Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485397 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sherlock

Yorumlarınızı bekliyorum :)

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Vodafone Arena, Milli Takımın göz bebeği olacak. pic.twitter.com/ZdXA3LYZLu</p>&mdash; Kartallo. (@KartalloCom) 16 Mart 2016

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Böyle bir uygulama yapılacaksa sadece "milli bayramlarda" gayet şık olur.
[ Son Düzenleme: 17 Mart 2016, 09:39:27 sherlock ]

Çevrimdışı ahmetx

Şu fotoğrafa bakınca deplasman tribününün burda olması üzüyor beni.
Bunlar hep o eski açığa sen cüce olarak kalacaksın diyen zihniyetin sebep olduğu şeyler .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı berkotistis

Herkese günaydın.  Isıtma biterde yeşili görür müyüz acaba  :ishock:

Çevrimdışı harund1k3

söylediklerin doğrudur buna yanlış diyemiyeceğim.
ama hiç biri gerçekten mazeret değil biliyormusun tamam paso rant
ve bu nedenle boykot ediliyor peki tesadüfmü stad bitiyor boykot bitiyor.
vodafone olunca passo ile giriş olmayacakmı.
sürekli konuşmakla bazı şeyler gerçek olmuyor bu gün passo rant diyoruz
ama yıllarca biletix den bilet almadıkmı passo ile arasında ne fark var ondada
tc veriyorsun ondada komisyon ödüyorsun bence passo ile bilet almak çok daha kolay
biletix gişesinden bilet almak için 10 km gidiyordum şimdi bilet çıktıktan bir dakika sonra
bileti almış oluyorum bir işin içinde rant varsa o rantın kime sağlandığının bir önemi yok
ve açık söyleyeyim eskiye göre kesinlikle çok daha iyi bir uygulama oldu kolay bilet alabiliyorsun
stadlara itiş kakış olmadan kolay girip çıkabiliyorsun kimse kapıya yüklenemiyor yüklensende geçemezsin
çift turnike yapmak gibi bir ihtimalde olmadığı için beleşçiler kapıları doldurup kargaşa çıkartamıyor.
Birilerinin işine gelmedi karaborsayı bitirdi. onlar yaygara kopardıkça bir şeylere yanlış diye bakmak
ne kadar doğru sor maçlara gidenlere sistemden memnunlarmı. benim bildiğim herkes çok memnun
bence passo sistemleride oldukça iyi çalışıyor çoğu insanın tepkisi sistemin kötülüğü değil kendilerinin
işi kıvıramamasından kaynaklanıyor. bir çok banka sistemi pasoligden ço daha sıkıntılıdır. sen müşteri hizmetlerine
ulaşamadığını söylüyorsun ama birde diğer bankaların müşteri hizmetlerini bir dene istersen bu gün hangi banka alırsa alsın
müşteri hizmetlerinde zayıf kalacaklar ha bunu savunmuyorum düzgün olmalı ama Türkiyede bankaların hiç beceremediği bir işdir
bu ben rantı siyasi çizgiye taşıyanlarada karşıyım paranın siyaseti yoktur. Bütün bankalar aynı hepsi kâr etmek için bu işi yapacak
ne yani garanti dahamı iyi bir kere bu konuda bankaya para yatır vs ısrarları yokki bilet alacağın zaman iki saniyede herhangi bir kartından passo hesabına
para aktarır alırsın ben hesapta para tutmuyorum sadece bilet almak için kullanıyorum. kart parası bu her bankada var hemde daha fazla
burdada aslında rant düşük birde aldığı kart parasının hatırı sayılır miktarı kulübe gidiyor. passo hayatı kolaylaştırdı.
Evet bende karşıyım ama bu iyi yanlarını görmeme engel değil kötü yanlarıysa her banka için aynı tamam kulüp yapsın ama diğer
taraftan Türkiye gerçekleri var hem küçük kulüpler bunu yapamaz hemde deplasman maçına gitmek gibi bir durum kalmaz
çünkü her kulüp kendi kartıyla giriş yaptıracak deplasmana gideceksen o kartı almak zorunda kalacaksın lafta kolay ama uygulamada zor bir iş bu.
bankalar farklı olsa gene aynı şey geçerli hiç bir küçük kulüple bankalar iş yapmak istemeyecek zarar çünkü
emin ol mantıklı düşündüğünde doğru olan sistem uygulanan sistem olduğu görünüyor. Emin ol yaygara koparanlar bilet alıp maça girenler değil
onlar sistemin işleyişinden memnun ben karşı olduğum halde sistemin işleyişinin doğruluğunu söylüyorum.
artık istese bile her hangi bir yönetici kimseye bilet veremiyor sponsorlar bile kullandığı her bilet için tc vermek zorunda
hepsinin sayısı belli devlete tek bir bileti bile açıklamak zorundasın bu kulüpler içinde ciddi bir sorunun çözümü oldu
kaçak tamamen önlendi. stadda ilk tff kontrolünden geçiyorsun sonra emniyet kontrolünden geçiyorsun sonra turnikeye geliyorsun
burdada kulüp kontrolünden geçiyorsun turnikeden geçince spor şube çıkıyor karşına ve bunların hepsi birbirinden bağımsız haraket ediyor
yani artık girmek imkansız. Birde tc ile girdiğin için ve bütün kaydın içerde olduğu için passo çıktığından beri ben stadda olay görmedim
öyle yaparım kalabalığın arasına karışırım olayı yok heleki bizim stadda artık sinek bile uçmayacak habersiz.
tabiki bu birilerinin işine gelmeyecek ama bu birileri takımını desteklemek için stada giden kişiler değil

@Necmi Abi Beşiktaş taraftarını passolıgı bahane edip maçlara gitmiyorlar. Demek çok ağır. Beşiktaş taraftarı yağmur da karda stadını doldurmuş, deplasmanlara stadın önünden otobüsler kaldırmış Türkiye nin dört bir tarafına gitmiş bir taraftar. Özellikle çarşı takımını hiç yalnız bırakmadı bu konuda. Kapalı her zaman doluydu diğer tribünler boş olsa da.

Abi Türkiye de onlarca banka var kimisi birilerine çok yakın kımısıyle çok daha uzak. En azından millete hangi bankayla çalışacağı özgürlüğü verilmeliydi. Muhtelemelen cevabınız bu banka her banka kadar yakın diyeceksiniz. Öyle değil sahipleri gerçekten bazılarına çok muhalif bankalar da var. Hadi diyelim öyle en azından rant bölünür.

Tamam takımlar para kazanıyor buna bişey demiyorum ama bu ''sen bu ürünü almak zorundasın bana vereceğin ücretin bir kısmını düşmanına bir kısmını dostuna ayrıcam'' demek gibi.
Malum bankanın bugün itibariyle pasoligden kazandığı ücret 14,4 milyon lira. Bu kart ücretinin artmasıyla daha da artacak. Sırf bu bile yeterli passolıgı boykot etmek için.

Artık kulüpler Birliği var, kulüpler Birliği kendi kulüpleri bünyesinde çıkartıcakları kartlarını, yapılacak anlaşmalarla deplasman maçlarında kullanılabilecek şekilde üretilebilir. Bunlar gayet basit işler. Bugün kulüpler Birliği çıksın desin passolıg kalktı ertesi gün bilet satışları en az 1.5, 2 kat artar.

Çevrimdışı zatoichi1903

söylediklerin doğrudur buna yanlış diyemiyeceğim.
ama hiç biri gerçekten mazeret değil biliyormusun tamam paso rant
ve bu nedenle boykot ediliyor peki tesadüfmü stad bitiyor boykot bitiyor.
vodafone olunca passo ile giriş olmayacakmı.
sürekli konuşmakla bazı şeyler gerçek olmuyor bu gün passo rant diyoruz
ama yıllarca biletix den bilet almadıkmı passo ile arasında ne fark var ondada
tc veriyorsun ondada komisyon ödüyorsun bence passo ile bilet almak çok daha kolay
biletix gişesinden bilet almak için 10 km gidiyordum şimdi bilet çıktıktan bir dakika sonra
bileti almış oluyorum bir işin içinde rant varsa o rantın kime sağlandığının bir önemi yok
ve açık söyleyeyim eskiye göre kesinlikle çok daha iyi bir uygulama oldu kolay bilet alabiliyorsun
stadlara itiş kakış olmadan kolay girip çıkabiliyorsun kimse kapıya yüklenemiyor yüklensende geçemezsin
çift turnike yapmak gibi bir ihtimalde olmadığı için beleşçiler kapıları doldurup kargaşa çıkartamıyor.
Birilerinin işine gelmedi karaborsayı bitirdi. onlar yaygara kopardıkça bir şeylere yanlış diye bakmak
ne kadar doğru sor maçlara gidenlere sistemden memnunlarmı. benim bildiğim herkes çok memnun
bence passo sistemleride oldukça iyi çalışıyor çoğu insanın tepkisi sistemin kötülüğü değil kendilerinin
işi kıvıramamasından kaynaklanıyor. bir çok banka sistemi pasoligden ço daha sıkıntılıdır. sen müşteri hizmetlerine
ulaşamadığını söylüyorsun ama birde diğer bankaların müşteri hizmetlerini bir dene istersen bu gün hangi banka alırsa alsın
müşteri hizmetlerinde zayıf kalacaklar ha bunu savunmuyorum düzgün olmalı ama Türkiyede bankaların hiç beceremediği bir işdir
bu ben rantı siyasi çizgiye taşıyanlarada karşıyım paranın siyaseti yoktur. Bütün bankalar aynı hepsi kâr etmek için bu işi yapacak
ne yani garanti dahamı iyi bir kere bu konuda bankaya para yatır vs ısrarları yokki bilet alacağın zaman iki saniyede herhangi bir kartından passo hesabına
para aktarır alırsın ben hesapta para tutmuyorum sadece bilet almak için kullanıyorum. kart parası bu her bankada var hemde daha fazla
burdada aslında rant düşük birde aldığı kart parasının hatırı sayılır miktarı kulübe gidiyor. passo hayatı kolaylaştırdı.
Evet bende karşıyım ama bu iyi yanlarını görmeme engel değil kötü yanlarıysa her banka için aynı tamam kulüp yapsın ama diğer
taraftan Türkiye gerçekleri var hem küçük kulüpler bunu yapamaz hemde deplasman maçına gitmek gibi bir durum kalmaz
çünkü her kulüp kendi kartıyla giriş yaptıracak deplasmana gideceksen o kartı almak zorunda kalacaksın lafta kolay ama uygulamada zor bir iş bu.
bankalar farklı olsa gene aynı şey geçerli hiç bir küçük kulüple bankalar iş yapmak istemeyecek zarar çünkü
emin ol mantıklı düşündüğünde doğru olan sistem uygulanan sistem olduğu görünüyor. Emin ol yaygara koparanlar bilet alıp maça girenler değil
onlar sistemin işleyişinden memnun ben karşı olduğum halde sistemin işleyişinin doğruluğunu söylüyorum.
artık istese bile her hangi bir yönetici kimseye bilet veremiyor sponsorlar bile kullandığı her bilet için tc vermek zorunda
hepsinin sayısı belli devlete tek bir bileti bile açıklamak zorundasın bu kulüpler içinde ciddi bir sorunun çözümü oldu
kaçak tamamen önlendi. stadda ilk tff kontrolünden geçiyorsun sonra emniyet kontrolünden geçiyorsun sonra turnikeye geliyorsun
burdada kulüp kontrolünden geçiyorsun turnikeden geçince spor şube çıkıyor karşına ve bunların hepsi birbirinden bağımsız haraket ediyor
yani artık girmek imkansız. Birde tc ile girdiğin için ve bütün kaydın içerde olduğu için passo çıktığından beri ben stadda olay görmedim
öyle yaparım kalabalığın arasına karışırım olayı yok heleki bizim stadda artık sinek bile uçmayacak habersiz.
tabiki bu birilerinin işine gelmeyecek ama bu birileri takımını desteklemek için stada giden kişiler değil

ayrıca biletix calısanlarının kendisi karaborsacılık yapıyordu, bunlar cok cabuk unutuldu

twitterda karaborsacı biletix, devlet karaborsaya dur desin feryatları vardı.

Bu tc kimlik numarasının alınması icin de sunu soyleyeyim, bugun size kargo geldiginde bile kargoyu teslim almak icin TC veriyorsunuz.
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş Ailesi;

Isıtmanın 1 günlük işi kaldı zannımca önce bir test sensörlerin yerleştirilmesi ve sıkıştırma ondan sonra   :guitar: :guitar:

Cumartesi günü yeşiller sahada olur.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Deadam

ÖMER GÜVENÇ 17 Mart 2016 Perşembe - 2:30

Vodafone Arena'ya sedye ile geldi!
Loca almak isteyenler nedeniyle başkanın telefonları susmuyor. Ama yapacak bir şey yok, çünkü 147 loca da çoktan sahibini buldu.Loca arayanlar artık daha önce loca almış olanların peşinde ve “Neyse farkını ödeyeyim, locanı bana sat” diyorlar. Ama aldıkları yanıt hep aynı:

EVİMİ SATARIM AMA LOCAMI SATMAM!

BİR yanda Beşiktaş lider ve şampiyonluğun en büyük adaylarından, diğer tarafta ise Vodafone Arena aşkla, özveriyle, asaletle yükseliyor, artık hayâl değil, rüya değil, çok az kaldı, bitiyor...

İŞTE bu nedenle zamanında Vodafone Arena’dan loca almayanlar bugünlerde adeta dizlerini dövüyor, “Ben nasıl böyle bir hata yaptım” diyor. Başkan Fikret Orman’ın telefonları susmuyor. Ancak onun da yapacağı bir şey yok, “Kardeşim vallahi kalmadı, hepsi satıldı” diyor.

HALİYLE loca almış olanlara teklif yapıyorlar. Bu konuda şahit olduğum 1-2 pazarlığı isim vermeden sizlere anlatayım...

X bir Beşiktaşlı, x bir loca sahibine: “Aptallık yaptım, basiretim bağlandı, loca alamadım. Locanı satmak istersen üstüne neyse farkını da öder alırım.”

X loca sahibi gülerek: “Satarım ama 5 milyon dolar isterim.”

X loca taliplisi: “Yok artık, 5 milyon dolara Boğaz’da yalı alırım.”

X loca sahibi: “Boğaz’da yalı alabilirsin ama Vodafone Arena’dan loca alamazsın. Ayrıca Boğaz’da yalın olacağına statta locan olsun.”

BİR başka diyalog da şöyle...

X loca taliplisi: “250, 300 bin dolar fazla vereyim locanı bana sat.”

X loca sahibi: “Hangi maça istiyorsan gel, benim locamda misafirim ol, beraber izleyelim. Ama ne kadar fark verirsen ver, evimi satarım locamı satmam, kusura bakma.”

Alıntı gazete vatan

Biz yenisini yapana kadar en iyisi BU :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

ben milli takımı istemiyorum stadyumumuzda.milli takım ne zaman gerçekten lobilerin elinden kurtulur gerçek milli takım olur o zaman oynansın.Ama zamanın en iyi takımlardından milne zamanında bile doğru dürüst kadroya sokulmayan,rasim kara zamanında rasim hocayı ve o takımı f.t. ve g.s. iteklenerek şampiyon yaptırılmıştır.O zaman ittirilmeseydi emin olun rasim hoca çok çok büyük işler yapacaktı.o yüzden milli takımı istemiyorum.

Çevrimdışı Factatum

Yurtdışında bazı kulüpler kombinesi olup herhangi bir maça gelemeyecek taraftarın koltuğunu, -o taraftar isterse- o maç için satıyor.

Bundan kazandığı paranın yarısını taraftarın kartına elektronik olarak yüklüyor, diğer yarısını kendisine alıyor. Böylece hem koltuk boş kalmamış oluyor, hem de kulüp ve kombine sahibi bundan kazançlı çıkıyor.

Yeni stadımızda bu uygulamayı biz de yapmalıyız. Yanılmıyorsam, Türkiye'de bir tek Galatasaray bu uygulamayı yapıyor.

Çevrimdışı ahmetx

Loca almak isteyenler nedeniyle başkanın telefonları susmuyor. Ama yapacak bir şey yok, çünkü 147 loca da çoktan sahibini buldu.Loca arayanlar artık daha önce loca almış olanların peşinde ve “Neyse farkını ödeyeyim, locanı bana sat” diyorlar. Ama aldıkları yanıt hep aynı:

BİR yanda Beşiktaş lider ve şampiyonluğun en büyük adaylarından, diğer tarafta ise Vodafone Arena aşkla, özveriyle, asaletle yükseliyor, artık hayâl değil, rüya değil, çok az kaldı, bitiyor...

İŞTE bu nedenle zamanında Vodafone Arena’dan loca almayanlar bugünlerde adeta dizlerini dövüyor, “Ben nasıl böyle bir hata yaptım” diyor. Başkan Fikret Orman’ın telefonları susmuyor. Ancak onun da yapacağı bir şey yok, “Kardeşim vallahi kalmadı, hepsi satıldı” diyor.

HALİYLE loca almış olanlara teklif yapıyorlar. Bu konuda şahit olduğum 1-2 pazarlığı isim vermeden sizlere anlatayım...

X bir Beşiktaşlı, x bir loca sahibine: “Aptallık yaptım, basiretim bağlandı, loca alamadım. Locanı satmak istersen üstüne neyse farkını da öder alırım.”

X loca sahibi: “Boğaz’da yalı alabilirsin ama Vodafone Arena’dan loca alamazsın. Ayrıca Boğaz’da yalın olacağına statta locan olsun.”

X loca sahibi: “Hangi maça istiyorsan gel, benim locamda misafirim ol, beraber izleyelim. Ama ne kadar fark verirsen ver, evimi satarım locamı satmam, kusura bakma.”

Alıntı gazete vatan

bu ilerde normal kombinede de yaşanabilir .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı panic13

Alıntı gazete vatan

1.başkan tüm süreci yakından izliyor.
2.Aziz Yıldırım başkanı açıkça tehdit ediyor ama nafile.
3.Camia Aziz Yıldıram'a karşı birlik olmak üzere.
4.Yıldırım hükümetten yüz bulmayınca çıldırdı.o sırada yanında olan mahmut uslu'ya tokadı yapıştırdı
5.Yıldırım medyadaki gücünü kullanarak başkana iftira atacak.
6.rok, altan tanrıkulu, ercan saatçi bu konu direktif aldı, tabii ki bolca manifesto
7.aziz yıldırım başına geleceğinin farkında "keşke stad yapımında taş koyaydım" diye başını taşlara vuruyor
8.korku kadiköy'ü sardı, KORKMA TİTRE!!!

http://haber.besiktasarena.com/korku-kadikoyu-sariyor-31565.html
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Erdem Çözer

Alıntı gazete vatan

Beşiktaş'ın gücü budur işte.. bu yüzden de ödleri kopuyor, ayağa kaldırmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.. sağ olsun camiadaki çıkarcılar da bunların ekmeğine yağ sürmek için hazırda bekliyorlar..

Ama korkunun ecele faydası yok.. gümbür gümbür geliyoruz!
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Altuğ

Stadin oradayim 1-2 saat icinde. Hangi kapidan rica etsem iceri alirlar?

Foto cekmemi istediginiz,soracaginiz bir seyler varsa soyleyin.

Çekebildiğin fotoğrafları bize ulaştırabilirsen haber portalında yayınlarız :)

Çevrimdışı mesahan

1.başkan tüm süreci yakından izliyor.
2.Aziz Yıldırım başkanı açıkça tehdit ediyor ama nafile.
3.Camia Aziz Yıldıram'a karşı birlik olmak üzere.
4.Yıldırım hükümetten yüz bulmayınca çıldırdı.o sırada yanında olan mahmut uslu'ya tokadı yapıştırdı
5.Yıldırım medyadaki gücünü kullanarak başkana iftira atacak.
6.rok, altan tanrıkulu, ercan saatçi bu konu direktif aldı, tabii ki bolca manifesto
7.aziz yıldırım başına geleceğinin farkında "keşke stad yapımında taş koyaydım" diye başını taşlara vuruyor
8.korku kadiköy'ü sardı, KORKMA TİTRE!!!

http://haber.besiktasarena.com/korku-kadikoyu-sariyor-31565.html

fuat avni okuyorum sandım  :D
"İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz" (Süleyman Seba)

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

Günaydın arkadaşlar,

Almanya Ankara Büyükelçiliği uyarısıyla Ankara Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu tatil edildi, Alman Lisesi'nde de eğitime ara verildi.

Alman Lisesi'nin resmi duyurusu: http://www.ds-istanbul.de/tuerkisch/start_tr.htm

Lise Tünel tarafında, Başkonsolosluk Gümüşsuyu'nda. Bu sebeple bugün Gümüşsuyu-Taksim-Tünel hattında dikkatli olmak gerek, stada gitmeyi düşünenler farklı ve alternatif yolları değerlendirse iyi olur.

Kendinize dikkat edin Kartallar, Kartal gözleriniz apaçık olsun.

Çevrimdışı Serdar

Çevrimdışı Kemal

Mahmut Uslu da koca suratına tokadı yeyince nebiçim olur , hahaha

Çevrimdışı panic13

Mahmut Uslu da koca suratına tokadı yeyince nebiçim olur , hahaha

Alıntı
Alıntı yapılan: mesahan - Bugün, 10:16:13

forumun Fuat Avni'si ben olucam :D

Çevrimdışı panic13

@tcoalngsau

Çatı böyle yapılsın, başkan haftasonları disko yapar stadı yine geliri kasaya koyar :D disko disko partizane!

Çevrimdışı Fatih

Passo protestocularına ihtiyacımız var demişsiniz çok da güzel demişsiniz.. ama benim aklıma ilk gelen hep fb maçı oluyor olimpiyata kadar gelip de radyodan maç dinleme organizasyonu yapılmıştı takımın tribünde ihtiyacı vardı yalnız gelmemiştiler ve bir güzel de doğranmıştık sahada.. yine bu yıl bu haftalarda güçlü bir adayız evet ama geçen yıl da şu sıralar güçlü bir adaydık emin olalım ki bugünkinden daha çok ihtiyacımız vardı ama o zaman kimse yoktu keşke geçen yıl da takımın desteğe ihtiyacı var yanındayız deselerdi de çok basit maçları kaybedip de üçüncü olmasaydık...

NOT: İçimden geçenleri yazmak istedim senin mesajını alıntıladım yazdıklarına cevap olarak angılama lütfen..
Gecen yil sampiyonlugun gitmesini taraftarda degil futbolcularda arayin...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Erdem Çözer

passolig falan derken yine futbol forumuna doğru kayıyoruz :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba