Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477769 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Emre_ZA

Bilenler şu sorulara cevap verebilir mi?

*Koltukların sabitlenmesi yapıldı mı veya yüzde kaçı yapılmış olabilir? Yapılmadıysa her gün 2.000 koltuk sabitlenmeli 9 Nisan için.
*Fotoğraflara bakınca, soyunma odaları 20 güne biter mi görüntü itibariyle?
*Yeni açık arkasındaki şantiye görüntüsünün kalkması mecburi mi maç oynanması için?
*Eski açık arkası yetişmeyecek gibi, maç oynamaya engel teşkil eder mi?
*2 skorbord kaç günde takılır? Fikri olan var mı?
*Saha kenarı reklam ledleri kaç günde monte edilir?
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Tolga

Fikret Orman:  9 Nisan Bursaspor maçına denk geliyor o gün mü yoksa 1 gün sonrasında mı açarız Yönetim ile birlikte kararlaştıracağız.
Bu açıklama ile başkan bence taraftarın nabzını ölçecek. :)

Bursa maçında açılsın mı açılmasın diye taraftardan gelecek tepkiye göre karar vereceklerini düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

son mebranda çekildi hayırlı olsun şimdi 42 adet şeffaf mebran sayacağız bide çimi sereceğiz :ishock:
Eski Açık'ta kapandı ya çoğu kişi rahatlamıştır artık :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu açıklama ile başkan bence taraftarın nabzını ölçecek. :)

Bursa maçında açılsın mı açılmasın diye taraftardan gelecek tepkiye göre karar vereceklerini düşünüyorum.

Hiç sanmıyorum. Başkan sabırsızlıktan deliriyodur artık bizim çekmediğimizi o çekti öyle düşün :)

En yakın tarihte açmak istiyodur.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Hiç sanmıyorum. Başkan sabırsızlıktan deliriyodur artık bizim çekmediğimizi o çekti öyle düşün :)

En yakın tarihte açmak istiyodur.
Başkan zaten Bursa maçıyla açılsın istiyordur ondan eminim ama taraftarla da bu konuda karşı karşıya kalmakta istemeyecektir. :)

Yani bu açıklama rastgele yapılmış bir açıklama değil :D

Çevrimdışı aoguzd

eski açıktaki kalenin önüne hibrit çim uygulaması yapılamayacakmış abi, anıtlar kurulu engelliyormuş :D

Çevrimdışı cadavra

Bugun yeniinonu alirim bi dal.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

eski açıktaki kalenin önüne hibrit çim uygulaması yapılamayacakmış abi, anıtlar kurulu engelliyormuş :D
Hatta orada kale de olmayacakmış :D

Çevrimdışı birkanmaraz

Koridorlar biraz dar olmus sanki
  @Fuat Görkem Yıldız  abi ben ordan geçtim rahat bir şekilde 3-4 kişi yanyana yürüye biliyor yani dar değil rahat olsun senin gönlün. :tabe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkan zaten Bursa maçıyla açılsın istiyordur ondan eminim ama taraftarla da bu konuda karşı karşıya kalmakta istemeyecektir. :)

Yani bu açıklama rastgele yapılmış bir açıklama değil :D

O zaman dans :ishock:

Çevrimdışı kartalcan

son mebranda çekildi hayırlı olsun şimdi 42 adet şeffaf mebran sayacağız bide çimi sereceğiz :ishock:

@Efe sen gitmeden bitirdiler işi yine ,nasıl çekiniyorlarsa senden artık.

Çevrimdışı Yasin A.

hahahah çok iyi
hatta eski açık kombinelerinde yukarı tribünlere 1.60'dan uzun boylu olanlara kombine satışı yapılmıyormuş anıtlar kurulunun ilgili yasağından dolayı  :ebebe:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı KCKF

Numaralı alttaki koltuklar neden takılmıyor?
Muhtemelen oraya sponsor bekliyorlar. Hatta bugün sponsor olmayan, 1-2 hafta içinde daha fazla para vermek zorunda kalacak.
KCKF^^<3

Çevrimdışı smhkcr

Başkan nabız yokluyor ise çok net söyleyeyim ki ilk maçı Bursa ile istemiyorum.

Çevrimdışı birkanmaraz

Bilenler şu sorulara cevap verebilir mi?

*Koltukların sabitlenmesi yapıldı mı veya yüzde kaçı yapılmış olabilir? Yapılmadıysa her gün 2.000 koltuk sabitlenmeli 9 Nisan için.
*Fotoğraflara bakınca, soyunma odaları 20 güne biter mi görüntü itibariyle?
*Yeni açık arkasındaki şantiye görüntüsünün kalkması mecburi mi maç oynanması için?
*Eski açık arkası yetişmeyecek gibi, maç oynamaya engel teşkil eder mi?
*2 skorbord kaç günde takılır? Fikri olan var mı?
*Saha kenarı reklam ledleri kaç günde monte edilir?

@Emre_ZA  Fikri olan var mı dediğin için cevap veriyorum  abi.
1-daha yapılmadı diye biliyorum.
2-geriye montaj işlemleri var çok rahat şekilde bite bilir.
3-bence engel teşkil eder taraftar eski açığa nereden giricek veya biz meraklı milletiz görmek isteyenler olucaktır :D
4- skorbord tahminen parça parça getirilir ve birleştirilir. Tahmini süre 1-1.5 hafta sürer en fazla.
5-En  kısa bu sürer en fazla 1 hafta.

Çevrimdışı Efe

sen bana sor ıslancaz diye ödüm patlıyordu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Muhtemelen oraya sponsor bekliyorlar. Hatta bugün sponsor olmayan, 1-2 hafta içinde daha fazla para vermek zorunda kalacak.
mebran bitmeden takılmaz ekran var koltukların arkasında zarar göremesin diye takmıyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı birkanmaraz

@KCKF  beko sponsor olacak deniliyor ama hadi hayırlısı abi.

Çevrimdışı Efe

@Efe sen gitmeden bitirdiler işi yine ,nasıl çekiniyorlarsa senden artık.

korkuyor hepsi yeni açıktan benim izlediğimi görünce içeri haber gidiyor hemen hızlanıyor işler  :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Bence baskan yarin ki mactaki duruma bakacaklar, eger kufur vs olursa 5. kez kufurden dolayi mac seyircisiz olacak. Ve o zamanda 10 nisanda devlet erkani, davetliler ve divan uyeleri ile acilis yapacaktir. Eger kufur vs olmazsa o zaman 9 nisanda acilisi yapacaktir.

Çevrimdışı KCKF

mebran bitmeden takılmaz ekran var koltukların arkasında zarar göremesin diye takmıyorlar
Bundan dolayı olması da muhtemel. Ancak üst kattaki boşluğun nedeni bu olabilir. Alt kat için umudum yeni bir sponsorun beklendiği. :)

@birkanmaraz Umarım dostum, beko güzel durur.
KCKF^^<3

Çevrimdışı happy_

@Efe'nin her ziyareti bir işin miladı oluyor, yarınki ziyarette umarım scoreboard'un takılışını aktarır bize, canlı canlı...