Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5486604 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Apocalyptica

Tel örgü böylesi modern bir stad için çok itici bir durum. ama halen ben yerime oturmak istiyorum diyen adama burası beşitaş trubunu

öyle şey olmaz kültürünü yaşatmaya  çalışırsan , tel örgüyüde getirirler elbette. Önce stadyumda saygı kültürü yerleşsin sonra tel örgüler

kendiliğinden kalkacaktır.

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

tribün ayrımından bahsediyoruz Gomezoğlu   :D
evet biliyorum ikisinde de görüş açısı pek iyi olmaz ama duvarda hiç göremezsin kafa rahat :D

Çevrimdışı arda

Ne tel örgü ne cam bence duvar örsünler :d

O zaman işi Obitaş'a mı yoksa Çiçekler'e mi versinler  :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Erdem Çözer

tabi ki Obitaş :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı attila_metu

Ne tel örgü ne cam bence duvar örsünler :d

Bravo en sağlamı duvar. Tel örgüden atlanır, cam kırılır mazallah :)
Alın size on numara çözüm.

Konya stadının fotoğraflarına baktım. Kale arkalarında tel yok. Hatırladığım kadarıyla Başakşehirde de yok. file olabilir.
Neresinden bakarsanız kolaycılık bu tel olayı. Yani enteresan, iç kısımları bu kadar kaliteli yapanla bu tel örgüyü düşünen mantık nasıl aynı oluyor çözemedim.
Ne kale arkasında ne de tribünde tel örgü kabul edilemez.

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Forza Çiçekler  :lol:

Çevrimdışı Fatih Yağdoğan

Banane abi en büyük BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı harun1903

Çimler serilince ilk etapta böyle bir görüntü mü olacak acaba  :alala:
Eğer böyle bir görüntü çıkarsa buralar yangın yerine döner  :lol:

Çevrimdışı Serkan7738

Sürekli takip edenler biliyor ilk başta böyle bir görüntü olacağını hatta hibrit çakılacağı için dahada topraksı bi görüntü oluşabilir sıkıntı yok sahada yeşili görelimde :)

Çevrimdışı Efe

eski aciktan son bi foto gorsek son agida cektiler mi acaba
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

eski aciktan son bi foto gorsek son agida cektiler mi acaba
Henüz yok efe
Güncel

Çevrimdışı harund1k3

Bu tel mevzusunda herkesin hem fikir oldugunu gormek (40 metre cami nasil koyacaklar iddiasi harincinde) cok mutluluk verici. Ben Baska bir tartisma konusu acmak istiyorum.

Bu numarali alt tribun neden takilmadi hala ? sponsor mu bekliyolar oraya da ?

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy konu dışı olacak ama ne iş yapıyon sen Fikret Ormanın yanında felan değilsin değil mi  :evillol:
yok yav başkanı tanımam şahsi olarak :D nerden vardın bu kanıya ki

Çevrimdışı attila_metu

En beğendiğim stad bu.

Çevrimdışı Gomez_33

Bayadır yazmıyordum ama takipteydim sürekli en kısa zamanda döneceğiz inşallah.. SIS firmasi gerçekten iyi çalışıyor helal olsun.. Şu kale arkasına file konulacak mı ya ? :alala:

Çevrimdışı YunusEmre

ne bilim sen de hep stadın oralardasın ya o yüzden...

Çevrimdışı Melekcik

Tel olayı gerçekten kötü oldu da bunun dönüşü olmayacak çünki şu aşamada hazırlanmıştır yani hem onu iptal et hemde cam yeniden  yaptırmak zaman  ve para kaybı olacaktır hev3slenmeyelim bence geçmiş olsun  :s20: :s20: :steamed:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Oooooo son 2 Membran. :halay: :halay: Yarın elveda membranlara şeffolar gelsin  :evillol: :evillol:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Melekcik

Açıklıyorum @SDemirsoy başkan  fikret orman dir sosyal medyayı böyle takip ediyor  :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı SDemirsoy

ne bilim sen de hep stadın oralardasın ya o yüzden...
yakın çalışıyorum kaba inşaat zamanı 18.00 fotolarım ünlüdür bilen bilir :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı civilwar

Herkese merhabalar, ilk mesajım olacak bu epeydir uzaktan takip ediyordum ama yazayım dedim. Konya stadında defalarca maç izlemiş birisi olarak, kale arkalarında file var, olması da gerekiyor arkadaşlar kimse kafasına top yemek istemez, ve gerçekten pek de rahatsız etmiyor o fileler, kapalı ve numaralıda file yok, cam yok, tel yok, müthiş bir görüntü oluyor tertemiz saha. Sonuncu olarak tribün ayrımları tel örgü ile kapatılmış durumda, az sayıda kategori olmasına rağmen tel örgü yanından maç izlemek çok kötü. Umarım öyle bir hataya gidilmez ve cam ile kapatılır, çünkü bizde kategori sayısı da oldukça fazla.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Henüz yok efe
Güncel
onuda yarin gun icinde 2 mebranla beraber bitirirler yarin beyazlar biter
Şampiyon Beşiktaş JK