Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478466 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Foto barankya Instagram hesabından alıntıdır

https://twitter.com/Faruk_Akkus/status/711200361378406400
sahanın tribünleri doğru eğimide çok net görünüyor su kanallarının üzerinide demir ızgaralarla kapatıyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre_ZA

Çok şükür Allah'a..Haydi hayırlı olsun, bugün kazanalım sonra yuvamıza dönelim.
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı melyet

hadi hayırlısı bakalım nice zaferlere bu çimler şahit olacak...Bugün bol gollü bir galibiyet alırız inşallah..
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı serti67

bu sadece deneme bence bugün serdik diye gösterecekler yarın yada pazartesi komple sermeye başlarlar makinanın bi önemi yok ayrıca sadece serecek o kadar bizim için hibrit önemli o makinalar iyi çaksın lifi yeterli
gelısmıs makıne duzeltıp vs sıkıstırarak yapıyordu ondan dedım yoksa dedıgın gıbı oda serıyor ama ısı kolaylaması acısından alengellısı makbul sankı nese baslansında ısterse halı yurlar gıbı adamlar yapsın
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı TTurk

Çevrimdışı Anıl

Güncel
Bu fotoğraftan da serimin devam edeceği anlaşılıyor hayırlı olsun. Artık son 23 gün.

Çevrimdışı can1903

Ben yeşili severim. Dolar, Çim, 20 Lira sjfjsffsf
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

gelısmıs makıne duzeltıp vs sıkıstırarak yapıyordu ondan dedım yoksa dedıgın gıbı oda serıyor ama ısı kolaylaması acısından alengellısı makbul sankı nese baslansında ısterse halı yurlar gıbı adamlar yapsın
Abi sıkıştıracak makine de hazır bulunuyor statta, bu ilk parça olduğu için sıkıştıracak bir şey yok. Çimler birbirine eklenmeye başladıkça o makine de çalışmaya başlar :)

Çevrimdışı serti67

çim kalınlıgı 4 cm ve ustu sanırım vede koyu ısık yanıltmıyorsa
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

Abi sıkıştıracak makine de hazır bulunuyor statta, bu ilk parça olduğu için sıkıştıracak bir şey yok. Çimler birbirine eklenmeye başladıkça o makine de çalışmaya başlar :)
ulan bı makeneye sallatmadınız he tamam tamam en gelısmısı bu :) zorla guldurdun
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı RQ7_351903

Yeşilin tonu harika, sarı gibi olmasın'da tam bir arenayı andırıyor böyle. :)

Çevrimdışı Efe

bu belki köşelere seren makinadır hep serip hem sıkıştıran makina yandaki serme başlayınca devreye girer şu gerçek 19.03 günü söylendiği gibi çim serme işlemi başladı hafta içi bu işi bitirip artık hibrit çakma işlemine geçecekler tahminimce haftaya bugün hibriti görme ihtimalimiz var bence :icool:

şu şeffaf mebranlar ne alemde tek önemli soru bence bu saha nisan ilk hafta hazır olacak ama çatı olmayacak gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

ulan bı makeneye sallatmadınız he tamam tamam en gelısmısı bu :) zorla guldurdun
En gelişmişi bu demiyorum abi, bahsettiğin makine statta onu söyledim :)

Çevrimdışı asyakartalı

neden bole basıt bır makıneyle baslamıslar sermeye sıs baska vıdeolarda  daha alengıllı bı aracla yapıyorduaracla yapıyordu
töbe yarabbim estağfirullah....

Çevrimdışı Anıl

bu belki köşelere seren makinadır hep serip hem sıkıştıran makina yandaki serme başlayınca devreye girer şu gerçek 19.03 günü söylendiği gibi çim serme işlemi başladı hafta içi bu işi bitirip artık hibrit çakma işlemine geçecekler tahminimce haftaya bugün hibriti görme ihtimalimiz var bence :icool:

şu şeffaf mebranlar ne alemde tek önemli soru bence bu saha nisan ilk hafta hazır olacak ama çatı olmayacak gibi
31 Mart itibariyle çimler biter ve açılış gününü beklemeye başlar bence abi :)

Çevrimdışı FARUK

Çimleri serecek olanlar sabah 2 TIR'la stada geldi

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Çimin koyu olması daha iyi beyazla çok estetik duruyor yansıma daha az olacağı için gözü de yormaz :money:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı ers_an

neden bole basıt bır makıneyle baslamıslar sermeye sıs baska vıdeolarda  daha alengıllı bı aracla yapıyorduaracla yapıyordu
Şaka dimi bu. Ne farkeder. Serim işlemi başladı ya şükür daha ne istenir.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı bjklimert_

Çevrimdışı serti67

töbe yarabbim estağfirullah....
sakın ol şampıyon eleştırmedık meraktan sorduk yoksa elle sserselerde elestrımem bıldıklerı vardır derım tovbelerı daha onemlı seyler ıcın kullan bence
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

31 Mart itibariyle çimler biter ve açılış gününü beklemeye başlar bence abi :)
inşallah yetişir 11 nisana valla çok güzel olur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı baro19

Vallahi çim halı gibi duruyor :D Hayırlı Uğurlu Olsun....