sistem olacak ya.
Birkaç saniyede eşgal tanıma yapacak falan onlarda yok bakın bizde var bu tür güvenlik önlemleri. Bizde bu tür durumlar yaşanmaz hesabı  :evillol:

Hakikaten bilgisi olan var mı acaba? Bizim iç kısımlarda bu tür elektronik güvenlik ve diğer sistem işleri tamamlandı mı?

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevre düzenlemesi bitmeye yakın.Koltuk montesi nasıl 20 gün sürecek.Açılışta  en az 1 hafta önce koltukların temizlenmesi gerekiyor.Tarihleri bol keseden sallamayalım lütfen!

1 hafta önce mi? neden tekrar kirlensin diye mi? stat maçtan önceki gün temizlenir :)

tarihler konusuna gelince herkes kendi tahminini yapıyor.. insanları zapturapt altına almayın :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

1 hafta önce mi? neden tekrar kirlensin diye mi? stat maçtan önceki gün temizlenir :)

tarihler konusuna gelince herkes kendi tahminini yapıyor.. insanları zapturapt altına almayın :)
temizlik şirketi stadı temizleyeceği zaman nasıl olsa tekrar kirlencek diye koltukları es mi geçecek?2.si zapturapt n hakkında en ufak fikrim yok,açıklarmısın?

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erdem Çözer

temizlik şirketi stadı temizleyeceği zaman nasıl olsa tekrar kirlencek diye koltukları es mi geçecek?2.si zapturapt n hakkında en ufak fikrim yok,açıklarmısın?

işte bende tribünleri son gün temizlerler diyorum.. zaman konusunda da insanları özgür bırakın istedikleri tahmini yapsınlar diyorum :)

Çevrimdışı Ahmetsahin

Bak bak bak...İki sene önce "İnönü daha ne kadar yükselecek" diye soran, Gümüşsuyu'ndan inerken Swissotel'i göremeyeceğim diye hayıflanan, bu güzelliği İstanbul'un orta yerine lök diye oturan bir stat olarak tanımlayan Cengiz Semercioğlu stada gitmiş, Başkan'la konuşmuş, Vodafone Arena'yı güzelliyor.

Yazıyı dikkatle okudum. Beklerdim ki iki sene önce bir b.k yedim, özür dilerim. Ama nerde bunlarda o insanlık.

Merak edenler için henüz kapalı kaba inşaatı devam ettiği dönemde, 7 Mayıs 2014 tarihli yazısı:

http://www.hurriyet.com.tr/inonu-ne-kadar-yukselecek-26363875

Bu da dünkü yazısı :

http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/cengiz-semercioglu_105/vodafone-arena-yakisir-kartala_40071650
.

işte bende tribünleri son gün temizlerler diyorum.. zaman konusunda da insanları özgür bırakın istedikleri tahmini yapsınlar diyorum :)
he tamam kusura bakma😉😀

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Valla açılış 11 Nisan'sa eğer biz bu başlığı 3 haftaya bitirebiliriz.10. Başlığın başında stad açılır gibi.

Çevrimdışı alcoholocaust

uzun zamandır takipteydim artık dayanamayıp yazayım dedim. SIS çalışanlarına bi baklava götürmek şart oldu bence  :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bak bak bak...İki sene önce "İnönü daha ne kadar yükselecek" diye soran, Gümüşsuyu'ndan inerken Swissotel'i göremeyeceğim diye hayıflanan, bu güzelliği İstanbul'un orta yerine lök diye oturan bir stat olarak tanımlayan Cengiz Semercioğlu stada gitmiş, Başkan'la konuşmuş, Vodafone Arena'yı güzelliyor.

Yazıyı dikkatle okudum. Beklerdim ki iki sene önce bir b.k yedim, özür dilerim. Ama nerde bunlarda o insanlık.

Merak edenler için henüz kapalı kaba inşaatı devam ettiği dönemde, 7 Mayıs 2014 tarihli yazısı:

http://www.hurriyet.com.tr/inonu-ne-kadar-yukselecek-26363875

Bu da dünkü yazısı :

http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/cengiz-semercioglu_105/vodafone-arena-yakisir-kartala_40071650
.

iyi hatırlattın hemen twiti yapıştırdım..

Güncel.
Yess bee yarı saha bitmiş.Yarın akşam komple saha biter.Salı günüde hibrit çakılmaya başlanır.Hibritin çakılma süresi ne kadar?🙂

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Erdem Çözer

uzun zamandır takipteydim artık dayanamayıp yazayım dedim. SIS çalışanlarına bi baklava götürmek şart oldu bence  :)

ama öyle herhangi bir baklava olmaz bu kadar özenle çalışan firmaya İmam Çağdaş'tan kuru baklava yakışır  :ok:

Çevrimdışı akyıldız

zemin daha 1. gününde güzelleşti o itici koyuluk da gitti hibrit çakılınca ve 15 gün dinlenince ve tam temizlenince şöyle olmasını bekliyorum  :super:

Çevrimdışı berkayyalcin963

@Efe profil fotonun buyugu varsa atarmisin duvar kagidi yapacagim
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪