Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483939 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı EagleForce

Ben de istemiyorum ne onde ne tribunler arasinda tel orgu falan olsun stadda ama Turkiye'de illaki bisey koyman gerekiyor. Bizler yuzunden boyle onlemler aliniyor sonra yine biz sikayet ediyoruz. Bu yaz Copa America icin bilet al

Çevrimdışı ozan062

çok yakında "yeniinönüstadı" hesabına bugüne kadar yaptıklarından dolayı teşekkür edip yollarımızı ayıracağız  :busted_cop:

kendisi duyumlarıma gore bi belgeselde çekiyor belgeselden kastım dünden bu gune bize yayınlamadığı yayınladığı hepsininin olduğu bir video

bakalım yalanmı olacak  o projesi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı serti67

Deplasman tribunu ayrimi o sekilde kalacak buyuk ihtimalle ama dedigin gibi Kale arkalarina Demir tel orgu takmak gercekten sacmalik olur.
Ben ihtimal bile vermiyorum o sekilde yapilmasina.
deplasman tamam keske orayada daha sık bıse olsa ama olmaz trubun ayrımları cam olmaması cok cok sacma kale arkalarıda kısa bır cam onune ag olur yada olmaz cam daha şık kesınlıkle
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı kutalmis.pinar

onlar burda zaten hazırda bekliyor :) sorduk :bandit:
Süper ozaman.Gübreleme bittikten sonra hemen serilme başlanır.Zaten tüm sahayı sermek 3 4 gün alır  :)
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ozan062

bu scorboardları kim takacak??

yani neyle takıcaz?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı harund1k3

Süper ozaman.Gübreleme bittikten sonra hemen serilme başlanır.Zaten tüm sahayı sermek 3 4 gün alır  :)

Hayir arkadas ben anlamiyorum gayet normal biseymis gibi konusuyorsunuz, ben mi cok abartiyorum 2-3 gun sonra cim serilmeye baslayacak zeminden girdigimiz, harfiyat saydigimiz sahaya. Cok heyecanli be !!!

Çevrimdışı chucky

Çevrimiçi Necmi

Pazartesi sahayı yemyeşil görürüz :D

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

Abi sizce de cok kötü değil mi su cam olayı. Sanki buz hokeyi

sahası gibi. Bir de futbolcular hakemi camlara yapıştırsa tam

olucak sanki  :evillol:

Bastırıp sadece kale arkasında file, kenarlar ise boş kalsın.

Tribün ayrımında cama bende katılıyorum.
saha kenarlarında cam filan çok komik oluyor hiç bir şey olmasın o kısımlarda .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Şeffaf alanlar için neden Nisan'a kadar bekleniyor ki?
şeffaflar Nisan başı başlar demiyor Nisan başı biter diyor :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı sfr03

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yldrmaydn

bursa stadına bakın en altta kimse oturmuyo demir tel örgüler yüzünden büyük ihtimal görüş bozukluğu yapıyodur. Halı Sahalardaki gibi, Halı sahada en azından yakından bakıyosun uzaktan bakınca bozukluk olabilir.
Kale arkaları full doluydu bu maçta. Sadece en alt kısım boştu.

ekstra olarak polis de indirmemiş galiba insanları alt sıralara. en altta düzenli dizili oturanlar polis olsa gerek. durduk yere piksel yapmaz taraftar tribüne :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı chucky

Çevrimdışı Rony

Selamlar herkese stadımızda Benfica ve Lazio gibi maç öncesinde kartal şov yapabilirmiyiz acaba? bu mümkün mü?

Çevrimdışı Efe

şeffaflar Nisan başı başlar demiyor Nisan başı biter diyor :busted_cop: :busted_cop:
evt gunde 3 tane 14 gunde en gec biter yeterki pazartesi baslasin en gec
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tuncaboylu

Tamam şimdi oldu. Demek ki günde 3-4 tane takma hedefleri var.