Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5488883 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Eski açık saydam olacakmış.Doğru mu?
bilmem ben öyle bir şey duymadım bunu söyleyene sorman gerekiyor kaynağı neymiş
ben şimdi ne diyeyim :alala:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kartalpençesi

Bizim herhangi bir tribünde bu demir korkuluklardan olacak mı?
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Ensar

Necmi abi affına sığınarak bi konu dışı yapmak istiyorum :) aramızda düğün fotoğrafçısı varsa bana ulaşabilir mi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı harund1k3

bu forumda outdoor reklam işi yapan birarkadaş veya yakınınız yok mu? günde 250 bin araç geçen bir lokasyonda led reklam bence senede 30 milyon usd kolaylıkla getirir.

Kesinlikle katılıyorum. Reklamcı olan arkadaşlar konuyla alakalı bizi bilgilendirsin. Ledler maliyetini en geç 2 yıl içinde garanti çıkarır.

Çevrimdışı ers1903

ya kalecileri rahatsız etmesin diye ya da skorbordlar iiçin o kısma ledleri takmadılar.

Skorbord için diyorum  :)

Çevrimdışı campeon2015

saydam olacak ile tahminim saydam olacak aynı anlama mı geliyor.

Bilgin varmış gibi yazdığın için söyledim.Çok dile getirdin.

Çevrimdışı İhsan

Bence 2 yılda 40 ı çıkarır @Necmi, düşünsene, şehrin en kupon noktasında, boğaza nazır dünyaca ünlü Beşiktaş vodafone arena stadında gece gündüz reklam dönecek 4 tarafı yol bir tarafı deniz, dolmabahçe için gelen turistler önünden geçecek, ama ben belediyenin sorun çıkartabileceğini düşünüyorum

Havalandırma için oraların tamamen kapanmasına izin verilmez.
Izgara ledler iyi bir çözüm olur
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2016, 15:47:53 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Her seferinde tahminim diye altını çizerek söyledim ama bilgim varmış anlamını nasıl çıkardın anlayamadım.

Çevrimdışı kartalpençesi

Beşiktaş tribünü, deplasmanda olsa dahi  diğer taraftarı bastırır kendi sesi yüksek çıkar kendi eviymiş gibi.bide çarşı geliyor bugün  :ok:

Çevrimiçi Necmi

bu forumda outdoor reklam işi yapan birarkadaş veya yakınınız yok mu? günde 250 bin araç geçen bir lokasyonda led reklam bence senede 30 milyon usd kolaylıkla getirir.
o parayı getirse Başkan stadı bırakır reklam panosu yapar :busted_cop:
dış reklamlar vodafona ait bildiğim kadarıyla belki bir anlaşma yapabilirler ama
daha önce izin alınamamıştı dışarıya led konması için birde reklam tabelası skorboart gibi pahalı bir şey olmaz
o kadar yüksek çözünürlüğe ihtiyaç yok bu arada @ahmetx led zaten gündüz görünsün diye tercih ediliyor :busted_cop:
sizin oralara gelmemiş olabilir ama buralarda avm önlerinde bütün gün reklamı dönen ledler var bayağıda iyi görünüyor :-*

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Eski açık niye şefaf olacak? Bütünlük bozulur.uzunların ön kısımına diyorsan sözüm yok
başkan kalan membranlardan bahsediyordu sanırım.. Sayma gibi bişe yapıyordu orda sanırım

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

o parayı getirse Başkan stadı bırakır reklam panosu yapar :busted_cop:
dış reklamlar vodafona ait bildiğim kadarıyla belki bir anlaşma yapabilirler ama
daha önce izin alınamamıştı dışarıya led konması için birde reklam tabelası skorboart gibi pahalı bir şey olmaz
o kadar yüksek çözünürlüğe ihtiyaç yok bu arada @ahmetx led zaten gündüz görünsün diye tercih ediliyor :busted_cop:
sizin oralara gelmemiş olabilir ama buralarda avm önlerinde bütün gün reklamı dönen ledler var bayağıda iyi görünüyor :-*
stad yapılırken etrafı saran reklam tabelaları konusunda anlaşma yapılmıştı.. Stad inşaatı bitince o anlaşmada biter bence..

Çevrimdışı İhsan

Öyleyse yanlış biliyormuşum, ama yinede en üste konacak sıra başka problemler yaratabilir düşüncesiyle, taraftar yürüme alanı kısıtlanıyor, güvenlik filan gibi... Kimsenin eline stadı açarken koz vermek istemezler.

Şu anda açılışı kimse riske ederek yeni sıraya koltuk monte etmez.
Bu iş ilerki zamana kaldı.

Kotuk sınırlaması yoktur ama sıra sınırlaması olabilir. Ruhsatta orası kaçış yolu olarak gösterilmiş olabilir.
Koltuk sınırlaması yok diye kedi yoluna koltuk koyamayız herhalde.  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

videodaki 5 tane kaldı sözüne istinaden diyorum. :)
8-5 3 nasil olacak o zaman geri kalan sefaf olacak derdi bi sey bildikleri yok bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartalpençesi

başkan kalan membranlardan bahsediyordu sanırım.. Sayma gibi bişe yapıyordu orda sanırım

bencede dediğin gibi. Ama Ahmet şefaf  yazmış

Çevrimiçi Necmi

Şu anda açılışı kimse riske ederek yeni sıraya koltuk monte etmez.
Bu iş ilerki zamana kaldı.

Kotuk sınırlaması yoktur ama sıra sınırlaması olabilir. Ruhsatta orası kaçış yolu olarak gösterilmiş olabilir.
Koltuk sınırlaması yok diye kedi yoluna koltuk koyamayız herhalde.  :biggrinking:
orası kaçış yolu olamaz :alala:
kaçacak bir yer yok
ama bursalılara orda tur attırmayı düşünüyorsanız bilemem :busted_cop:

Çevrimdışı chucky

bu pankart güzel olmuş belki kale arkasında biraz set olursa asılabilir.

Çevrimdışı oguz.h

merhaba arkadaşlar. uzun zamandır dışarıdan takip ediyordum. açılış günü yaklaştıkça bu heyecana ben de bir iki kelam edip katkı sağlarım diyerek üye oldum. umarım uzun yıllar nice şampiyonluklara şahitlik edecek stadımız en kısa sürede eksiksiz bir şekilde açılır. burada bilgi paylaşıp uzakta kalanların yakın hissetmesini sağlayan herkese teşekkürler.

Çevrimiçi Necmi

Her seferinde tahminim diye altını çizerek söyledim ama bilgim varmış anlamını nasıl çıkardın anlayamadım.
membranlar bittiğinde seni burda döverler ben söylemiş olayım :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

merhaba arkadaşlar. uzun zamandır dışarıdan takip ediyordum. açılış günü yaklaştıkça bu heyecana ben de bir iki kelam edip katkı sağlarım diyerek üye oldum. umarım uzun yıllar nice şampiyonluklara şahitlik edecek stadımız en kısa sürede eksiksiz bir şekilde açılır. burada bilgi paylaşıp uzakta kalanların yakın hissetmesini sağlayan herkese teşekkürler.
Hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı kaan21

Bizim saha çizgisi ile tribün arası mesafe bu kadar kısa olacak mı ? :alala:

4.25 m saha çizgisinden reklam panosuna, 1,8 reklam panosundan tribüne.  :tabe: