Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482691 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Doğuhan

Paintte istedigini yaptım abi gercekten sanki daha güzel olurmus öyle olsaymıs

Her haliyle çok iyi stat ileride değişiklikler olacaktır 1)eski açık kapasite 2)çatı kolon rengi 3)eski açık küfekili kolonların sıklaştırılması 4)piksel tasarımı bunlar ileride değiştirilebilecek şeyler diye düşünüyorum yeter ki bi bitsin değişmese de standartların çok üstünde bi mabet oluyor(oldu :) )

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

bakın rastgele olmayan düz ve sık kolonlar daha güzel durmuş.. Kim dedide rastgele kolon yaptılar stadı anlamıyorum..

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı yigitcan1903

bakın rastgele olmayan düz ve sık kolonlar daha güzel durmuş.. Kim dedide rastgele kolon yaptılar stadı anlamıyorum..

Olmamış bana gore düz ve sık
Ama bana sormadilar
Mimarın tasarımı tabii ki

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yigitcan1903

Taç çizgisi-tribün uzaklığı 6.15 cm diye açıklanmıştı, sanki bu fotoya göre bana mesafe biraz daha fazla geldi. Tribün sahaya ne kadar yakınsa hakemi ve rakip oyuncuları baskı altına almak o kadar güçlü olur, aynı İngiliz statları gibi.
Tribünler arası 80,3 m
Sahayı standartlara gore yaparlarsa (eni 68 m) mecburen 6,15 m oluyo iki taraftan

Çevrimdışı ACAB1903

çok uzun zamandır sakladığım bir haber vardı bari o kadar passo muhabetinden sonra patlatayım

ikinci başkan Çebi söylemişti hani bir ara işte biz hologram ile S.Sebaya gol attırabiliriz gibilerinden hatta linki

http://www.milliyet.com.tr/vodafone-arena-da-ilk-golu-seba-besiktas-1990297-skorerhaber/

bu konuda birkaç görüşme yapılmış hesaplamalar vs yapılmış fakat yalan olmuş yani bunun yerine

tek maçlığına görsel şöleni devamlı hale getirme amaçlı bu teknolojiyi daha küçüğünü bizim eski acığa getiriceklermiş yani kupalarımızın resmedileceği yere

şimdi adını unuttum siz biliyorsunuz, oraya bunu transfer etmişler yani ksıacası uzun vadede yararlanılmak amacıyla o temeldeki fikir buna evrilmiş bence doğrusunu yapmışlar o kadar yabancı turist gelecek bunu hep devamlı oalrak insanlara sunmak hayli mantıklı bir hamle olurdu

aslında hologram işi olsa süper olurdu.. 2012 yılında Coachella Festivalinde, Tupac'ın hologramı ile Snoop Dog düet yapmıştı..

Çevrimdışı ERAYHAN

keske her tarafta orantılı yapsalardı özellikle kolonların dışı kaplanmadan önce gözüme çok batıyordu kaplanınca birşeye benzedi deniz tarafı oldugu için biraz daha geniş tutmuslardır muhtemelen gidip görme fırsatım olmadı, oraya kafeterya vb birşey yapılıcak mı ?

Çevrimdışı vural

içimden bir ses akşam mesaiye de kalınıp bugün membranlar bitecek diyor.Yarına kalmayacak  :tyson:

Çevrimdışı Serkan7738

içimden bir ses akşam mesaiye de kalınıp bugün membranlar bitecek diyor.Yarına kalmayacak  :tyson:

içindeki ses ne güzel şeyler söylüyor öyle :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

mabetin söyledikleri ne yazık ki pek çıkmadı (belki de o sırada öyleydi zamanla değişti)  ama umarım çatıyla ilgili söylediği bir taraf vodafone bir taraf beşiktaş olayı olur..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Güzel haberi  ben vereyim hesabı nasıl yapmışlar bilemiyorum..yeni stad açılışı için 700.000 kişilik talep bekleniyormuş..

Çevrimdışı yigitcan1903

mabetin söyledikleri ne yazık ki pek çıkmadı (belki de o sırada öyleydi zamanla değişti)  ama umarım çatıyla ilgili söylediği bir taraf vodafone bir taraf beşiktaş olayı olur..
Evet maalesef zamanla değişti ve hayır iki taraf da vodafone yeni bi değişiklik olmadıysa
Dedikleri pek çıkmadı demek de haksızlık olmuş, dünyadan haberimiz olmazdı mabet olmasa

[ Son Düzenleme: 17 Mart 2016, 13:26:39 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı OrkunCoskun

Güzel haberi  ben vereyim hesabı nasıl yapmışlar bilemiyorum..yeni stad açılışı için 700.000 kişilik talep bekleniyormuş..

Abicim talep olur da karşılanması imkansız 😄

Çevrimdışı kartalpençesi

Eğer stad 9 Nisanda açılacaksa antalya maçı,Başakşehir deki son maçımız olacak.
30 Nisanda açılacaksa son iki maçımız olacak. İşte o kadar yaklaştık açılışa  :sevinc
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Abicim talep olur da karşılanması imkansız 😄

250.000 passokartlı varmış.Nasıl olcak bakalım.Sayıları takip edelim bakalım artış olacak mı...

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Emre.Guler

Bağlantılarıda yapıldı @Emre.Guler

Tesisat nerde peki abi yani bunlar ısıtma yada soğutma borularıysa makina benzeri birşeye bağlanması gerekmiyormu bu borulara soğuk yada sıcak havayı verecek olan alete yani @Necmi abi  Nerede o zımbırtı ben fotolarda farkedemedim de

Çevrimdışı ERAY G

ne passolig miş arkadaş. vallahi içim daraldı. Türkiye de yaşıyoruz arkadaşlar. hergün beğenmediğimiz bir sürü uygulamayla karşılaşıyoruz ve katlanıyoruz. çünkü katlanmak zorunda kalıyoruz. mesela metrobüse biniyoruz, çünkü binmek zorundayız. hiç metrobüse binipte oooh mis gibi ne güzel yolculuk ediyoruz g*t g*t e diyen var mı? ben metrobüsü protesto ediyorum binmicem işe de gitmiyorum diyen var mı? biniyorsun çünkü gideceğin yere gitmek zorundasın. yani sözün özü; kendini maça gitmek zorunda hisseden adam passoligmiş biletixmiş vesaireymiş dinlemez, söve söve de olsa o passoligi alır ve maçına da gider. bütün bunlar bahane. bilen meseleyi çok iyi biliyor. Feda sezonu feda değil Q7 diyenler sefa sezonunda biz vazgeçtik maça geliyoruz diyorlar. bu gözler tıklım tıklım yeni açıktan bomboş kapalıyı izledi feda sezonu... Neyse ki Fikret ORMAN var. bütün bunların farkında.

@doctore, feda sezonu ile bir önceki sezon tribün fiyatlarını karşılaştırırsanız sorunuzun cevabını bulursunuz.

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Fatih Yağdoğan

aslında hologram işi olsa süper olurdu.. 2012 yılında Coachella Festivalinde, Tupac'ın hologramı ile Snoop Dog düet yapmıştı..

Süpermiş ya çok begendim teknoloji uçtu ya  :ishock: :ishock:
Banane abi en büyük BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tesisat nerde peki abi yani bunlar ısıtma yada soğutma borularıysa makina benzeri birşeye bağlanması gerekmiyormu bu borulara soğuk yada sıcak havayı verecek olan alete yani @Necmi abi  Nerede o zımbırtı ben fotolarda farkedemedim de
enine borular var o borulara takıldı bu ufak kablolar onlar da bir sisteme bağlı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kartalpençesi

Çim serimi ne zaman başlayacak biliyor musunuz?  :alala:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı merzifonkartali

Bursa maçına açılabilir diye uçak biletimi aldım bekliyorum.  İstanbul dışında yaşayan, Beşiktaş maçına hiç gitmemiş birçok arkadaşım maça gidelim stad açılınca diyor. 700.000 varmıdır bilmem ama ilk sene bilet bulmak zor olacak maçlara.
[ Son Düzenleme: 17 Mart 2016, 13:39:06 merzifonkartali ]
O Sene, Artık Her Sene...

Çevrimdışı Emre.Guler

enine borular var o borulara takıldı bu ufak kablolar onlar da bir sisteme bağlı..

Eyvallah