Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479277 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı asyakartalı

fotolar şahane,çekenlerin eline sağlık.şu çim parçalarını alanlar çok şanslılar  :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı aek

Orası plaj gibi olsun diye oraya çim serilmeyecekmiş. Şeffaf çim düşünülüyor oraya.

Anıtlar kurulu izin vermemiş diyolar eski açık tarafında ki yarı saha toprak olucakmış malesef

Çevrimdışı Efe

eski açıktaki çimler şeffaf olacakmış anıtlar kurulu öyle istemiş :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

@Efe abi neden çimin rengi açılıyo birden sonda harbi merak ettim pikselli olacak filan deme de  :D
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı sahinnd

Ben inönüden çim alip saksiya ekmistim yurtta odamin caminda duruyordu. Temizlik görevlisi kale ağıyla birlikte cöpe atmisti. Nasıl üzülmüstüm anlatamam. :( :(
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı serti67

bugun stat gezene parça çimmi hedıye edıylar hayırdır herkes elınde kare kare çimler
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı sahinnd

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

şu canlı yayın kamerası olsa süper olurdu ya zaten stat bitmiş koysalar keşke.

Çevrimdışı TTurk

Çevrimdışı berkotistis

konuyla alakasız ama twitter girmek için hangi dns kullanıyonuz?

chrome ve yandex için  Zenmate  eklentisi kuruyorsun tamamdır.  :ok:

Çimlerin renk farkı içinde rulo olduğu için altta kalanların basıldığı için rengi koyu diye düşünüyorum.  :sevinc

Çevrimdışı ayayhan

yorumları okuyorum aklıma bizim ustalardan birinin başından geçen gerçek bi olay geliyor :

anadoluda bir şehirde dış çephe kaplaması yapıyorlar,

tabi seyreden çok biri devamlı su olmadı, bunun rengi neden böyle vs ustanın başını şişirmiş,

bizim usta en sonun da patlamış:

ben yaptım oldu, beyeneninde (Küfür Yasak)₆. beyenmeyeninde...  demiş :)

çevabı alan susumuş tabi

2. dk sonra başka biri gelmiş oda başlamış sormaya, bizim amca aman demiş sakın sorma ben sordum cevabımı aldım sen sorma demiş..:)

Çevrimdışı TTurk

Çevrimdışı Ensar

çim serilmis hadi hayırlı uğurlu olsun :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mutixls

sadece bir fikir olmakla beraber cim rulasu bir boruya sarılmış, boruya denk gelen ilk katman daha fazla oksijen aldığı için orjinal renkte olma olasılığı vardır diyorum. diğer kısımlar yolculuk esnasında renkleri koyulmuştur.

edit: ALİRIZA akşamı beklemeden mesaj silmeye başladı sanırım her F5 sayfa ileri değil geri gidiyor :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 19 Mart 2016, 17:27:01 mutixls ]

Çevrimdışı Efe

@Efe abi neden çimin rengi açılıyo birden sonda harbi merak ettim pikselli olacak filan deme de  :D
çim tek renk olmaz ki serileceklerde renk farklılıkları olacaktır.çim uzadıkça ve kesim yönüne göre açıklı koyulu olacak burda önemli olan genel renk koyu seçilmiç açık renk seçilmemiş
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sahinnd

Çevrimdışı Unalll

Abiler zeminin deseni gelen çimle alakalı değil di mi yani maçtan önce bu desenleri uygulayabiliriz düz kalın çizgiler çok sade dairelerde çok hoş olur

Çevrimdışı mylife1903

Eski acik bogaz tarafina cim serilecek mi? :ishock: :ishock: :super:

Çevrimdışı özismet

Çimlerede bahane bulduk tam oldu
Bu arada çim videosu eklicektim ekleyemedim neden?

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Abiler zeminin deseni gelen çimle alakalı değil di mi yani maçtan önce bu desenleri uygulayabiliriz düz kalın çizgiler çok sade dairelerde çok hoş olur

Amstrerdam stadı videosu paylaşmıştı dün birisi onlarınkinide sis yapmış. Sonradan boyama desen yapmışlardı.

Çevrimdışı Unalll

Amstrerdam stadı videosu paylaşmıştı dün birisi onlarınkinide sis yapmış. Sonradan boyama desen yapmışlardı.
aa evet gördüm böyle bir şey yapsalar çok hoş olur ama

Çevrimdışı trojan

Fikret Orman: "Vodofane Arena'nın açılışını büyük ihtimal Salı günü açıklayacağız"

Salı günü başkan Çanakkale'ye geliyor😃😃