Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485801 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Tribün ayrımlarından bahsetmiyorum, tribünün önüne yapılacak camdan bahsediyorum.

Yan tarafa doğru kimse yüklenmez, ama öne doğru yüklenirler. Önü cam olan bir tribün bölümü var mı bu örnekler arasında?

yok hiç olur mu dünya da ilk biz yapıyoruz :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

Tribün ayrımlarından bahsetmiyorum, tribünün önüne yapılacak camdan bahsediyorum.

Yan tarafa doğru kimse yüklenmez, ama öne doğru yüklenirler. Önü cam olan bir tribün bölümü var mı bu örnekler arasında?

:ok: :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

https://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/TALIMATLAR/Stadyum-ve-Guvenlik-Komitesi-Talimati.pdf

saha talimatları burda tribün ayrımlarını bulamadım araştırmak isteyen bakabilir

şöyle bir talimat var ama  :alala:

Çevrimdışı yldrmaydn

tribün üstündeki kapamaları cam panellerle yapılıyor. insanları 10 15 metre düşmekten korumaya yeten 2 tribünü ayırmaya da yeter. deplasman tribün ayrımında merdivenler 2 parçaydı ortaları boştu. oralara yerleştirme yapılmıştı muhtemel aynı merdiven ayrımı buralarda da vardır. diyelim ki yok istendikten sonra oraya yerleştirilecek camlar için destek oluşturulabilir. bunlar kolay şeyler.
tribünün en üst sırasını dönen kadar camla 4 tribün rahat rahat ayrılır.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı RQ7_351903

Tel örgü devrilse alttakiler ne olacak? Kırılmaz camı nereye mi tutturacaklar? Bence seninle hiç tartışmayalım bu konuyu. Ahmet'in attığı postlara da mı bakmıyorsun hiç?
Ahaha abi şu Kuran-ı Kerim satıyorum diyen çocuk gibi konuşmuşsun  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Tel örgü devrilse alttakiler ne olacak? Kırılmaz camı nereye mi tutturacaklar? Bence seninle hiç tartışmayalım bu konuyu. Ahmet'in attığı postlara da mı bakmıyorsun hiç?

Yahu yarısı boşluklu tel örgüyü tutan iskeletle 40 metreye 10 metrelik yekpare bir camı tutan iskelet aynı gücü mü taşır?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yahu yarısı boşluklu tel örgüyü tutan iskeletle 40 metreye 10 metrelik yekpare bir camı tutan iskelet aynı gücü mü taşır?
Tüm fizik bilimini bitirdin şu anda.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı YunusEmre

başakşehirde tel mi cam mı arkadaşlar...

Çevrimdışı serti67

lan burdan herkese yazıyoruz emınmısınız tel orgu olduguna yalandan yangın yapmayak varmı kanıt deplasman trubunu harıcc
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Erdem Çözer

lan burdan herkese yazıyoruz emınmısınız tel orgu olduguna yalandan yangın yapmayak varmı kanıt deplasman trubunu harıcc

dün bizzat Rıdvan Akar kale arkalarında olacağını söyledi, bugün tam tribün ayrımında gördüklerimiz de malum..

Çevrimdışı SDemirsoy

başakşehirde tel mi cam mı arkadaşlar...
tribün ayrımları tel sanırım ama en önler cam

Çevrimdışı ahmetx

https://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/TALIMATLAR/Stadyum-ve-Guvenlik-Komitesi-Talimati.pdf

saha talimatları burda tribün ayrımlarını bulamadım araştırmak isteyen bakabilir

şöyle bir talimat var ama  :alala:
oyun alanı örgü sistemi serbest diyor @SDemirsoy
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

çok uzağa gitme başakşehir :D @tuncaboylu

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı YunusEmre

dün bizzat Rıdvan Akar kale arkalarında olacağını söyledi, bugün tam tribün ayrımında gördüklerimiz de malum..

dün tel örgü demişti de caner giray kardeşimiz fotoyla sormuştu file olabilir mi acaba tel değildir belki diye o da bilmiyorum bi soracam demişti..

Çevrimdışı eronimo18

Allah aşkına tel örgü yerine Artemio Franchi ( Fiorentina ) stadında olduğu gibi

camla ayırmak bu kadar mı zor,bu kadar mı maliyetli ? ! ? ! ? !

Bu şekilde yaparak hem ülkede ilk olur ve diğer kulüplere de örnek oluruz

@Efe herseyi de hemen kabullenme tel orgu ile bölümleri ayirmakta nedemektir. Tabiki fiyat farki olan bölümler ayrilacak ama bunu daha medeni bir sekilde yapilmasi gerekir. Yuksek cam ile ayirirsin olur biter. Heleki eski stadta olmayan kale arkalarina tel ogru koymak da nedemek?
[ Son Düzenleme: 17 Mart 2016, 16:18:47 eronimo18 ]
HADİD - 20

Çevrimdışı yldrmaydn

cam yekpare olmayacak bu imkansız. tek parça olursa altında boşluklar kalır o yüzden tribün arkasına yerleştirilen camlar gibi parçalı olacak. her biri ayrı ayrı desteklere tutturulmuş. günümüz teknolojisinde bunun yapılabilirliğini gerçekten tartışmalı mıyız?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

olay bu cümlede bitti  :ebebe: , bir daha ki konuda görüşmemek üzere   :bye:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

olay bu cümlede bitti  :ebebe: , bir daha ki konuda görüşmemek üzere   :bye:

baştan belliydi boşa çabaladın :)

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Ne tel örgü ne cam bence duvar örsünler :d

Çevrimdışı YunusEmre

yani koymasan kimse bişey demez :D

@SDemirsoy konu dışı olacak ama ne iş yapıyon sen Fikret Ormanın yanında felan değilsin değil mi  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

Ne tel örgü ne cam bence duvar örsünler :d
tribün ayrımından bahsediyoruz Gomezoğlu   :D