Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5489631 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı chucky

Niye 17 ye bölüyorsun ki. Daha avrupa maçları ve tr kupası maçları var. En kötü durumda 25 maç zaten.
25'e bölmelisin bence. Kale arkaları 40 tl ye geliyor o zaman.
25'e bölünce 40 tl çıkıyor demek en ucuz bilette 50 tl falan olur.

Çevrimdışı OnizukaSensei

Stada Samsungun da sponsor olmasini isterdim. Boyle teknolojik stada yakisirdi. Hem de ozel kameralarla baska sehirde olup stada gelemeyenlere Gear vr ile 360 derecelik stadyumda mac izleme keyfi yasatilirdi. Bu dayede daha fazla reklamimiz olabilirdi :) hem cogu insan faydalanirdi.

Çevrimiçi Necmi

Hayır, dediğin gibi olmayacak ama boş ver sen. Ne de olsa olumlu bir şey söylemeyeceksin. Sıkıntı etme yani.
üslubuna dikkat et bence arkadaş bilmiyor olabilir anlamamış olabilir
o zaman bıkmadan anlatmak gerekiyor. bu şık bir cevap olmamış  @denilanz

Çevrimdışı can1903

Hayır, dediğin gibi olmayacak ama boş ver sen. Ne de olsa olumlu bir şey söylemeyeceksin. Sıkıntı etme yani.
En iyisini sen biliyorsun heralde? Olumsuz eleştirilere açık olun azcık. Bilmiyorsa da yaz öğrensin adam. Ego nirvana.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sozkul

@Karabay seninle stadta zevkleirmiz uyuyor piksel led panolar vs :D :biggrinking:

Ben ilk örneği görüp beğenmeyenlerdenim, ama ledden lede fark var, kaliteli bir şey konup reklam dönmediği zaman çatıyla uyumlu olursa güzel bir şey çıkabilir ortaya, ama kaliteli birşey çok pahalı olabilir. Yap işlet devret yapabilirler belki.
Belediyenin söz hakkı var mı bu konuda?

Çevrimdışı Efe

2 agda hazir 35.mebran aksama gelir diye dusunuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Seffaflar ne kadar surecek acaba arkadaş tak tak bitmio eskilerin bi lafi varya icat cikarma o moddayiz neyse catinin son montaj işi olarak dusunerek içimiz rahat bi sekilde keifle takip edecez son işide.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yasin02

Daha önce paylaşılmışsa affola. Sis pitches'ın youtube  kanalında gezerken buldum; düzenlenen etkinliklerde, konserlerde vs. çim için yapılan çalışmaları anlatan bir video

Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı trojan

Çarşı'nın stadlara dönmesiyle kombine satışlarının durması ve fiyat artmasının bir bağlantısı olabilir mi? Kısa sürede 6-7 bin gibi pasolig başvurusu yapmışlardı galiba.

Çevrimdışı ahmetx

Saydam membran tahminim tutacak galiba :) , her şeyin hayırlısı .Bu arada ledlere okeyim çünkü gündüz belirsizler, yapıyı bozmuyorlar uyumlular.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Saydam membran tahminim tutacak galiba :) , her şeyin hayırlısı .Bu arada ledlere okeyim çünkü gündüz belirsizler, yapıyı bozmuyorlar uyumlular.
bilgimi aldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Yazık olur.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aek

Çarşı'nın stadlara dönmesiyle kombine satışlarının durması ve fiyat artmasının bir bağlantısı olabilir mi? Kısa sürede 6-7 bin gibi pasolig başvurusu yapmışlardı galiba.

Dur şimdi ortalığı bulandırma buna da kızıp yine tribünü bırakcaklar  :lol:

Çevrimdışı beşiktaşk

Bence alakası yok. Zaten yapılacaktı. Onların o zaman alması manidar oldu sadece

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı denilanz

üslubuna dikkat et bence arkadaş bilmiyor olabilir anlamamış olabilir
o zaman bıkmadan anlatmak gerekiyor. bu şık bir cevap olmamış  @denilanz

Sorudaki küçük görücü tavrı ben mi abartıyorum acaba? Sadece bu mesajına değil öncekilere bakarak da yazdım biraz. Onun sorarkenki uslubuna dikkat ettiği ölçüde ben de dikkat ettiğimi düşünüyorum.

Çevrimdışı sozkul

360 led ekran yüksek çözünürlüklü  :nerd:
maliyetini biliyormusun @harund1k3 
stadı komple dolanan bir sistemin maliyeti 40 ile 50 M dolar civarı tutuyor.
her bir ledin fiyatı 2 dolarmış ben onun hesabını bu 360 skorboart lafı ortaya atıldığında yapmıştım
en mantıklı çözüm geçen denemesini yaptıkları yöntem hem maliyet düşük hemde ihtiyaca cevap veriyor
tabiki olsa güzel olur ama böyle bir şeyin hayalini bile kuracak ekonomik seviyede değiliz  o panolar
harika duruyor ama reklamla bile kendini finanse edecek fiyatlarda değiller 10 yılda finanse eder ama
ledin on yıl ömrü varmı çok paran varsa zevk için yaparsın namım yürüsün dersin ama ötesi olmaz

Bence 2 yılda 40 ı çıkarır @Necmi, düşünsene, şehrin en kupon noktasında, boğaza nazır dünyaca ünlü Beşiktaş vodafone arena stadında gece gündüz reklam dönecek 4 tarafı yol bir tarafı deniz, dolmabahçe için gelen turistler önünden geçecek, ama ben belediyenin sorun çıkartabileceğini düşünüyorum

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Niye 17 ye bölüyorsun ki. Daha avrupa maçları ve tr kupası maçları var. En kötü durumda 25 maç zaten.
25'e bölmelisin bence. Kale arkaları 40 tl ye geliyor o zaman.

Hocam sene içinde kale arkaları 80 , derbilerde 100 tlden aşağı olmaz hayal kurmayalım bence

Çevrimdışı ZEKI

Seffaflar ne kadar surecek acaba arkadaş tak tak bitmio eskilerin bi lafi varya icat cikarma o moddayiz neyse catinin son montaj işi olarak dusunerek içimiz rahat bi sekilde keifle takip edecez son işide.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaplama bitince cati bitmeyecekki sizdirmazlar yapılacak, su anda gecen gun twite fotograf atmistim mebranlar araisnda cok bosluklar var. @cadavra

Çevrimdışı ZEKI

Bence 2 yılda 40 ı çıkarır @Necmi, düşünsene, şehrin en kupon noktasında, boğaza nazır dünyaca ünlü Beşiktaş vodafone arena stadında gece gündüz reklam dönecek 4 tarafı yol bir tarafı deniz, dolmabahçe için gelen turistler önünden geçecek, ama ben belediyenin sorun çıkartabileceğini düşünüyorum

Saray kısmına olmaz kapali ortadan baslar  yeni acigi dolasir numarali ortada biter.

Çevrimdışı denilanz

En iyisini sen biliyorsun heralde? Olumsuz eleştirilere açık olun azcık. Bilmiyorsa da yaz öğrensin adam. Ego nirvana.
Orada ben biliyorum diye bir ifade var mı? Soruş tarzını beğenmediğimden ve önceki mesajlarını bildiğimden onun ağzıyla cevapladım ben de. Sen yazarsın benim cevabımı yeterli bulmadıysan. Bundan nası bir ego ölçümü yaptın anlamadım.

Çevrimdışı smyrniankiwi

sabahtan beri mesaj göndermeye çalışıyorum nedense göndermiyor  :ebebe:

neyse, ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :busted_cop:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Wow'dan alıntı.
Fenerbahçe Stadı ile Vodafone Arena arasındaki mesafe farkı!
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Cem_

son sayfaları takip edemedim arkadaşlar, membran kaç oldu acaba ?

Çevrimdışı Efe

son sayfaları takip edemedim arkadaşlar, membran kaç oldu acaba ?
34 oldu 35 olma ihtimali cok yuksek aksama kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tugozcan

360 led ekran yüksek çözünürlüklü  :nerd:
maliyetini biliyormusun @harund1k3 
stadı komple dolanan bir sistemin maliyeti 40 ile 50 M dolar civarı tutuyor.
her bir ledin fiyatı 2 dolarmış ben onun hesabını bu 360 skorboart lafı ortaya atıldığında yapmıştım
en mantıklı çözüm geçen denemesini yaptıkları yöntem hem maliyet düşük hemde ihtiyaca cevap veriyor
tabiki olsa güzel olur ama böyle bir şeyin hayalini bile kuracak ekonomik seviyede değiliz  o panolar
harika duruyor ama reklamla bile kendini finanse edecek fiyatlarda değiller 10 yılda finanse eder ama
ledin on yıl ömrü varmı çok paran varsa zevk için yaparsın namım yürüsün dersin ama ötesi olmaz
Abi o kadar tutmasi bence zor. Tamamen cahilce bir yorum olacak ama o aralara en kaliteli televizyonlari bile koysak 1-2 m dolar tutar :D :D 88 inc tv ler 50 bin lira civarinda :) her araliga 2 tv desek aralik basina 100 bin :)

Cok mu cahilim acaba ya 😂:)