Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484930 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

vay be cumartesi geldigimde beyaz mebranlar bitmis olacak bakarsin ben geldim diye şeffaflarida sermeye baslalar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serkan7738

Bu tel mevzusunda herkesin hem fikir oldugunu gormek (40 metre cami nasil koyacaklar iddiasi harincinde) cok mutluluk verici. Ben Baska bir tartisma konusu acmak istiyorum.

Bu numarali alt tribun neden takilmadi hala ? sponsor mu bekliyolar oraya da ?

Tartışmanı başlamadan bitireyim ozaman oraya normal koltuk değil ekranlı vip işte anla zengin koltuğu takılacak onların kabloları çekiliyor üstünün tamamen kapatılması bekleniyor o yüzden henüz takılmadı @harund1k3  :icool:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kutalmis.pinar

onuda yarin gun icinde 2 mebranla beraber bitirirler yarin beyazlar biter
beyazlar aynen yarın bitecek şeffaflar ne kadar sürecek veya ne zaman başlayacak o meçhul :ok: :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı GIUNTI

Bugün işlerimi halledemediğimden stada gitmeye vaktim olmadı.

Ortalık toz duman olmuş tel örgü meselesinden.

Geçmiş sayfaları okudum ama bulamadım. Rıdvan Akar'ın twitinden başka bir açıklama vs. var mı tel örgü yapılacağı ile ilgili?

Çünkü o da ağ ile tel örgüyü karıştırmış olabilir.

Güncel
şu ana kadar stadta çalışan firmalar içinde en iyisi SİS bence.  :biggrinking: Ama diğerlerininde  hakkını kimse ödeyemez :) :)

Çevrimdışı 8bir

iki saat fotoya baktım diyorum ikisi arasında ne fark var şimdi anladım valla :D
Cesaretinden dolayı kutlarım. :)
Benimki 2 saat olmasada yazmaya cesaret edemedim  :ebebe: :ebebe:
BEŞİKTAŞ lı olunmaz, BEŞİKTAŞ lı doğulur................

Çevrimdışı iyimserure

yakın çalışıyorum kaba inşaat zamanı 18.00 fotolarım ünlüdür bilen bilir :D
senin bir süzere çıkma mevzuu vardı ne oldu o?

Çevrimdışı serti67

cam yerıne bana tel orgu yapmalarını kımse anlatamaz orneklerı yapılmıs olanları varken hemde bole bır guzellık yapmısken yaa ferrarıye otamatık cam acma mekanızması yapılmaması gıbı bırsey ınsallah bız yanılırız da trubun aytımları cam olur
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ibrahimktkc

Kulüpten açıklama gelmiş, tribün cezalarının vodafone arenaya yansiyabilecegi konusunda uyarmış. 9 nisan netleşiyor galiba :money:

Çevrimdışı Eren Özdemir

Allah aşkına tel örgü yerine Artemio Franchi ( Fiorentina ) stadında olduğu gibi

camla ayırmak bu kadar mı zor,bu kadar mı maliyetli ? ! ? ! ? !

Bu şekilde yaparak hem ülkede ilk olur ve diğer kulüplere de örnek oluruz

Abi sizce de cok kötü değil mi su cam olayı. Sanki buz hokeyi

sahası gibi. Bir de futbolcular hakemi camlara yapıştırsa tam

olucak sanki  :evillol:

Bastırıp sadece kale arkasında file, kenarlar ise boş kalsın.

Tribün ayrımında cama bende katılıyorum.

Çevrimdışı TURKahvesi

Bence kısa ve net olarak ağ veya file dediğimiz şey kale arkalarına şarttır
sadece tel örgü konusu tartışmaya açık bir konudur
daha böyle farklı metodlar üzerinde durulabilirdi bu konuda hak veriyorum arkadaşlara doğrudur.

Çevrimdışı harund1k3

cam yerıne bana tel orgu yapmalarını kımse anlatamaz orneklerı yapılmıs olanları varken hemde bole bır guzellık yapmısken yaa ferrarıye otamatık cam acma mekanızması yapılmaması gıbı bırsey ınsallah bız yanılırız da trubun aytımları cam olur

Deplasman tribunu ayrimi o sekilde kalacak buyuk ihtimalle ama dedigin gibi Kale arkalarina Demir tel orgu takmak gercekten sacmalik olur.
Ben ihtimal bile vermiyorum o sekilde yapilmasina.

Çevrimdışı ozan062

neyi hocam anlamadım gübrelemeyi mi  :D

prekastları sandwich niyetine gömenmi ararsın

çatı kolonlarından betonu hüp diye içenimii

simdide gübreleri çikolata niyetine yemeyi düşünenmi :D:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

senin bir süzere çıkma mevzuu vardı ne oldu o?
en tepeye çıkamadık abi de orta katlara girdik

Çimli tırlarda sınırı geçmiş.Artık gelmesi gereken tek şey bunlar kaldı sanırım :biggrinking: :ok: :ok:

Çevrimiçi Necmi

eski aciktan son bi foto gorsek son agida cektiler mi acaba
@Efe  senden korkularına sen gelmeden bitirecekler :D

Çevrimiçi Necmi

Çimli tırlarda sınırı geçmiş.Artık gelmesi gereken tek şey bunlar kaldı sanırım :biggrinking: :ok: :ok:
onlar burda zaten hazırda bekliyor :) sorduk :bandit:

Çevrimdışı smhkcr

Neden yangın yerine dönsün ki??

Çimler serilince ilk etapta böyle bir görüntü mü olacak acaba  :alala:
Eğer böyle bir görüntü çıkarsa buralar yangın yerine döner  :lol:

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

bursa stadına bakın en altta kimse oturmuyo demir tel örgüler yüzünden büyük ihtimal görüş bozukluğu yapıyodur. Halı Sahalardaki gibi, Halı sahada en azından yakından bakıyosun uzaktan bakınca bozukluk olabilir.
Kale arkaları full doluydu bu maçta. Sadece en alt kısım boştu.

[ Son Düzenleme: 17 Mart 2016, 17:21:03 VodafoneBesiktas ]

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı iyimserure

çok yakında "yeniinönüstadı" hesabına bugüne kadar yaptıklarından dolayı teşekkür edip yollarımızı ayıracağız  :busted_cop: