Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477600 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kartallo

twitter.com/KartalloCom - Beşiktaş Taraftar Platformu

Çevrimdışı betoo38

bence twitterdan ridvanakara yüklenelim, arkadaslarimiz cim serme aracini begendi diye, bi ona sallamamistiniz tam oldu

Çevrimdışı serti67

Çimleri serecek olanlar sabah 2 TIR'la stada geldi
ya yok blader hem merakımda sordum buyuk makıne kulanmıcakmlarmı dıe elstırı degıl  tahmın edıyrom baska makınede geldıgını baska ıslerınıdeızledım sıs fırmasının
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı baro19

Fatih Doğan'ın twitter'dan paylaştığı fotoğrafta sanki bir taraf daha yeşil gibi :D
https://twitter.com/fatihdogan_38/status/711204573650817024

Çevrimdışı Efe

Vallahi çim halı gibi duruyor :D Hayırlı Uğurlu Olsun....
rengi ve görüntüsü çok iyi bakıldığını gösteriyor verilebilecek en iyi karar oldu bu serme çim işi ilk başta sıkılmıştım bu işe ama şimdi seviniyorum sonuçta hibritide çakacaklar saha sağlam olsun yeterli öylede olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle26

Bu çim gibi koyu olan stad resmi atarmisiniz bulamadim pek

Çevrimdışı can1903

Maç bu akşam Vodafone Arena'ya alınsın. 19:00'a kadar çimler serilir  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tkuybu

Sonu neden daha acik renk

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı serti67

bence twitterdan ridvanakara yüklenelim, arkadaslarimiz cim serme aracini begendi diye, bi ona sallamamistiniz tam oldu
ben anıla latıfe olsun dıe bı makıneye sallatmadınız dedım elestırmedım baska makıne vardı bızde bunumu kullanırlar dıe merkatan sordum sen neye ızın verısen artık onu elestırırz blader sen lıste hazırla ona gore elestırelım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Jukebox

Pikselli olacak abi.  :evillol:

Çevrimdışı asyakartalı

sakın ol şampıyon eleştırmedık meraktan sorduk yoksa elle sserselerde elestrımem bıldıklerı vardır derım tovbelerı daha onemlı seyler ıcın kullan bence
Allah başka dert vermesin yakışıklı,ne diyeyim sana.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Onumuzde ki hafta sonu sermeye başlarız  dediler başladılar harbi. Forza SIS !
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı cadavra

Ya arkadaslar cimin suanki haline bakmayin siz hepsi serilincede o haline bakmayin hibritler cakilsin bi ayar ceksin kök salsin ondan sonra guzel gorunur merak etmeyin suanki haliyle degerlendirmeyin su an hali kotu olacaktir zaten normal bu.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı serti67

En gelişmişi bu demiyorum abi, bahsettiğin makine statta onu söyledim :)
latıfe yaptım be kardesım yoksa sersınlerde neyle sererse sersınler en kolaayı en hızlısı hangısıyse onla yapıcaklar zaten onlardan ıı bılcek degılız
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı aek

Ofsayt çizgisi yüzünden futbol sahalarının her bölgesi aynı renkte olmaz bazı bölgeler daha açık olur

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

Ya millet bu çimler tarladan sökülüp getirildi.  Renk farkı olacak mutlaka.  Ama çimler biçilmeye taranmaya baslayonca renk farkı ortadan kalkar

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı serti67

Allah başka dert vermesin yakışıklı,ne diyeyim sana.
amin cümlemıze dert basımızdan eksılmıyor zaten yanlıs anlasılma olmasın kımseye bı lafım yok ole tepkını gerektırcekte bıse yazmadım toğbe estafurllah dıeecek ondan sakın ol dedım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Fatih Doğan'ın twitter'dan paylaştığı fotoğrafta sanki bir taraf daha yeşil gibi :D
https://twitter.com/fatihdogan_38/status/711204573650817024

konuyla alakasız ama twitter girmek için hangi dns kullanıyonuz?

Çevrimdışı tkuybu

Ofsayt çizgisi yüzünden futbol sahalarının her bölgesi aynı renkte olmaz bazı bölgeler daha açık olur
Serildikten sonra cim kesimine gore yapilmiyormu o boyle gelmesi sasirtici

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Ya bu çimler şeffaf olmayacak mıydı hshshshd

Çevrimdışı Ozzy03

Eski açık tarafına çim serilcek mi 😂😂

Çevrimdışı can1903

Eski açık tarafına çim serilcek mi 😂😂
Orası plaj gibi olsun diye oraya çim serilmeyecekmiş. Şeffaf çim düşünülüyor oraya.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..