Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477889 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yalçın

Gazilerde toplanmaya başladık gelmek isteyen okursa bekleriz

Casper_VIA_V8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zeki abi yarim saate cikiyorum 2 gibi orda olurum muhtemelen.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı GörkemGörkem

@Necmi abi eger bursa macıyla acarsak bursa taraftarı gelemeyecegi icin deplasman yerinede bilet satılır dimi ?

Çevrimdışı ihsanakkanat

Çevrimdışı YunusEmre

Şuan ki durum içinde yapılacak en akıllıca davranış, yakın tarihteki maçları ileri bir tarihe ertelemektir.

Bugün bizim maçta veya yarın 50.000 kişinin bir arada olacağı derbide patlayacak bombada olanları düşünmek bile istemiyorum.

Tmm da erteleyelim de nereye kadar her hafta aynı olay her hafta mi erteleyecez.. Mesele ertelemekle değil adi sanı bilinen her teroriste müdahale etmekle cozume kavusur.. Bugun bunlarin 60 tanesi de milli kurulumuzda..

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı osman1903

Çevrimdışı eaglekartal

Son durum ne stadda calisma varmi foto varmi neler yapiliyor suan acaba

Çevrimdışı GörkemGörkem

Fikret Orman: "Vodofane Arena'nın açılışını büyük ihtimal Salı günü açıklayacağız"

Çevrimdışı Kartal1903

[ Son Düzenleme: 19 Mart 2016, 21:57:31 ALI RIZA ]
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Burak Akay

Stadda buluşacak kişiler bi ses versin lütfen ortam nasıl iyimisiniz.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

Stadın açılışı Salı günü açıklanacakmış bu arada Ayrıca bugün stadda herhangi bir kutlama falan olmuyacakmış.Skorboard da gelmiş
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı murat_

Stadın açılışı Salı günü açıklanacakmış bu arada Ayrıca bugün stadda herhangi bir kutlama falan olmuyacakmış.Skorboard da gelmiş
cok guzel kardesim fotocuk varmiydi bizde goreydik su skorbordu ...

Çevrimdışı Burak Akay

@ilhan Abiyle görüştüm şimdi Gaziler büfede buluşmuşlar sorun yok dedi heralde imkan oldukça resimde paylaşırlar.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

sen bugun stada gidiyordun sanirim belki sana ozel sererler bizde bu sayede fotolari gormus oluruz @FARUK  kardesimizdende hic foto gelmedi bugun beklemedeyiz..
gidemedim maalesef bütün gece karın ağrısından uyuyamadım zeki abiler stadta zannediyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ihsanakkanat

Foto çektim de telefon 6000kb üstünü yüklemiyormuş. Neyse @Alirıza kardeşimiz çekmiş zaten aynı fotolar. Çalışma var statda ama kimseyi içeri almıyorlar.

Çevrimdışı Efe

Foto çektim de telefon 6000kb üstünü yüklemiyormuş. Neyse @Alirıza kardeşimiz çekmiş zaten aynı fotolar. Çalışma var statda ama kimseyi içeri almıyorlar.
tek tek koyabilirsiniz en azından içinden seçerek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben cekmedim watsaptan geldi ekledim

Çevrimdışı mülkübey

Fikret Orman: "Vodofane Arena'nın açılışını büyük ihtimal Salı günü açıklayacağız"

Başkanımız açılışın açılış tarihini büyük ihtimal salı günü açıklayacağını açıklamış
[ Son Düzenleme: 19 Mart 2016, 14:27:53 mülkübey ]
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı kartalpençesi

Nice şampiyon yıllara Beşiktaş. 113. yılda mabede kavuşmak dileğiyle
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı chucky

deplasman tribününü 2 katlı olarak yapsaydık güzenlik sıkıntıları çıkabilirdi.Ve sesleri daha iyi sahaya ulaşırdı.