Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483113 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

evt gunde 3 tane 14 gunde en gec biter yeterki pazartesi baslasin en gec
Pazartesi başlasa günde 3 tane takılsa 4 Nisan'da bitiyor  :super: :super:

Çevrimdışı Sedat.Y

Bende onu kastetmiştim @Necmi abi  İhsan stadı gezer yemek yer topluca maçı biryerde izleriz , Yalçın ve İlhanda bizde geliriz deyince şartlarımı zorlayıp sizlerle bu ahengi yaşamak istedim...

Sevgili dostlar bu haftasonu İstanbula şartları zorlayıp gelmek için can atsamda gelemeyeceğim.Eğer haftaya buluşursak veya siz bu hafta buluşup haftaya tekrar bir araya gelebilirseniz bende size katılırım...
@Necmi @Efe @İhsan @ZEKI @Yalçın @ilhan

Çevrimdışı Efe

saat 6 ya kadar son agida serebilirler yarina son w mebran bu saatlerde hazir olacak bekledigimden daha hizli sekilde bitirdiler  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sfr03

Selamlar herkese stadımızda Benfica ve Lazio gibi maç öncesinde kartal şov yapabilirmiyiz acaba? bu mümkün mü?

Efsanedir :)

Çevrimdışı Serkan7738

Türkiye'de bizim yüzümüzden bu önlemler alınıyor diye bir durum yok alın size Kadir Has gayet şık duruyor tribün önleri defalarca maç izledim hiç rahatsız olmadım

Çevrimdışı cadavra

Selamlar herkese stadımızda Benfica ve Lazio gibi maç öncesinde kartal şov yapabilirmiyiz acaba? bu mümkün mü?

Bunu bikere yapmislar ridvan dilmen anlatmisti kartal egitimini etle yapio ya sonunda dikkat et bi seyler yiyo kondugu yerde buraya getirdiklerinde kartal disardaki kokareccilere felan salca olmus.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı EagleForce

Cim konusunda paraya kiyilmasi cok iyi oldu. Istedigin kadar guzel stad yap cim iyi degilse olmuyor.
[ Son Düzenleme: 17 Mart 2016, 19:11:22 EagleForce ]

Çevrimdışı doctore

günde 3-4 tane rahat takarlar. yeri geldi bir günde 2 tane büyük membran gerdiler.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

bu fotoda var yanilmiyorum dimi :icool:
yanlıyosun daha gerilme bile yok :lol: :lol: Ama yarın 2 membran ve 1 ağ bitecek  :ok: :ok:

Çevrimdışı Efe

yarin toprak sermeyide bitrirler  aksama kadar yarisina yakinini bugun bitirdiler cumartesi - pazartesi arasi çim gorecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı Rony

Bunu bikere yapmislar ridvan dilmen anlatmisti kartal egitimini etle yapio ya sonunda dikkat et bi seyler yiyo kondugu yerde buraya getirdiklerinde kartal disardaki kokareccilere felan salca olmus.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu yapamıyosak tam santra noktasinin ustunde cati hizasinda en yirtici haliyle bir kartal figuru olsa onada isik vursa hem guzel goruntu hemde rakibe baski olusturabilir tabi birde mac baslamadan once stadin isiklari kisilip kartala isik tutulsa cok feci olabilirdi

Çevrimdışı Efe

yanlıyosun daha gerilme bile yok :lol: :lol: Ama yarın 2 membran ve 1 ağ bitecek  :ok: :ok:
olum gerilmeyi bosver orya agi koymuslar mi koymamislar mi sen onu soyle :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

sağolasın @Emre.Guler eline sağlık.  :ok:
Abi işten çıktığımda geldi son mesajin yarin gondericem sana

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serkan7738

yarin toprak sermeyide bitrirler  aksama kadar yarisina yakinini bugun bitirdiler cumartesi - pazartesi arasi çim gorecegiz

ısıtma borularını dün gece bitirdiler sabaha kadar çalışıyolar sanırım toprak serimi bu gece biter eğer yine gece çalışırlarsa

Çevrimdışı ahmetx

Abi işten çıktığımda geldi son mesajin yarin gondericem sana

eyvallah  :ok:  birde şu sahayı ortalayabilir misin ? yeni açığa doğru kaymış gönyesi  :) @Emre.Guler
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

olum gerilmeyi bosver orya agi koymuslar mi koymamislar mi sen onu soyle :icool:
2 Membran kalmış 1 ağı sermişler bitmiş bi tanedinide seriyolar şu an efe abi haklı :)
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı ensdndr

Gece toprak serme işlemi, yarın akşam da membrane serme işlemi bitmiş olacaktır diye düşünüyorum. Artık bu dakikadan sonra şeffaf parçalar ve çim bekliyor olacağız.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimiçi Necmi

Sevgili dostlar bu haftasonu İstanbula şartları zorlayıp gelmek için can atsamda gelemeyeceğim.Eğer haftaya buluşursak veya siz bu hafta buluşup haftaya tekrar bir araya gelebilirseniz bende size katılırım...
@Necmi @Efe @İhsan @ZEKI @Yalçın @ilhan
sağlık olsun ne zaman istersen @Sedat.Y

Çevrimiçi Necmi

Gece toprak serme işlemi, yarın akşam da membrane serme işlemi bitmiş olacaktır diye düşünüyorum. Artık bu dakikadan sonra şeffaf parçalar ve çim bekliyor olacağız.
yarın skorboartlar takılırsa şaşırmam :D

Çevrimdışı Emre.Guler

eyvallah  :ok:  birde şu sahayı ortalayabilir misin ? yeni açığa doğru kaymış gönyesi  :) @Emre.Guler
Baska bir referans foto bulursan olur abi senin gönderdiklerinin açıları cok alakasız