Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5397853 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Serdar

Çevrimdışı ErsinA.

@ahmetx  Şeffaf membranlar için Almanya'dan geldi dediler.

Bilgin var mı, doğru mu?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı iilkerr

başlıkta mj muhabbeti seviyeyi bayaa yükseltmiş  :D @ahmetx @panic13 ama sanki daha sürecek gibi o iş :)

localarda 3.sıra koltuğu koyma imkanı belki olabilir imkansız diye birşey yoktur ama 3.sıra konursa bu sefer locaların iç alanları %50 artış sonrası yeterli konforu sunmayabilir. tribün açısından kişi artması tabi ki iyi ama konforda da belli sınırın altına düşmemek gerekir bence.
    Abi bi sorum olacak. Bu loca koltuklari ayrica mi satiliyor yoksa ofislere mi ait. Ofislere aitse 3 sira yapmanin maddi bi getirisi olmaz. Yanlis miyim

[ Son Düzenleme: 16 Mart 2016, 13:30:56 iilkerr ]

Çevrimiçi sozkul

Sevgili @FARUK sen biliyorsundur.
O traktör kumun üzerinden giderek boruları nasıl kumun altından çekiyor?

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx  Şeffaf membranlar için Almanya'dan geldi dediler.

Bilgin var mı, doğru mu?
fiberflon alman firması ama fabrika çorluda diye biliyorum @Birisi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı panic13

başlıkta mj muhabbeti seviyeyi bayaa yükseltmiş  :D @ahmetx @panic13 ama sanki daha sürecek gibi o iş :)

localarda 3.sıra koltuğu koyma imkanı belki olabilir imkansız diye birşey yoktur ama 3.sıra konursa bu sefer locaların iç alanları %50 artış sonrası yeterli konforu sunmayabilir. tribün açısından kişi artması tabi ki iyi ama konforda da belli sınırın altına düşmemek gerekir bence.

@ahmetx tekrar izledim de haklısın, smooth criminal hareketleri andırıyor bu dansı ama daha çok beat it, bu konuda ısrarcıyım :D

@yldrmaydn gördüğüm kadarı ile locaya 3. sıra atılırsa, en alttaki sıra, bir alt tribünde ayakta izleyenler yüzünden maçı rahat izleyemez. bence böyle gayet uygun olmuş. dediğin gibi konfor önemli localar için
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Oktay

arkadaşlar dün bu konuyla alakalı 1-2 video paylaştılar orda çok güzel anlaşılıyo...istersen abi düne gidip vidosunu seyredebilirsin

Çevrimdışı OrkunCoskun

Abi buna benzer bir araç o zeminin üzerindeki.

Çevrimdışı FARUK

Abi arkadaşlar video paylaştı ordada görülüyor
Traktörün arkasındaki aparat ucu sivri şekilde ve kumu yarıyor ve ilerliyor
Aparatın alt ucunda da ısıtma boruları bağlı ve açılan kanal içine çekiyor
Tarla sürüyor gibi

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

Vodafone Arena 16 Mart 2016

eski bir proje vardı yine bu sekil eski acıgın ustunde membran gibi bişi yok ama catı simsiyah ve kartal motifiyle kaplanmış,,

yani demem sudur o projede aslında hiç fena bir catı değişmiş ben diyordum cok klasik durur ama yok yani oda ayrı bir hava katarmış

hatta buldum onu

bu arada göztepeyede bir stad yapılacaktı onunda boyleydi localar tribünlerin üstünde gerçi bursada boyle,, ne rezilmiş benim zaten orneklediğim sey catıydı  bu projenin bu seysini begenmiştim
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2016, 13:02:17 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı OrkunCoskun

eski bir proje vardı yine bu sekil eski acıgın ustunde membran gibi bişi yok ama catı simsiyah ve kartal motifiyle kaplanmış,,

yani demem sudur o projede aslında hiç fena bir catı değişmiş ben diyordum cok klasik durur ama yok yani oda ayrı bir hava katarmış

hatta buldum onu

şundan bahsediyorsun değil mi abi ??

Ben bunu görünce çok heycanlanmıştım açıkcası.

Çevrimdışı Serjo

hatta buldum onu

bu arada göztepeyede bir stad yapılacaktı onunda boyleydi localar tribünlerin üstünde gerçi bursada boyle,, ne rezilmiş benim zaten orneklediğim sey catıydı  bu projenin bu seysini begenmiştim

bu proje değil ki
taraftarların hazırladığı grafik tasarım  :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yahu şeffaflar 24'de gelecekse sırf şeffaflar yüzünden 9 Nisan'da açılamayacak stad😩😩😩 30 Nisan kesin gibi bişey ama..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ozan062

videosuda zamanın sartlarıyla hayli güzelmiş:D

misal bugun bile bu stadı yapmaya kalkıssak yaptırmazlardı cnk sözde İstanbul siluetini bozardı yani esasında hayalden oteye geçemezdi ama düşünce müthiş,, belki 60 sene sonra neden olmasın :evillol: :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tayfunyasar

yerine yapılan ile karşılaştırınca çatı  çok güzel olmuş çok şahane olmuş resmen. çevresindeki yapılara azami seviyede uyum sağlamış. ben şuanki çatının gece ışıklandırmasına bittim ama çok keyifli bir görüntü olacak yukarıdan.

şu ışıkların bir çoğu yanmamış haliyle bile ne kadar etkileyici.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı OrkunCoskun

Şampiyonluk kutlamasını Vodafone Arena'da düşünsenize gözlerim dolmaya başladı bile  :ishock: :ishock: :ishock:

ysariusta

• Ziyaretçi

günaydın forum,

stad bitti artık sadece gün sayıyoruz. biraz keyfini çıkaralım, boşuna yönetime veya firmalara giydirmeye gerek yok :) farkındayım şu an start box'taki yarış atları gibiyiz, bitse de gitsek diyoruz ama sakin olalım. en geç 30/04'te gideceğiz :)

bir de kıymetli forum yöneticileri @Altuğ @Necmi @Çağrı @Yunus

:mj: imajında rahmetli pop star MJ "beat it" dansı yapıyor ama kıyafet "smooth criminal". Buna bir çözüm bulmanızı rica ederim :D
Bende bir tek ben mi gördüm diyordum. Ali Rıza ilgilen canım

Çevrimdışı Efe

bak hala o 4 baklaya ağ sermemisler olum kanser mi edeceksiniz bizi takim 1 etna 2  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal66

şeffaf denilen malzeme nasıl bir şey ya. hiç şeffaf olacak mış gibi durmuyor açıkcası.

Çevrimdışı ErsinA.

haftaya perşembe çok geç yahu

Bu hafta gelmiş Almanya'dan.  Ancak hazır olarak gelmemiş anladığım kadarıyla.  Bi imalat süreci olacakmış.

24'ü montaj başlarsa bence iyi. Daha fazla gecikmesinde.

Çevrimdışı Efe

5 ağdan birini sökmüsler numralida olani galiba o 4 bakladan birine sermek icin hazirliyorlar  bi kac saat sonra belli olur
Şampiyon Beşiktaş JK