Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477532 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjklimert_

yarınki maç için işi veya özel bir durum olupta gidemeyecek var mı satış fiyatına biletini alabilirim

Çevrimdışı Mehmet Ali Güneş

Kupa maçı 20 nisanda Galatasarayın 9 veya 11 nisanda oynaması kupa maçını etkilemezki
muhtemelen devlet büyüklerinin takvimine uyulmak için yapıldı 9 nisan cumartesi protokol açılışı 11 nisan resmi maç açılışı diye düşünüyorum ama belli olmaz tabi

Çevrimdışı FARUK

boardex in üzerine alçı-sıva yada başka bir malzeme kaplanır.alçıpanın dış cepheye uygun olanı yani.üzeri koruma jelatinli kompozit kaplamalar gibi değildir.
Doğrudur, 2. Bir işlem daha var o zaman

Çevrimdışı ozan062

çok acayip suan kızıyorum fena derecede

adamlar biz istediğimizde fikstürü değiştirmezler ama tepedekiler istediği anda hersey önümüze sunuluyor ben böyle çarpıklık görmedim arkadaş... adamlar bize 2 günde bir bile maç yaptırdılar ama bir anda bu işte kıyak çekiyorlar....

kızgınım suan çnk derbileri Atatürkte oynatan düzen yani basaksehire hayır diyen düzen  stada geçme konusunda hiçbir sorun çıkarmıyor!!!!
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı kArtAlyAn

Öylesine Değil, Ölesiye..

Çevrimdışı OrkunCoskun

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Zemin son hali (10 dk.önce)
Yarın öğlene kadar son düzeltmeler yapılır.Pazar günü çimler serilmeye başlanır bence👍👍
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Arkadaşlar merhaba, passolig'den hiç bilet almadığım için birşey sormak istiyorum şimdi ben bu 2 kısma TC No larını yazınca tüm parayı yani 38 tl'yi benim passoligden mi çekiyor yoksa diğer 19 tl yi TC numarasini yazdığım passoligden mi çekiyor ? başkasına da bilet alacağım, yanlış birşey yapmayalım :)

İkisinide sizden çekiyor hocam

Çevrimdışı ahmetx

Doğrudur, 2. Bir işlem daha var o zaman
aynen tribün girişlerinde kapı numaralrının yazdığı kısımdada boardexler vardı üzerine numaraların yazdığı şeyler monte edildi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Arkadaşlar merhaba, passolig'den hiç bilet almadığım için birşey sormak istiyorum şimdi ben bu 2 kısma TC No larını yazınca tüm parayı yani 38 tl'yi benim passoligden mi çekiyor yoksa diğer 19 tl yi TC numarasini yazdığım passoligden mi çekiyor ? başkasına da bilet alacağım, yanlış birşey yapmayalım :)

yalnız şuanda bilet yok misafir tribüne alııyorsunuz :)

Çevrimdışı campeon2015

Çatı tamamen kapandı şükürler olsun ALLAH'ım.

Çevrimdışı ahmetx

yarın zemin sıkıştırma yapılır , cumartesi çimler serilmeye başlar .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Tam onu yazıyordum :D

Çevrimdışı emrecakmak

Biliyorum, sayfayı göstermek için söylemiştim :)

@Sergen Nalcakar: Teşekkürler cevap için o zaman 1 hesaba para yükleyeceğiz.

Çevrimdışı kartalpençesi

Açılış tarihimiz değişmiş oldu :D 11 Nisan. çatı çim küfe aydınlatma biter. İç işleri bilmiyorum ama.

Çevrimdışı harund1k3

Bence yetisecek Stat Bursa macina cimin serilmesi 4-5 gunden fazlasini almaz. Soylenildigi gibi Bursa macini hibritsiz daha sonra milli mac arasina girerken hibritlere baslasak 30 nisan kayseri macina da yetistiririz. Onemli olanlar turnikelerin, genel anlamiyla cevre duzenlemesinin, butun koltuklarin sabitlenme islerinin, saha ici taraftarin kullanacagi alanlarin, membranlarin aralarinda kalacak su oluklarinin ve seffaf membranlarin bitmesi. Bence gayet de biter bu isler. Insallah yetisir Bursa macina.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı eagleizm

pazar demek istedin heralde ahmet abi.
Bence de pazar-pazartesi olur.Şuan hazır değil gibi.
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı harund1k3

Böyle birşey efsane ötesi olurdu be. Baksana şu güzelliğe...

bence boyle bisey daha guzel olurdu baksana su guzellige ...

https://twitter.com/yeniinonustadi/status/710833468809322496

Çevrimdışı kartalpençesi

Böyle birşey efsane ötesi olurdu be. Baksana şu güzelliğe...
Siyah yapamazlardı ama genel olarak siyah daha güzel bencede.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence stat Bursa maçıyla açılsın. Nasıl olsa deplasman taraftarı da yok mis gibi dolum dolum dolar stat :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

sabahtan beri yok efenim  cumartesi serilir yok pazar yok pazartesi

fakat son söylenen tarihe gelelim  serim.... başlayacak

https://twitter.com/akaretlerhaber/status/710781918917357568
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

yarin cumartesi degil mi @ahmetx :alala: :alala: :alala: