Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5476624 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı GörkemGörkem

olma ihtimali çok yüksek ceza olcak mı olmayacak mı diye bekliyor olabilir

Edildi diyelim ve Kayseri macına sarkı acılıs. Eee Bursa macındada edilirse ? Kayseridede acılmayacak. Sarkıcak Osmanlıya e peki ya Kayseridede edilirse ?

Yani küfür olacaklı olmayakmı diye bakıp karar vermek bence cok yanlıs. Eger 9 unda hersey hazır oluyorsa acılsın rakip kim olursa olsun. Hanginiz biliyosunuz TR deki yada dünyadaki stadların ilk hangi macla acıldıgını ? Bu tür gereksiz bir yaklasım eger yönetimdede mevcut ise gercekten yazık olur.

Onlara bu onurumu vericez diye bir düsünce olmamalı , stadı acarsın bursa macıyla 5 tanede tıkarsın sonra tıpış tıpış onurları ellerinde dönerler evlerine.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı maluMechul

nereye kaldırıldı bursa-fb maçı daha yeni seyircisiz oynandı 5.kere kapandığında komple seyirci giremiyor sadece passoları kitlemiyor kimseyi sokmuyorlar bildiğim kadarıyla :)
Bursa maçında hakeme çakmak mı bozuk paramı bir şey atılmıştı. onun için seyircisizdi.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı can1903

Değil passolig kartı bloklamak oraya taraftar sokmazlarsa. O gün o stadı yıkarlar izdiham olcak  :kop: :kop: :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

9 nisan sanki zor gibi
zor zor bakmayın çimin yetişeceğini düşünmüyorum 30 nisana açarız çim serilse hibrit çakılsa bile bu kadar kısa zamanda çim maç yapılacak kadar sağlam düzeye gelmez bana göre
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harun1903

Çevrimdışı Mehmet92

zor zor bakmayın çimin yetişeceğini düşünmüyorum 30 nisana açarız çim serilse hibrit çakılsa bile bu kadar kısa zamanda çim maç yapılacak kadar sağlam düzeye gelmez bana göre

Abi ilk defa tarih konusunda senle aynı düşünüyorum :D 42 şeffaf membrana da 30 gün yazsak işte 30 nisana açarız.

Çevrimdışı ahmetx

Şampiyonlar Ligi maçı öncesi vodafone arena zemini maça hazırlanıyor  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Yeni İnönü Stadı
‏@yeniinonustadi

Vodafone Arena 18 Mart 2016. Son membran montajıda yapılıyor.

:ishock: :ishock: :ishock:
Sonunda bu günleri de gördük :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yasin A.

kritik 3 puanlı bir maç ile açmak yerine, daha başka rahat bir maç ile açılırsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
ilk yapılacak lig maçında 3 puan garantiymiş gibi düşünceye kapılmayalım, rakibe ne kadar yeni olacaksa, aynı sekilde bize de bizim futbolculara da ilk olacak.
bir havasını almaları, ambiansa alısmaları gerekiyor bence.
başakşehir su anda alıştıkları ve takır tukur top oynadıkları bir yer oldu.
stad hazır diye hemen maç oynatıp ve olası bir puan kaybında yıkılırım resmen.
bende çok istiyorum hemen yarın maç yapalım gidelim artık istiyorum ama şampiyonluk gibi bir durum söz konusu.
eğer 9 nisan'a hazır olur ve puan farkı 1 olursa bence maç yapılmamalı ama pazar günü gs yenerde 4 puana cıkarsa, çıkıp oynayalım vodafone arena'da.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

30 Nisan kesin diyebilirmiyiz :icool: :icool:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

30 nisan en geçekçi tarih , çimlerde mis gibi olur o zamana kadar.  :ok:

Çevrimdışı Efe

Abi ilk defa tarih konusunda senle aynı düşünüyorum :D 42 şeffaf membrana da 30 gün yazsak işte 30 nisana açarız.
42 mebran 15 güne biter bence 30 gün yazma hiç çime 1 ay yaz ama en az  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

emin olmak için tekrar baktım @Efe elektronik bilet uygulanan liglerde ırkçı tezahürat, saha olayları gibi anormal durumlar hariç seyircisiz oynama cezası yok.. birikimle cezanın değişmesi kesinlikle yok..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

42 mebran 15 güne biter bence 30 gün yazma hiç çime 1 ay yaz ama en az  :D
aynen çimin tam halı gibi olması 1 ay.Şeffaflarla birlite en fazla 40 gün sonra Stad tam hazır hale gelecek açılış için :ok: :ok:

Çevrimdışı can1903

Şeffaflar gelsin ben duramıyorum acil şeffaları taksınlar.. Bakalım onlar nasıl duracak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kartalpençesi

Hayırlı olsun uzunlar bitti  :halay: Şefaflar stada geldi mi?
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Efe

30 Nisan kesin diyebilirmiyiz :icool: :icool:
bana göre kesin ama şuda var çim olayı müthiş hızla yetişirse 9 nisana bursa maçını oynamak isteyebilirler antalya maçı geçsin tarihinde açıklarlar artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Bencede 30 Nisan olur , Bursa maçınıda Olimpiyatta oynayıp son bir veda busesi koyarız Zulumpiyata.

Çevrimdışı cadavra

Bu goruntusu bile yeter bea cok bekledik su goruntu icin...

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

o kadar röportajı okuyup nasıl bunu söyleyebiliyorsun @Efe ?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Değil passolig kartı bloklamak oraya taraftar sokmazlarsa. O gün o stadı yıkarlar izdiham olcak  :kop: :kop: :kop:
Stadı geçtim Beşiktaş'a zor girilecek o gün belli bir saatten sonra. Önceden Kazan tarafında yerini almak lazım :)
Korku akıl katilidir.