Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483433 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hasankavraz

Stad dışında her konuşma var.baslikta be abi valla uzun uzun yazı görünce başına bakıp okumadan geçiyorum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı oguzhan1310

Arkadaşlar kimse passo protesto edilmesin demiyor, yada neden almıyosunuz demiyor. Ama stad bitiyo passo protestosu da bitiyo zamanlama çok manidar kimse kusura bakmasın.

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı tangaz

:claps: :claps:

Bende Anadolu yakasinda oturuyorum abi Eskisehir maci bitis saati 21:50 benim eve giris saatim 00.30 du yani yaklaşık 2.5 saat...

Olimpiyat daha Beter , Gidis 2.5 saat donus 3.5 Saat

Basaksehire yine 1 saat 45 dakikada gidiyorsun donus 2.5 saati buluyor Olimpiyata gore nispeten daha iyi..

stad uzaktı yol kötüydü trafik berbattı bahanelerinin hiç birine KATILMIYORUM. takım koşar adım şampiyonluğa giderken küçücük stadı dolduramayan bir taraftar grubuna sahibiz.

1993 yılı 18 yaşındayım BJK 0 - AJAX 4 maçı:  izmitten sabah yola çıkış saat 06:30 izmite dönüş saat ertesi gün sabaha karşı 03:30. total süre 21 saat... lütfen bir daha bu konu açılmasın. bu 3 sene zarfında taraftarın (başta Çarşı) ayıbı bir daha gün yüzüne çıkmasın...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı firewater

Passo protestocularına ihtiyacımız var demişsiniz çok da güzel demişsiniz.. ama benim aklıma ilk gelen hep fb maçı oluyor olimpiyata kadar gelip de radyodan maç dinleme organizasyonu yapılmıştı takımın tribünde ihtiyacı vardı yalnız gelmemiştiler ve bir güzel de doğranmıştık sahada.. yine bu yıl bu haftalarda güçlü bir adayız evet ama geçen yıl da şu sıralar güçlü bir adaydık emin olalım ki bugünkinden daha çok ihtiyacımız vardı ama o zaman kimse yoktu keşke geçen yıl da takımın desteğe ihtiyacı var yanındayız deselerdi de çok basit maçları kaybedip de üçüncü olmasaydık...

NOT: İçimden geçenleri yazmak istedim senin mesajını alıntıladım yazdıklarına cevap olarak angılama lütfen..

O maça fb şampiyon olarak gelmiş ve resmen beni yenin 2.olun diye çıkmıştı maça. Ama gel görki bilicin öyle bir niyeti yoktu.

Şu geçen sen ve ondan önceki sene için taraftarın tek suçu bilici havaalanına kadar uğurlamak olmuştur :(

Çevrimdışı Kemal

Eski açık son durum..

3 membran kalmış 1 i ağ gerili. . Akşam 2 ye 1 olur , Yarın membran biter ve c.tesi şeffaf mebran + çim başlar inşallah .

Çevrimdışı panic13

3 membran kalmış 1 i ağ gerili. . Akşam 2 ye 1 olur , Yarın membran biter ve c.tesi şeffaf mebran + çim başlar inşallah .

şeffaf mebran kullanılmayacak diye birşey okudum sanki?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Emre.Guler

Benim en takıldığım konulardan biri eski açık arkasındaki kulelerin üzerinde kalan eski tribünün izleri. Bunlar için ne çözüm düşünülüyor bilen varmı? Resimdeki gibi beton sıvalı kalmaz inşallah

Çevrimdışı kartal14

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar pasolig sayfası var. Oraya devam edin. Dün akşam kapasite hakkında bir konu ile başladı gene karman çorman oldu başlık. İnsanlar tepki gösteriyor siz devam ediyorsunuz. İlla yönetici müdahalesi gerekmesin. Tepki verin eyvallah ama tepki alın aynı zamanda.
Membran 3 kalmış, ısıtma sistemi bitmiş. Sayfa kendini bulsun

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı sozkul

Eski açık son durum..

Eski açığın küfeki kolonları daha sık olsaymış, daha güzel olurmuş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Her taraf beton, küfeki, zamanla yeşillendirip daha doğayla iç içe getirilir umarım stadın çevresi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrkunCoskun

Benim en takıldığım konulardan biri eski açık arkasındaki kulelerin üzerinde kalan eski tribünün izleri. Bunlar için ne çözüm düşünülüyor bilen varmı? Resimdeki gibi beton sıvalı kalmaz inşallah

Abi hic oyle birakirlar mi gozunu seveyim.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Arkadaşlar affınıza sığınarak başlığı, başlığın amacı dışında şişirmesek. İlgili başlıklara yazsak lütfen.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı OrkunCoskun

Cidden bazı arkadaşlarımız ve abilerimiz anlamamak için elinden geleni yapıyor. Yine 3 sayfa boş paylaşım var. Her şeyi farklı başlığında tartışın lütfen.

Çevrimdışı Emre.Guler

Abi hic oyle birakirlar mi gozunu seveyim.

Neyi bekliyorlar o zaman? Orası kapatılabilecek en kolay yerlerden biri bu kadar beklemeleri hiç mantıklı değil

Çevrimdışı FARUK

Erdinç Altınışık twitter hesabından alıntı

Çevrimdışı FARUK

Güncel
1 membran daha kiriş üzerinde bugün 2 kalır muhtemelen

Çevrimdışı Emre.Guler

Bu sarı kum altına serilen beyaz boruların dışarıda kalan uçlarına nasıl bir bağlantı yapılacak bilen varmı? Uzun süren bir işlem olmaz umarım

ysariusta

• Ziyaretçi

Neyi bekliyorlar o zaman? Orası kapatılabilecek en kolay yerlerden biri bu kadar beklemeleri hiç mantıklı değil
Orayı restore edecekler Erdem. Daha sıra gelmedi anlaşılan. Son gördüğümde epey düzeltilmiş. Acelesi yok nasılsa

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı YunusEmre

dün akşamdan bu yana sulama yaptılar zeminde ama bence yetersiz kaldığını gördüler ve düzeltiyorlar.. özellikle köşelerin sulanması..