Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478838 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi abi senden daha once kufeki tasi ile ilgili defalrca bilgi aldik ama yinede yazayim

Besiktas Transfer dedikodulari sayfasi Kufeki tasi ile ilgili bilgi vermis ve bu bilgide su cumle dikkatimi cekti : Kufeki tasinin Ozellikle sicak ve soguk havalarda gördüğü KLIMATIK gorev cok onemli !

@Necmi abi boyle bir ozelligi var mi ? Veya ne demek istemiş burada ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Öncelikle foruma merhaba...! Yazarlığımın onaylandığından haberim yoktu... Daha önce misafir okuyucu olarak takip ettiğim siteyi artık kayıtlı okuyucu olarak devam ettireceğim...
:hosgeldin

Biz burada bir aile gibiyiz o yüzden Profilinize yasinizi girerseniz iyi olur , Ona gore davraniriz :ok:

Çevrimdışı siyah-1903

Bu forumda bu tip bir mesaj bile üyeliğinin silinmesine neden olur.
satmakta satın almakta burda yasak @bjklimert_

çok saçma, adam gayet makul bir talepte bulunmuş, hani kötü bir şey olsa anlarım da.
mantıgı nedir yasak olmasının, konu dışı diyeyse her konu dışına adam mı atılıyo 🤔
atmakla tehdit de diğerlerine gözdağı resmen
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı arda

@Necmi abi senden daha once kufeki tasi ile ilgili defalrca bilgi aldik ama yinede yazayim

Besiktas Transfer dedikodulari sayfasi Kufeki tasi ile ilgili bilgi vermis ve bu bilgide su cumle dikkatimi cekti : Kufeki tasinin Ozellikle sicak ve soguk havalarda gördüğü KLIMATIK gorev cok onemli !

Şair burda, Bu küfteki taşları bir harika dostum! demek istemiş  :super:

Bugün gittim gördüm Allahım sana geliyorum dedim! Sonra bir baktım içimden bekçisiyiz kopsa kıyaameeEET Siyah Beyaz derken içimden bir anda irkildim dedim kendi kendime olm sakin ol tadını çıkar! İçimden mırıldanırken kendi kendimi korkuttum ya la :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı rubi_tobin

4. günün sabahı stadın içine bakın, derim.

(Yarın çim işi başlıyor salı sabahı bitmiş oluyor. SİS'ten alınan bilgi)
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı iilkerr

Cimlerin bir kismi gecen hafta sonu kapikule'den gecmis. 18 tira yakin demisti soyleyen kisi. Hatta Necmi abiyle konustugumuzda nasil dayanacak 1 hafta diye dusunmustuk. Bu hafta da kalan parti gelmistir buyuk ihtimal. Yarin çimi gorecez insallah. Stadin icinde fazla bi sey kalmadi ama cevresinde is cok. Benim korkum cevreyi bahane edip (guvenlik vs) kullanim izni vermezlerse nolacak. Zaten her anlamda kucucuk bi durumu bahane edip aleyhimize ceza vs veriyolar. Ellerine koz vermemiz gerek.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ZEKI

çok saçma, adam gayet makul bir talepte bulunmuş, hani kötü bir şey olsa anlarım da.
mantıgı nedir yasak olmasının, konu dışı diyeyse her konu dışına adam mı atılıyo 🤔
iyi niyet li olduguna suphemiz yok ama, bileti alan kisinin (arkadasi ayirarak konusuyorum lutfen uzerine alinmasin) aldigi bileti fahis biletle satmayacaginin garantisi var mi?
o nedenle alim ve satim islerine biz karismiyoruz. Sosyal medya twitter, facebook uzerinden yapabilirler.

Çevrimdışı Tolga

Bu güzel haber işte :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

Doğal taşların hepsinde hemen hemen vardır o özellik sıcak ve soğuk geçirmez yazın serin
kışın sıcak tutar ama bizde bunun bir faydası yok kolon kaplanıyor. Radyasyonuda geçirmeme özelliği var küfekinin.
ama dediğim gibi hiç bir özelliğinin bize artı bir faydası yok :D

Çevrimdışı Tolga

Öncelikle foruma merhaba...! Yazarlığımın onaylandığından haberim yoktu... Daha önce misafir okuyucu olarak takip ettiğim siteyi artık kayıtlı okuyucu olarak devam ettireceğim... Gelelim yazacaklarıma... :) Stadın Bursa macıyla acılçağına inanmıyorum... Hatta 30 Nisan da bile zor açılacağına inanıyorum... Tabi stadın bütün işlerinin bitireleciğini varsayarak... Yeni Açık ve Eski Acık taraflarında çok ciddi çevre düzenleme işleri var... içerisi de tam ne durumda bilmiyorum ama soyunma odamız bile daha hazır değil... Temennim bu sene stadın açılması... İnş en kısa zamanda açılır...
:hosgeldin

Çevrimdışı Efe

@ozan062 ne oldu çim salı falan başlıyodu sana göre olumsuzluk eki ozan062 :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 1903efe

yeşillerin yanına çatıda bide beşiktaş amblemi görürsek demeyin keyfimize  :ishock:

Şair burda, Bu küfteki taşları bir harika dostum! demek istemiş  :super:

Bugün gittim gördüm Allahım sana geliyorum dedim! Sonra bir baktım içimden bekçisiyiz kopsa kıyaameeEET Siyah Beyaz derken içimden bir anda irkildim dedim kendi kendime olm sakin ol tadını çıkar! İçimden mırıldanırken kendi kendimi korkuttum ya la :D
:D

Yok bende yakindan cok gördüm hatta dokundum , Bir cok ozellligini de @Necmi abi sayesinde ogrenmistik zaten daha once, Sadece bu cumle dikkatimi cekmisti..

Doğal taşların hepsinde hemen hemen vardır o özellik sıcak ve soğuk geçirmez yazın serin
kışın sıcak tutar ama bizde bunun bir faydası yok kolon kaplanıyor. Radyasyonuda geçirmeme özelliği var küfekinin.
ama dediğim gibi hiç bir özelliğinin bize artı bir faydası yok :D
Anladim abi :ok: @Necmi

Çevrimdışı Anıl

Ya nerdeyse stad bitti, nerede bu skorbord ? Nerede bu loca balkonuna asılacak led panolar ? Skorbordsuz mu açıcaz napıcaz anlamadım :)

Çevrimdışı Tolga

Ya nerdeyse stad bitti, nerede bu skorbord ? Nerede bu loca balkonuna asılacak led panolar ? Skorbordsuz mu açıcaz napıcaz anlamadım :)
Özellikle şu loca katları arasına konacak led panoları çok merak ediyorum :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

ben demiştim.. Fatih Doğan salı dediğine göre kesin salı değildir demiştim :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

:halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Resimler facebook Bjk Vodafone arena dan alıntıdır. Soyunma odaları :

Çevrimdışı 1903efe

Aman abi skordbordsuz açarmıyız başkan ayarlar en iyisini kesinlikle  :tabe:

Çevrimdışı Necmi

Bunun makul olup olmaması bizi ilgilendirmiyor. Bizde makul olsun dedik  devir için bölüm açtık
işi karaborsaya çevirdiler. satacak olanlar hemen damlar buraya bunun ölçüsü yokki kulüp maç bileti satarken bile
gelip buraya bilet satıyorlar. ucuzda satsan aynı fiyatada satsan pahalıda satsan bunun adı karaborsadır.
ve burda buna izin verilmez. mesela ücreti mukabili demese sorun olmaz. @siyah-1903

Çevrimdışı Efe

adamların söylediği ser bilgi yanlış yada eksik nasıl olsa bilmiyoruz  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

@ozan062 ne oldu çim salı falan başlıyodu sana göre olumsuzluk eki ozan062 :lol:
  bence olumluluk ekide @rubi_tobin  😀😀
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı 1903efe

Abi ben fatih doğana güvenmiyorum açıkçası ya  :alala:

Çevrimdışı Necmi

Öncelikle foruma merhaba...! Yazarlığımın onaylandığından haberim yoktu... Daha önce misafir okuyucu olarak takip ettiğim siteyi artık kayıtlı okuyucu olarak devam ettireceğim... Gelelim yazacaklarıma... :) Stadın Bursa macıyla acılçağına inanmıyorum... Hatta 30 Nisan da bile zor açılacağına inanıyorum... Tabi stadın bütün işlerinin bitireleciğini varsayarak... Yeni Açık ve Eski Acık taraflarında çok ciddi çevre düzenleme işleri var... içerisi de tam ne durumda bilmiyorum ama soyunma odamız bile daha hazır değil... Temennim bu sene stadın açılması... İnş en kısa zamanda açılır... 

Hoşgeldin