Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477298 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kartalcan

ya ne pazartesi si arkadaş iş var güç var hay ben yapacağınız işi inşallah o gün açılmaz

Çevrimdışı Efe

ya gerek yok bunlara.. pzt maçlarında takımımız hep zorlanıyor.. stad açılamazsa ne olacak peki?
10 unda protokol açılışı 11 i maç mantıklı bence yada sadece tff nin yine kafasına göe programı değiştirmesi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

Baska mantikli aciklamasi yok Bursa macinin 11'ine alinmasinin. Bursa arena'ya mezar olacak. Son 24 sayiyoruz o zaman !!!!!

Çevrimdışı GörkemGörkem

Baska mantikli aciklamasi yok Bursa macinin 11'ine alinmasinin. Bursa arena'ya mezar olacak. Son 24 sayiyoruz o zaman !!!!!

Kupa macları nedeniyle GS nin macı pazartesiden cumartesiye alındı bizimkiden cumartesiden pazartesiye yani ratinglerle alakalı suanlık mantıklı acıklaması bu.

Çevrimdışı RQ7_351903

Ya ayıp ama, bende ne güzel seviniyordum cuma akşamı çıkar cumartesi maçtan çıkışta gelir pazar günü güzel bir dinlenir pazartesi giderim işe diye.

Şimdi gidemeyeceğiz, Allah evine ateşler salsın TFF  :akuma:

Çevrimdışı Gorgaze

Boardex marka kaplamalar yapılıyor eski açık tarafında da var daha korumaları çıkarılmadı galiba nasıl birşey göremedik

eyw. sağ olasın doğru eski açık tarafında da görüyoruz ama ne olduğunu bilmiyordum teş.edrm
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Tarih değişiklği tamamen ZTK maçları ile ilgili arkadaşlar panik ya da heyecan yapmayın  :D

Galatasaray - Ç.Rizespor maçı 9 Nisan Cumartesi saat 19:00'a;
Beşiktaş - Bursaspor müsabakası 11 Nisan Pazartesi saat 20:00'ye alındı.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Gene değişik hareketler Fenerasyon'dan😠😠
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı asyakartalı

Boardex marka kaplamalar yapılıyor eski açık tarafında da var daha korumaları çıkarılmadı galiba nasıl birşey göremedik
boardex in üzerine alçı-sıva yada başka bir malzeme kaplanır.alçıpanın dış cepheye uygun olanı yani.üzeri koruma jelatinli kompozit kaplamalar gibi değildir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı kartalcan

bize ne abi kupadan bizim ne alakamız var gündüz oynatsınlar. çatı kapandı iki dakka sonra aldıkları karara bak gelde çıldırma. nefretimsin koca kafalı y.d.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Bu stadyum 30 nisanda super lige merhaba diyecek 9u zor arkadaslar ,  bence kendinizi cok kaptirmayin uzulmeyin sonra , uzulen besiktasli gormek istemiyorum :'( artik hep mutlu olalim

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

Bugunleride gorduk ya, yaklasik 28 aydir geceli gunduzlu insaatin herdakikaisni takip ettik. Hatta yikimida sayarsak 32 aydir.

uzaktan takip eden bizler için çok acayip bir 32 ay geçti,,,,

hakikaten efsane zamanlar geçirdik artık tek bizi ilgilendiren şey yeşiller gerisini bu gözler görmez artık:)) bizi ilgilendiren yani maçı oynatacak tek detay kaldı gerisi tırttt

tek beklentimiz su catıya son dakika kararıyla hiçbirşey yazılmamasıdır:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı RQ7_351903

Stad açılacağından ertlenmedi maç 9 da açılmayan stad 11'de mi açılacak, Yayıncı kuruluş reytingleri için yapıldı bu, o maç veya bu sabah oynansın, veyaz pazar'a çekin, şaka mı bu ya.

ZTK maçlarının hafta içi olması gerekmiyormu?

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı 38life

39 Günde 42 Membran Bitti ..

Şu profil resmindeki fotoğrafın büyük halini bi atabilir misin? :)

Çevrimdışı RQ7_351903

Birinin bu işe karşı çıkması lazım, Gs'nin oynayacağı Pazartesi maçını bize itelediler, Pazartesi maçlarımızdan birinin değişmesi lazım o zaman.

Çevrimdışı asyakartalı

nisan 9 için ne kadar heyecan yapıyorsunuz ya :) olmaz kardeşim üzülmeyin sonra.30 u daha mantıklı

Çevrimdışı 38life

en cok da inonuye daha once hıc oynamamıs futbolcular ıcın acılmasını ıstıorum hee sosa gomez vs. vs. atmosferi bi yasasala belkide daha fazla azimle oynayacaklar.

Aynen öyle. Ben bile kombinemin olmasına ve tüm maçlara gitmeme rağmen çok fazla bağıramıyorum tezahüratlarda. Yerimi yadırgıyorum. Hevesim kaçıyor. Vodafone Arena bambaşka olacak!

Çevrimdışı browerdi

Yarın olsa biran önce çimleri göreceğiz..
Maç var stat full...
Hakem futbol katili H.Göçek neler yapacak...
Tırlar Halkalıdan ne zaman gelir..
Cuma trafiği birde 22'ye kadar geçiş yok özel izin almışlar mıdır..
Bu ve benzeri bin bir sorular..
Vay arkadaş nasıl geçecek bu akşam..
Bitecek Bu Hasret Beşiktaş Bitecek İNAN !

Çevrimdışı Doberr

Peki stada girebilir miyiz acaba izin çıkar mı?

Çevrimdışı demir_kArtAl

hafriyat kamyonu saydığımız geceler geldi aklıma, keşke o günlere geri döçslsdlsjbdşlkjfwdm
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı RQ7_351903

Çatının üzerine, Vodafone Arena vs birşey yazılacakmı bir bilginiz varmı arkadaşlar ?

Çevrimdışı umutcoban