Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479422 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Çimlerede bahane bulduk tam oldu
Bu arada çim videosu eklicektim ekleyemedim neden?
https teki s yi kaaldırıp öyle eklersen sıkıntı olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı selçukaras

Arkadaşlar cimlerdeki koyuluk aciklik cimi az yada cok kesmeyle alakali.  Mesela 2 cm keserse acik 3 cm keserse koyu olur. Hepsi standart gelir boyama falan olmaz. Cim budanirken karar verilir desene.

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar şeffaf çimler stada geldi mi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BlackEagle26

Şeffaf çim :D Stad insanı değiştiriyor

Edit: Eski açık meselesiymiş sonradan çaktım :D
[ Son Düzenleme: 19 Mart 2016, 17:38:28 BlackEagle26 ]

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

şeffaf çimden evvel şeffaf mebranlar gelsin sonra şeffaf çimide uzaydan gettiririz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı OrkunCoskun

Bazı arkadaşlar espiri yapıyor diğer bir arkadaş espiriyi anlamadığı için onu bozmaya çalışıyor. Zaten ülke olarak gerginiz espiriyi anlamayanlar olarak milleti bozmaya çalışmayın.

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

çim tek renk olmaz ki serileceklerde renk farklılıkları olacaktır.çim uzadıkça ve kesim yönüne göre açıklı koyulu olacak burda önemli olan genel renk koyu seçilmiç açık renk seçilmemiş
Anladım abi teşekkürler sağ olasın
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Efe

2.ci sıra serilmiş bile çoktan.

tamam bunlar gecede çalışabilir gelen 3 tırdaki çimi serecekler anlaşıldı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deadam

Tırda ne kadar az beklerse iyi bence.çift vardiya stada gelenlerin tamamı aralıksız serilir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı asyakartalı

2.ci sıra serilmiş bile çoktan.

öndeki makinaya bakarsak daha ilk sıra henüz

Çevrimdışı aziz1903

Çevrimdışı cursedofdragon

öndeki makinaya bakarsak daha ilk sıra henüz

yan tarafa geçmişler abi :)

yukarda videosu var hatta öndeki makine 2.ci ruloyu diğerinin yanına yanaştırıyor :)

Çevrimdışı Deadam

Bence tırda bekletmezler geleni çift vardiya sererler zatem tehlikleli bir durum arz etmez iş güvenliği açısından

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı RevivaL

Çevrimdışı asyakartalı

yan tarafa geçmişler abi :)

yukarda videosu var hatta öndeki makine 2.ci ruloyu diğerinin yanına yanaştırıyor :)

ay hadi inş. :D

Çevrimdışı AguilaNegro

Bu zemin bittiginde kesinlikle bu stadin zemin kalitesi bu ulkede standart haline gelmeli. En basiti biz 3,5 4 M Euro harcarken, Anadolu takimlarinin bircogu park ciminden bozma zeminlerde mac oynatiyorlar. Milyon Euroluk topculari al getir mukemmel Vodafone Arena zeminine cikart git Avrupa deplasmanini ayni standartta oyna sonra pazar gunu git Akhisar'a bilegine kadar camur olmaz, olmamali.

Çevrimdışı Altuğ

@AdemG abiden gelenler. Teşekkür ederiz.

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı aek

Arkadaşlar bir sorum var gerçekten bilgisi olan biri cevap verirse sevinirim.Bizim stadın çatısı neden bu şekilde kapatıldı yani bu membran mevzusundan bahsediyorum.Ben ciddi anlamda stad akustiğini etkileyeceğini düşünüyorum yani stadın akustiği tabiki kötü olmayacak lakin bildiğimiz stadların çatısı gibi kapansaydı tribünler kesinlikle akustik daha etkili olurdu bunun neden böyle yapıldığının gerçek nedeni nedir ?

Çevrimdışı bjklimert_

Bu çimleri sererken seren kişiler ayaklarıyla basıyor zarar verebilirler mi doğru bir şey mi bu

Çevrimdışı Deadam

Arkadaşlar bir sorum var gerçekten bilgisi olan biri cevap verirse sevinirim.Bizim stadın çatısı neden bu şekilde kapatıldı yani bu membran mevzusundan bahsediyorum.Ben ciddi anlamda stad akustiğini etkileyeceğini düşünüyorum yani stadın akustiği tabiki kötü olmayacak lakin bildiğimiz stadların çatısı gibi kapansaydı tribünler kesinlikle akustik daha etkili olurdu bunun neden böyle yapıldığının gerçek nedeni nedir ?
Yükseklik sınırı
anıtlar kurulu
ileri mühendislik teknikleri
ve önceki sayfalara bulabileceğin diğer hususlar

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona