Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479422 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ben de üçlüye yenilik getirilmesi taraftarıyım. 1. Ligden tut amatöre kadar herkes aynı üçlüyü çekiyor. Düşünsene yabancı futbolcusun gittiğin her yerde aynı şeyi duyuyorsun. Bence bu konuda özgün olmalıyız.
Yüzdeyüz katiliyorum
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ers_an

Günaydın arena. Mutlu yıllar Beşiktaş. Cehennem çukuru fena oluyor fenaaaaa ✌️

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Dün öğle saatlerinde mabetten çektiğim fotoğraflar :sevinc
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı pascal_21

Ben de üçlüye yenilik getirilmesi taraftarıyım. 1. Ligden tut amatöre kadar herkes aynı üçlüyü çekiyor. Düşünsene yabancı futbolcusun gittiğin her yerde aynı şeyi duyuyorsun. Bence bu konuda özgün olmalıyız.

şşşş ile başlayan ve avrupali oyucularin buie hayranlıkla izlediği bize özgü olan 3'lüyü niye degistirelim ki.. o bizi taklit etmeye çalışanların sorunu

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı mylife1903

Sir les ferdinand'in fb macindan bir enstantanesi vardir.  Hava topuna cikilmistir ve en tepede ferdinand ve onun yarim metre altinda butun fbli futbolcular.

Fotografi cok aradim bulamadim, eskiler hatirlar necmi abi ya da tangaz kesin hatirlar, ayrica ibrahim altinsay da vardir o fotograf, tunellerde kesin olarak olmasi gerekir.

Çevrimdışı cursedofdragon

günaydın çimi görürüz bugün inşallah :)

Çevrimdışı sallapati

farkettiniz mi bilmiyorum ,kapalının arkasındaki yol üstündeki büyük trafik levhası kaldırılmış..

Çevrimdışı doctore

inci gibi Maşallah   : :) :)

(skyscrapercity den alıntı)
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çevrimdışı tangaz

Sir les ferdinand'in fb macindan bir enstantanesi vardir.  Hava topuna cikilmistir ve en tepede ferdinand ve onun yarim metre altinda butun fbli futbolcular.

Fotografi cok aradim bulamadim, eskiler hatirlar necmi abi ya da tangaz kesin hatirlar, ayrica ibrahim altinsay da vardir o fotograf, tunellerde kesin olarak olmasi gerekir.

hatırlamaz olurmuyum müthiş bir sahnedir birde schumachere attığı efsane gol vuruşu anında schumacherin çaresiz çöktüğü fotoğraf tünellerde çökertir rakibi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

farkettiniz mi bilmiyorum ,kapalının arkasındaki yol üstündeki büyük trafik levhası kaldırılmış..

o levhaların kapalı tarafındaki ayakları için belediyenin yeni attığı beton içine ankraj sacı yerleştirilmişti dikkatimi çekmişti. sanırım oradaki zemin kaldırım vb çalışmaları sonrası konacaktır yeniden.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Doberr

bugün 2 de statda buluşma olacaktı son durum nedir arkadaşlar ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güncel
Koltuk vidalama islemi baslamis

Kapali alt yeni acik birleşimi ve Kapali ust eski acik ust birlesimindeki bazi koltuklar sökülmüş , Kapasite Artiyor :sevinc :halay: :halay: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Koltuk vidalama islemi baslamis

Kapali alt yeni acik birleşimi ve Kapali ust eski acik ust birlesimindeki bazi koltuklar sökülmüş , Kapasite Artiyor :sevinc :halay: :halay: :ishock:

koltukları sıkıştıra sıkıştıra kapasiteyi arttırmaĞa çalışıyoruz  :D

Çevrimdışı harund1k3

koltukları sıkıştıra sıkıştıra kapasiteyi arttırmaĞa çalışıyoruz  :D

O kapasite minimum 42.000 bulacak kimsenin endişesi olmamalı bu konuda.

Çevrimdışı cisse557

şşşş ile başlayan ve avrupali oyucularin buie hayranlıkla izlediği bize özgü olan 3'lüyü niye degistirelim ki.. o bizi taklit etmeye çalışanların sorunu
Yine şşş le başlasın devamı değişsin :) üçlünün tarihçesini bilmediğim için kime özgü değil bilmiyorum ama artık herkes tarafından kullanıldığı aşikar.

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı ZEKI

Gazilerde toplanmaya başladık gelmek isteyen okursa bekleriz

Casper_VIA_V8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Barış1903

Ne şanslıyım ki bugün benim de doğum günüm. Bir Beşiktaşlının doğabileceği en güzel gün :) Şanlı Beşiktaşımızın doğum günü kutlu olsun. Nice şampiyonluklar görmek dileğiyle :)

Çevrimdışı tangaz

O kapasite minimum 42.000 bulacak kimsenin endişesi olmamalı bu konuda.

benim yazdığım cümleyi aralık ayında başkan söylemişti onu yazdım o satırda.
kapasite 42.500lerde  olacaktır muhtemelen...

Çevrimdışı Batu K.çetin

Bugün öğleden sonra çim montajı başlıyormuş.Bjk tv.Fikret Orman