Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479186 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

@ozan062 ne oldu çim salı falan başlıyodu sana göre olumsuzluk eki ozan062 :lol:

ne billiim ben adam öyle didi  :kop: :kop:

demekki hedef sasırtmaca:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı umutcoban

Küçük bir duyum: 24 marttan itibaren skorboard montajı başlayacak.

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Fotoları çoklu yukleyemedim ya 5 tane foto var soyunma odalarndan Facebooktan Bjk vodafone arena sayfasına girsin birisi de yuklesin ben beceremedim de :D

Çevrimdışı Aykut60

Az önce vapurla stadın yanından geçtim ışıklar açıktı maç gününü düşündüm ve anladımki herşey süper ötesi olacak!!!!

Çevrimdışı ahmetx

adamların söylediği ser bilgi yanlış yada eksik nasıl olsa bilmiyoruz  :D
Bizim Beşiktaş muhabirleri nasıl adamlar ,neden medyada güçlü değiliz anlayın işte .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

bugün duyumlar havada uçuşuyor  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

Fotoları çoklu yukleyemedim ya 5 tane foto var soyunma odalarndan Facebooktan Bjk vodafone arena sayfasına girsin birisi de yuklesin ben beceremedim de :D

bizim zaten o resimler arkada kaldı HD olarak yüklendi :)

Çevrimiçi Necmi

ne billiim ben adam öyle didi  :kop: :kop:

demekki hedef sasırtmaca:D
bizde nerdeyse 10 gün önce söyledik bu hafta sonu çimler serilmeye başlayacak diye.
bize neden inanmadın bizim verdiğimiz tarihler dakika dakika tutuyor ısıtma pazartesi başlayacak çarşamba bitecek dedik
sonra üzerine özel bir makineyle sıkıştırma işlemi yapılacak hafta sonuda çim serimi başlayacak dedik.
Peki söylediğimize uymayan bir şey oldumu :bandit: @ozan062

Çevrimdışı Evenf

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Arenada çektiğim fotoğrafları gündüzden beri atamıyorum forumda  bir sorun mu var :alala:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Eh artık bi zahmet başlasın led panolarla skorbord'da takıldığı takdirde stad tas tamam hazır hale gelecek.👍
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı emre

Necmi abi tek bir sorum var. Sıs geelecek sezon değil bu sezon çakacak değilmi hibritleri. Yani 2 hafta sonra makinayı sahada göreceğiz değilmi ???

Çevrimdışı bjklimert_

Evet bunu önüne geçemezsiniz niyetide bilemezsiniz ancak satış yapan olursa başka platformlardan iletişimi devam ettiriiz yeterki kendini belli etsin

Çevrimdışı siyah-1903

iyi niyet li olduguna suphemiz yok ama, bileti alan kisinin (arkadasi ayirarak konusuyorum lutfen uzerine alinmasin) aldigi bileti fahis biletle satmayacaginin garantisi var mi?
o nedenle alim ve satim islerine biz karismiyoruz. Sosyal medya twitter, facebook uzerinden yapabilirler.

1 açıklamamam 2 sorum var abi.
öncelikle daha pahalıya satmak için alan, Beşiktaştan para kazanmayı isteyen simsarların belasını versin..
sorularımın 1. si kombinesi yada bileti olup da gitmemesi mi Beşiktaşın çıkarına, boş kalacağına alsın başkası ne mahzuru var?
2. sorum forumdan atmak gibi forum çerçevesinde büyük bir yaptırım doğru mu? bırak dolsun koltuk, simsarları zaten mesajlardan anlarsın atarsın olur biter
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı cadavra

Bu dakkadan sonra baskanin verecegi tarih inandirici olur.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı xxxkingme

Ertem Şener ‏@ertemsener 3 dk.3 dakika önce İstanbul, Türkiye

Beşiktaşlılar müjde !!!
Yarın Vodafone Arena'ya çimler seriliyor ...
15 retweet 63 beğenme

Çevrimdışı umutcoban

Başkanımızın Alper Üstündağ ile yaptığı röportajdan alıntı;

"Açılış 24 gün sonra

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız başta olmak üzere devlet büyüklerimizi stadımızın açılışında ağırlayacağız. 9 Nisan tarihi Bursaspor maçına denk geliyor o gün mü yoksa 1 gün sonrasında mı açarız onu Yönetim Kurulumuzla birlikte kararlaştıracağız. Ama hedefimiz son 3 iç saha maçında Beşiktaş’ımızı stadımızda izlemek..."

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

bizim zaten o resimler arkada kaldı HD olarak yüklendi :)
abooo :D yetkili abilerim üyeligimi dondurun :D :D cokta heycanlanmıstım ya ilk kez son dk fotosu yükleyecem die off :D

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Quaresma'nın arkasında durulacağına, mesajı kaldırttırmış kulüp, sonra kulüp sitres kaldırmıyo kaldırmaz tabi, nasıl sindirdi adamlar bizim yönetimi gene.

Başkan'da yönetim'de çok pasif kaldı.

Podolski hala silmemiş. Bizim yönetimin adam gibi ayakta kalması lazımdı. Rakibimiz dedi diye silinmez. Bide adam kendi ülkesinin takımını tebrik etmiş.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi tek bir sorum var. Sıs geelecek sezon değil bu sezon çakacak değilmi hibritleri. Yani 2 hafta sonra makinayı sahada göreceğiz değilmi ???
söylediklerine göre önümüzdeki hafta makineyi görürüz serme biter bitmez hibrit çakımına
geçeceklerini söylemişlerdi

Çevrimdışı birkanmaraz

yavuz mutlu arkadaşımızdan alıntıdır.
Paylaşılmamıştır inşallah.

Çevrimdışı umutcoban

Işıklandırma Sisteminin montaj anları  :)

Çevrimdışı emre

söylediklerine göre önümüzdeki hafta makineyi görürüz serme biter bitmez hibrit çakımına
geçeceklerini söylemişlerdi

abi teşekkür ediyorum cevap için :)

Çevrimdışı umutcoban

Şeffaf Membran işlemi bugün itibariyle bitmiş oldu.  :D :D :D

Çevrimdışı murateren

@Necmi abi @ efe öncelikle selamun aleyküm. Foruma bugün üye oldum wowdan beri okuyorum takip ediyorum aslında. Çarşampa günü aile yaptığımız İstanbul gezisinde stadı görme imkanım oldu, içeriyede girebildik çok şükür. Tabi heyecandan girdiğimi unuttum resimler olmasa aklımdan uçmuş gitmiş. Böyle bir güzellik yok, şahaser resmen. Aklıma @Necmi abi geldi hemen stadı görenlere söylediği. Devasa boyutlarda gerçekten. Bu postu atmayı kendime borç bildim. Bu zamana kadar ki emekleriniz için teşekkürler.