Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485748 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@Efe o zaman kamera sistemi koymasınlar stada. Burada günlerce övündük şöyle kamera sistemi olacak böyle kontrol edilecek filan diye. Madem her yer tel örgü olacaksa ne gerek var. Güvenlik görevlisine de gerek yok şu koşullarda. Yani bir şeyi övüyorsunuz güzel ama o övülen şeylerin artısını bu gibi durumlarda göremeyeceksek ne anlamı kalıyor..
o konuda haklisin onu oturtamadilar maalesef o yuzden bu sekilde tel koyuyorlar o olsa bence ayrimada gerke yok zaten :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjklimert_

Karaborsa gibi değil gidemeyecek vs kişiler olursa hem onu mağdur etmemek için hemde boş kalmasın diye

Çevrimiçi Necmi

mecbur oyle yapacaklar yoksa herkes birbirinin yerini gasp edecek biz ne zaman adam gibi koltugumuzun basina gitmeyi ogrenecegiz o zaman tel orguler kalkacak simdilik normal ama su var kale arkalarinda olmamali gorus acisindan sıkıntı oralara cam konulmalu en on siralar buyuk sıkıntı yasayacak yoksa
mecbur diye bir şeymi var @Efe  bir milyon farklı çözüm bulunur.
ama tel örgü bunların içinde olmaz. Suçlumuyuz bizi tel örgülerle çeviriyorlar bunun medeni yollarıda var
kırılmaz cam yaparsın olur biter. Bu konuda başları çok ağrıyacak bu kesin kabul edilebilecek şeyler var
kabul edilmeyecek şeyler var.

Çevrimdışı Efe

ne olacak peki yuksek olmayacaksa hic koymasinlar
hic koymasinlar bencede yeni aciktan adamlari numaralidan toplariz artik :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Hayır membran 3
Siz bakmayın Bjk Tv muhabirine küfekiye mermer diyecek kadar bilgisiz stad konusunda. O serilen kırmızı güvenlik ağınıda membrandan saydı o yüzden iki kaldı dedi videoyu izledim o iki kaldı dediğinde hala 3 vardı :)
haklısın biraz acemi  :lol: :lol: benden bir kaç yaş büyük zaten :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

Misafir tribünde anlaşılabilir bir şey ama kendi tribünlerimizde tel örgü ayrımı kabul edilebilir değil bence yüksek camla ayrılmalıydı .Elin oğlu yapmış işte .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı canergiray77

Yalnız iyi püskürtüyo he  :super:
çimlerin serileceği toprak mı bu şimdi bundan sonra çim mi gelecek  :ishock: :halay: :sevinc @harun1903
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Serhat Akkaya

niye bu kadar sıkıntı yapıyorsunuz anlamıyorum doğrusu
önce bir takılsın sonraki süreçte duruma göre ya ortadan kaldırılır ya da kalmaya devam eder
önce bir görelim neyin nesidir gerekli mi gereksiz mi yararlı mı değil mi bir bakalım
herşeye olumsuz bakmayın bunlar yapılırken belliki bir sebebi var değil mi güzel arkadaşım.
Arkadaşım atla deve değil, nasıl bir şey yapılacağı belli, dünyadaki örnekleri belli, cam yapılsın veya hiç konmasın diyoruz insanlar daha rahat maç izlesin, dışarıdan da görüntü kirliliği olmasın diyoruz. Avrupa'nın en modern statlarından birisini yapacağım diyorsun etrafı tel örgülerle çeviriyorsun öbür taraftan kamera sistemine yüzbinlerce dolar harcıyorsun, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyoruz sadece.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

mecbur diye bir şeymi var @Efe  bir milyon farklı çözüm bulunur.
ama tel örgü bunların içinde olmaz. Suçlumuyuz bizi tel örgülerle çeviriyorlar bunun medeni yollarıda var
kırılmaz cam yaparsın olur biter. Bu konuda başları çok ağrıyacak bu kesin kabul edilebilecek şeyler var
kabul edilmeyecek şeyler var.
bakalim nasil olacak bi tanesi takilir yakinda goruntu sonrasinda tepki koyariz hepsi yapilmadan belki dikkate alirlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı melyet

Vodafone Arena'dan zamanında loca almayanlar bugünlerde tabiri yerindeyse dizlerini dövüyor.
Loca almak isteyenler nedeniyle başkanın telefonları susmuyor. Ama yapacak bir şey yok, çünkü 147 loca da çoktan sahibini buldu.Loca arayanlar artık daha önce loca almış olanların peşinde ve “Neyse farkını ödeyeyim, locanı bana sat” diyorlar. Ama aldıkları yanıt hep aynı:

EVİMİ SATARIM AMA LOCAMI SATMAM!

BİR yanda Beşiktaş lider ve şampiyonluğun en büyük adaylarından, diğer tarafta ise Vodafone Arena aşkla, özveriyle, asaletle yükseliyor, artık hayâl değil, rüya değil, çok az kaldı, bitiyor...

İŞTE bu nedenle zamanında Vodafone Arena’dan loca almayanlar bugünlerde adeta dizlerini dövüyor, “Ben nasıl böyle bir hata yaptım” diyor. Başkan Fikret Orman’ın telefonları susmuyor. Ancak onun da yapacağı bir şey yok, “Kardeşim vallahi kalmadı, hepsi satıldı” diyor.

HALİYLE loca almış olanlara teklif yapıyorlar. Bu konuda şahit olduğum 1-2 pazarlığı isim vermeden sizlere anlatayım...

X bir Beşiktaşlı, x bir loca sahibine: “Aptallık yaptım, basiretim bağlandı, loca alamadım. Locanı satmak istersen üstüne neyse farkını da öder alırım.”

X loca sahibi gülerek: “Satarım ama 5 milyon dolar isterim.”

X loca taliplisi: “Yok artık, 5 milyon dolara Boğaz’da yalı alırım.”

X loca sahibi: “Boğaz’da yalı alabilirsin ama Vodafone Arena’dan loca alamazsın. Ayrıca Boğaz’da yalın olacağına statta locan olsun.”

BİR başka diyalog da şöyle...

X loca taliplisi: “250, 300 bin dolar fazla vereyim locanı bana sat.”

X loca sahibi: “Hangi maça istiyorsan gel, benim locamda misafirim ol, beraber izleyelim. Ama ne kadar fark verirsen ver, evimi satarım locamı satmam, kusura bakma.”

Haber Kaynağı: Vatan
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı poyraz37

Misafir tribünde anlaşılabilir bir şey ama kendi tribünlerimizde tel örgü ayrımı kabul edilebilir değil bence yüksek camla ayrılmalıydı .Elin oğlu yapmış işte .

bizim kombineler 427. bloktan sence etkiler mi bizi @ahmetx

bide kombinemizin yerini değiştirme şansımız oluyo mu acaba??

Çevrimdışı mustafa.kuru

@mustafa.kuru Evet benim. 91-92 sezonu Galatasaray'ı 4-3 yendiğimiz maç, alt kat sette, sahaya çıkışı ve meşaleleri yakmayı bekleme anı.
o sebeple atkı kafamda  :)

Omaçta ben de vardım :) Kapalı üstteydim, Ankarada öğrenciydim O maç için İstanbula kaçmıştım...Şifo 4. golü atınca kendimi alakasız yerde buldum :) Çarşının çarşı, kapalının kapalı olduğu yıllardı.....O maçta hatırladığım bir de GS de oynayan iorfa vardı :)
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı ahmetx

bu kadar yuksek olacagini dusunmuyorum
bu yükseklikte yapmazsan ayırmanın bir anlamı yok ki @Efe
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Ben başakşehirdeki beyaz fileye bile uyuz oluyorum rahat rahat izlemeyi engelliyor. Tel örgüler berbat eder stadı. Ne o öyle kafeste gibi.

Çevrimdışı quentine83

Şimdi bu öne takılacak kısım noldu çatıda .nedir son gelişme
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı CUBUKLU

kardeşlerim abilerim !!! scoreboardlar gümrükten çekildi stada gidicek bugün yarın. 9 nisan bursa maçıyla açılıyor stadı buraya yazıyorum. içeriden aldığımız bilgiler ve kaynak çok sağlam. herkese sevgiler  :sevinc :sevinc :sevinc
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı Erdem Çözer

niye bu kadar sıkıntı yapıyorsunuz anlamıyorum doğrusu
önce bir takılsın sonraki süreçte duruma göre ya ortadan kaldırılır ya da kalmaya devam eder
önce bir görelim neyin nesidir gerekli mi gereksiz mi yararlı mı değil mi bir bakalım
herşeye olumsuz bakmayın bunlar yapılırken belliki bir sebebi var değil mi güzel arkadaşım.

:)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

böyle elıt bır stat yapıp trubun ayrımlarını cam yapmamak kabul edılebılır bırsey degıl gercekten bızmı abartıyoruz bılmıyorum ama kırılmaz cam yapmak bukadarmı zor tabı kesınlesmeden bıse dıyemıyoruz  ama onceden ses cıkarmak belkı faydası olurr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ozan062

bir haber atlatayım gözünüzden kaçmış galiba , fotonun hemen alt tarafına bakarsanız sadece misafir değil tüm tribünler tel örgüyle ayrılacak , cam olmayacak yani   :bawling: Tr şartlarında bizde çok iyimsermişiz.  :icool:

anlaşılan stat tel örgülerle dolacak  :s20:

mecbur oyle yapacaklar yoksa herkes birbirinin yerini gasp edecek biz ne zaman adam gibi koltugumuzun basina gitmeyi ogrenecegiz o zaman tel orguler kalkacak simdilik normal ama su var kale arkalarinda olmamali gorus acisindan sıkıntı oralara cam konulmalu en on siralar buyuk sıkıntı yasayacak yoksa

25 şubatta söylemişim ki

ondan daha öncede sizlerle bolca burda tartıstım efenim burada tel örgünün kralı olacak dedim

siz hayır cam olacak veya daha iyimser tahminler yaptınız siz dediniz sadece deplasman tribününe tel örgüler yapılacak

ben hayır heryerde olacak dedim...

bugun görüyoruzki stadın heryeri tellerle çevreleniyor birde gsdeki gibi 4 tarafada tribünlerin sahaya girme kısımlarının telle kaplanmasıda gerçekleşirse bu stadın güzelliği güme gider...saha dışı müthişken içi standartlaşacak...

sonra cam olacak diyenler bir anda efenim işte şartlar buymus deyip tellere boyun eğerse çok üzülürüm....

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

bizim kombineler 427. bloktan sence etkiler mi bizi @ahmetx

bide kombinemizin yerini değiştirme şansımız oluyo mu acaba??
ayrıma yakınsa etkiler @poyraz37

Çevrimdışı FARUK

Son sıra korkulukları da cam yapınca benim içim rahatlamıştı açıkçası düşünmüşlerdir diye ama neden farklı uygulama ya gidildi bilmiyorum
Mutlaka kırılmaz cam olmalı tribün ayrımı

Çevrimdışı melyet

Membranın üzerine yazım işlemi ne zaman gerçekleşicek bılgısı olan varmı ? Beşiktaşımızla ilgili bir amblem olucakmı ?
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Deadam

@AkarRidvanakar @besiktas @VodafoneArena yeni mabedimizde tel örgü yerine kırılmaz lamine camla güvenlik sağlansın.Kafese girmek istemiyoruz

ben bunu twitledim.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı kutalmis.pinar

kardeşlerim abilerim !!! scoreboardlar gümrükten çekildi stada gidicek bugün yarın. 9 nisan bursa maçıyla açılıyor stadı buraya yazıyorum. içeriden aldığımız bilgiler ve kaynak çok sağlam. herkese sevgiler  :sevinc :sevinc :sevinc
ne biliyim doğru söylüyorsundur sana lafım yok ama cidden 9 nisan çok düşük ihtimal.9 ile 30'u arasında 3 hafta fark var.Büyük fark var yani.Ama skorbord işi doğru olabilir çünkü dün Rıdvan Akar'da yazdı benzer şey :) :icool:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

isyan başlasın tüm hesaplara hücum ne tel örgü ne de file istemiyoruz insanca maç izlemek istiyoruz .