Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5476626 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

ulan her yerde adamlarimiz var iyimi, cete kursak dünyayi zabt ederiz vallaha :evillol:
cimler baska gezegenden gelse daha dünyaya varmadan resimlerini görürüz burda  :ishock:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yigit_Gelir

@Doberr niye gelemeyesinki? Yarın öğlene doru stadda oluruz. Gaziler büfenin orda oluyoruz.Bekleriz. @Yigit_Gelir  biz doğudayız ,stadın oradan çıkıp gidecez stada gelirsen oradan gideriz, gelemezsen başakşehirdede buluşabiliriz

Bakayım abi, yarın Bomonti de bir işim var, o işimi halledersem yanınıza gelmek istiyorum direk :)

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kartalpençesi

Stad da çalışan arkadaş çimler cumartesi başlar demiş.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı cadavra

en cok da inonuye daha once hıc oynamamıs futbolcular ıcın acılmasını ıstıorum hee sosa gomez vs. vs. atmosferi bi yasasala belkide daha fazla azimle oynayacaklar.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bebek gibi stadımız oldu valla  :iblush: :iblush:
Bebek deme fenerlilerin kulağı çınlıyor.😂😂😂😀😀😀
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Gorgaze

Sütunların arasındaki demirlerin zeminini mi kastediyorsunuz

@FARUK kastettiğim yer şurası
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı GörkemGörkem

İlk macımızda takım sahaya cıkarken keske bu muzik calınsa ve bunu söylesek.

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Bursa maçı 11 Nisan Pazartesi'ye alınmış!!! 2 gün daha kazndık  :D

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çevrimdışı demir_kArtAl

SON DAKİKA | 9 Nisan Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak olan Beşiktaş - Bursaspor karşılaşması 11 Nisan Pazartesi saat 20:00'ye alındı.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı RQ7_351903

Bursa maçı neden Pazartesi gününe alınıyor abi, her maçımız pazartesiye neden alınır ?

Bizimkilermi açılış için istedi acaba.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sutlas

Şeffaf membran dışında, beyazların arasındaki boşlukları kapatma işi var, o ne kadar sürer?

Çevrimdışı Efe

s
Bursa maçı 11 Nisan Pazartesi'ye alınmış!!! 2 gün daha kazndık  :D
süper oldu bu en azından maç nerde olursa olsun maça geliyorum pazartesi çünkü :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Beyler Bursa macı 11 ine alınmıs

ya gerek yok bunlara.. pzt maçlarında takımımız hep zorlanıyor.. stad açılamazsa ne olacak peki?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bir şey sormak istiyorum. Bu çimlerin resimlerini gönderen kardeşimiz kime gönderdi . Zira Beşiktaş Arena haricinde başka bir site daha kullanmış ve kendi rumuzunu yazmış ve tamamen aynı resimler
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı asyakartalı

Çevrimdışı FARUK

@FARUK kastettiğim yer şurası
Boardex marka kaplamalar yapılıyor eski açık tarafında da var daha korumaları çıkarılmadı galiba nasıl birşey göremedik