Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5475750 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

emin olmak için tekrar baktım @Efe elektronik bilet uygulanan liglerde ırkçı tezahürat, saha olayları gibi anormal durumlar hariç seyircisiz oynama cezası yok.. birikimle cezanın değişmesi kesinlikle yok..
o zaman 9 u için bi sıkıntı yok sadece yarın maça gidenler giremeyecek ceza gelirse  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asyakartalı

Catida Aydinlatmalarin oldugu bolumun tam ortasinda boşluk birakilmiş acaba oraya Beşiktaş armasi falan mi gelicek bilgisi olan varmi
sadece ortada değil,sağ taraftada var o boşluklar
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2016, 16:45:53 asyakartalı ]

Çevrimdışı ahmetx

membranlar bitmiş haliyle ilk videoda bana nasip olsun . :halay:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı YavuzK

sadece ortada değil,sağ taraftada var o boşluklar

Ortadaki boşluktan sonra sagdan devam ediyolar bence . Oraya daha aydinlatmalar gelicektir

Hadi bakalım Beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olsun. Umarım ülkemize nice mutlu günler yaşatır Vodafone Arena

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

bir akadas baska sitede böyle yazmis insallah dogrudur: "arkadaşlar çimler şuan halkalı gümrüğünde bi bölümünün işlemleri tamamlandı gümrükten çıkış yaptı.
halkalı gümrüğünde çalışıyorum ben."

Çevrimdışı Emre.Guler

İç halkanın kaplanması daha kısa sürecek inşallah ben günde 4-5 parça bekliyorum açıkçası

Çevrimdışı panic13

@Deniz senin geri sayım sayacı da badem oldu :D

Çok şükür ki oldu.

30/04 Kayseri maçı ile tarihi yazıp imzayı atıyoruz! O sene bu sene!
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2016, 16:57:08 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

9 Şubat 2016 - 18 Mart 2016

Ne kadar güzel duruyor ya  :evillol:
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2016, 16:56:03 Rebel_Eagle1903 ]
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı tuncaboylu

Başkanın açıklamalarında "Antalya maçında küfür edilirse", "Taraftar açılış maçını Bursa'yla oynanmasını istemezse" gibi düşünceleri olduğunu sanmıyorum.

Hepimiz görüyoruz ki daha epey iş var ve 9 Nisan'a yetişmesi için gece gündüz çalışılması lazım. Bir de yarım yamalak açılma riski de mevcut, eksikler varken açılmak prestij kaybıdır sonuçta.

O yüzden 30 Nisan daha cazip görünüyor her açıdan.

Çevrimdışı Gorgaze

Yeniinonustadi fotoğrafın büyük boyutlusu

@FARUK yeni açık arka taraftaki boşlukların iç beton kısmını bir şeyle kaplıyorlar
ben oraya da küfekiyle devam ederler diye düşünmüştüm. ne yapıyorlar bilgin var mı?
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Tolga

@Deniz senin geri sayım sayacı da badem oldu :D

Çok şükür ki oldu.

30/04 Osmanlı maçı ile tarihi yazıp imzayı atıyoruz! O sene bu sene!
Kayseri olacak :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

Başkanın açıklamalarında "Antalya maçında küfür edilirse", "Tarafatr açılış maçını Bursa'yla oynanmasını istemezse" gibi düşünceleri olduğunu sanmıyorum.

Hepimiz görüyoruz ki daha epey iş var ve 9 Nisan'a yetişmesi için gece gündüz çalışılması lazım. Bir de yarım yamalak açılma riski de mevcut, eksikler varken açılmak prestij kaybıdır sonuçta.

O yüzden 30 Nisan daha cazip görünüyor her açıdan.
Hocam bu açıklamalar nereye yapılıyor bulamadım ben
O SENE BU SENE !

Çevrimdışı Efe

9 Şubat 2016 - 18 Mart 2016

Ne kadar güzel duruyor ya  :evillol:
tahmini bitiş süresi 45-50 gündü 38 günde 42 mebran bitti küçükleride 12 günde bitirebilirlerse bitiş süresi de aynen dediğimiz gibi olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı panic13

Kayseri olacak :D

Ne Osmanlı'sı? Oradan biri Osm... Osmanlı dedi! totonuzdan maç uydurmayın la!

30/04 Kayseri maçı ile tarihi yazıp imzayı atıyoruz! O sene bu sene!

:D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı SDemirsoy

son bilgi günde 7 adet serilecek 6 günde şeffaf membran bitecek kaynak sağlam sormayın :D

Çevrimdışı Efe

son bilgi günde 7 adet serilecek 6 günde şeffaf membran bitecek kaynak sağlam sormayın :D
gelde sorma şimdi  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetthedum

Şu yukarıdaki gif'teki membran, koltuk,küfeki, zemin farkına gel...

Aferin.
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2016, 17:02:38 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Factatum

Bugün Kadırgalar Caddesi'nden geçerken çekim yapıldığını gördüm. BJK formalı kalabalık bir grup vardı. Açılışla alakalı bir şeyler olabilir.

Çevrimdışı Emre_ZA

Çimin 9 Nisan'a yetişmemesi veya moda tabirle "oturmaması" gibi bir durum, SIS ropörtajlarından anladığım kadarıyla söz konusu bile değil.
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı kartalpençesi

Bu kamera 7/24 canlı yayın yapsa reytingi dizilerden çok olur  :lol:
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2016, 17:05:30 kartalpençesi ]
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Tolga

:upto:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Şu yukarıdaki gif'teki membran, koltuk.küfeki, zemin farkına gel...

Aferin.
numaralı arkasındaki duvarda yok olmuş bide merdiven yapılmış :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iyimserure

çatı, çim ve koltuklar 9 nisana kesinlikle yetişir.

pekiyi ne yetişmez?