Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479234 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kemal

Merhabalar

Kuzeyden bilet devredebilirim.
Gitmek isteyen varsa pm atsın. Ltf.

Twitter dan arayanlar vardı rits kartalı Rt ediyordu

Çevrimdışı OrkunCoskun

Paint terk adlı çalışmam..

Çatı kolonları hep böyle olsun istemiştim. O siyahlıklar stadın klasikliğini zedeliyor sanki..

Çevrimdışı Ayberk

[ Son Düzenleme: 19 Mart 2016, 16:23:34 Ayberk ]
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Güncel
Vay arkadaş bu nasıl bir sevgidir, düğün günü arenaya gelmişler. Beşiktaşa sağ kanat topçusu yetiştirmek nadip olur size inşallah.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ZEKI

ilk çim

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bekrakn

çim :ishock: :ishock: :ishock:

edit: zeki abi daha hızlı davranmış :D

Çevrimdışı Efe

ilk çim

hadi hayırlı olsun bugünleride gördük :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı RQ7_351903

Çevrimdışı OrkunCoskun

ilk çim

ALLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

ALLAHIM GOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL SONUNDA BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı cadavra

Nice zaferlere şayitlik etsin...

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

neden bole basıt bır makıneyle baslamıslar sermeye sıs baska vıdeolarda  daha alengıllı bı aracla yapıyorduaracla yapıyordu
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı yusuf koca

Çevrimdışı Erdem Çözer

neden bole basıt bır makıneyle baslamıslar sermeye sıs baska vıdeolarda  daha alengıllı bı aracla yapıyorduaracla yapıyordu

alengirli makineyi evde unutmuşlar :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cagdas44

Yeşili severiz hele birde bunu Allllllahhhhhhh  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: :super: :super: :super: :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı samet-53

Çim çok yeşil hiç beğenmedim, twiterdan yüklenelim değişsinler  :ebebe: :ebebe:
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

bu sadece deneme bence bugün serdik diye gösterecekler yarın yada pazartesi komple sermeye başlarlar makinanın bi önemi yok ayrıca sadece serecek o kadar bizim için hibrit önemli o makinalar iyi çaksın lifi yeterli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."