Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5492525 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sozkul

Bütün yıl boyunca kim bilir kaç defa gittim o kapıya içeri girmek için. 1 defa bile izin vermediler yalvardım yakardım yok 1 dakika bile içeri almadılar. Şimdi şu yaptıklarına bakın. Küfüre karşıyız(!) evet!

Hiç kafaya takmayın şöyle düşünün, fb kadıköye yeni stad yapıyor olsa biz beşiktaşlıların aklına böyle birşey yapmak gelir miydi hiç, merak ediyorlar kıskanıyorlar, tek yapabilecekleride bu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Pazar günü ygs sınavına gireceğim abilerim. Moral olsun diye şu resme bakıyorum. bu arada burada resim paylaşımı ve bilgilendirme yapan herkesten Allah razı olsun. Benim için zor geçen şu yılda sizler sayesinde moral depoluyorum.  :)

Allah kolaylık versin :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Fikret

tam dolmadığını biliyoruz zaten de karşılaştırmak için oranlar görsek güzel olur.
inönü % kaç doluyordu acaba?

ben inönüdeki son sezonda 16 lig+1 kupa olmak üzere tüm maçlara gittim ama görüntüden %70 derim gerçekte %50-60 çıkabilir.

stad kapasitesi şimdilik yeterli ya orası kesin.
kimseye laf etmiyorum, sözüm meclisten dışarı diyelim.
internette acayip tartışmalara giriliyor. karşı tarafın beşiktaşlılığı sorgulanıyor. birşeyden tartışılıyor beşiktaş düşmanısın deniyor.
bunu diyen adam senede 2 maça gitmeyen bir tip çıkabiliyor.

yeni stadımızda bahane kalmadı artık her maç dolu görmemiz lazım.
gecenin 2si kaç kişi okuyor yazıyor şuraya. herkesin kulağına küpe olsun.
kombinecilerde iş çıktı mı eşe dosta yeğene devretsin bileti ki stad dolsun.

Çevrimdışı Fikret

.çok ayıp bu yapılan bu ayıba bu densizliğe paydaş olmayalım paylaşarak.hakaret içeren bir durumda olsa burada kendini bilmeyen insanların tuzağına düşmeden umursamamak en doğrusu. kıskançlık bu noktaya varabiliyorsa bir kesimde bundan ötürü mutlu olabilirim ben..
takılmayalım böyle şeylere konuşmayalım hatta.
adam paltosuyla gelmiştir işte içeride bir işgüzarlık yapmıştır.

merak etmiş gariban stadı görmeye gelmiş. fener formasıyla fotoğraf çektirsen ne olur?
bir daha anca milli takım maçı olunca gelir görür stadı :lol:

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Arkadaşlar bunu kaçırmışım  nedir bunlar...ısıtmamı yok ses  sistemimi acaba ?

Çevrimdışı sallapati

[ Son Düzenleme: 12 Mart 2016, 03:51:17 sallapati ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı DOĞAN

Braga maçı için anakaradan İstanbul a giden fanatik fenerli bi arkadaşım vodafone arenayida gormeye gitmiş istanbula gitmisken . arkadaşımın dediğine gore ülker çikolatalı gofret stadyumundan daha güzelmiş yanı bu su demek oluyor bu arkadaş fener stadından daha iyi diyorsa (biz tabikii çok daha güzel bir stad olduğunu biliyoruz) orası baya güzeldir bu fenerlilerin sürekli saçma sapan paylasimlarida bu çekememezlik yüzünden gerçekleşiyor.bu kadar en büyük biziz egosuna sahip taraftar da felaket bir aşşagilik kompleksine bi özgüven kırılmasına yol açıyor bütün o 3. Büyük ve keşke gs ile şampiyonluk yarısı yapsaydik tatavasi bu yüzden yıllardır ovundukleri tek şey tesisleşme adamın biri çıkıp bu yılların emeğini 2-3 yılda tabiri caizse ezip geçiyor gs taraftarlarından herhangi bir olay olmazken fb lilerin sürekli saldırması bu yuzden

Çevrimdışı Fikret

arkadaşlar sakin. "klavye adamı" falan hoş değil böyle laflar yakışmıyor. :bandit:
yarın ki rize maçını alalım da herkes bir stres atsın  :boxin:

Çevrimdışı Aykutt

Dedigin seyi yapmaya calıstım ve anladımki bu iş bana göre degil  :sombrero:

Tekniğin iyi ama çook çok çalışman lazım. :evillol:
Şaka bi yana şu an hayal edebiliyorum oradan fotoğraf çekmek lazım meşaleler yandığı zaman.

Çevrimdışı Yasin A.

Yazımın devamını büyük yazacağım çünkü bazı arkadaşlar kötü niyetli yada iyi hesaplsmadan sallıyor burda..BEN PTT YANİ KAMU DAİRESİNDE ÇALIŞIYORUM İŞİM GEREĞİ A DAN Z YE HERKESİN NUMARASI Bİ TIK KADAR BASİT BENİM İÇİN..SAYIN AHMET ATEŞE ULAŞTIM STAD KAPASİTESİNİ SORDUM HERŞEY DAHİL ŞUAN 41903 AZDA OLSA GEÇİLDİĞİNİ SÖYLEDİ..SON RAKAM 1 HAFTAYA BELLİ OLUR DEDİ..yani arkadaşlar burda ilk 36800 rakamını kim salladıysa kendisine saygılarımı iletirim..tek tek koltuk saymayla olmuyor o işler klavye adamı
günaydın.
Güzel haber.
Eyvallah.
 :ok:

Çevrimdışı onurist

Günaydın..Eyvallah dostum ne demek..şu forum çok iyi ama üye sayısı artıkça bilgisi olmayan bir çok insan yorumda veya bilgisi varmış havasıyla klavye tuşuna basıyor..maçların özetlerini izleyen takımına bir gram katkısı olmayan her Ada'm oturduğu yerden sallama gereksinimi duymasın kızdığım bu arkadaşlar

Çevrimdışı SoYKaN

[ Son Düzenleme: 12 Mart 2016, 07:57:52 SoYKaN ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bunu stada kim aldı ?

Bunu stada alana gereken yapılmalı

Belkide shoptur :tabe:

Geçenlerde de Eski aciga shopla Fener bayragi asip stadinizi bastik diye haber yapmislardi :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İhsan

Dedigin seyi yapmaya calıstım ve anladımki bu iş bana göre degil  :sombrero:

Neden böyle düşünüyorusun. bence çok başarılı  :ebebe: :kop: :uhohu: :bur2: :bore: :kar: :vur
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

bek bu iyi oldu ne zaman fb linin biri stadda densizlik yaptı fb akşamına puan kaybetti  :busted_cop:
fb kayseriyi yenemeyecek rahat olun  :bandit:

Kesin bilgi mi? Kaynak sağlam mı ?
Bugünden kutlamaya başlıyorum :evillol:
Come to Beşiktaş

Kesin bilgi mi? Kaynak sağlam mı ?
Bugünden kutlamaya başlıyorum :evillol:
Miray olayı patladi Aksamina Antalya ya kaybettiler

Baska bir isci Stadda Fener paylaşımı yapti aksamina Bursaya puan kaybettiler :busted_cop:

Demekki yarinda puan kaybi geliyor :ishock:

Çevrimdışı denilanz

Geçenlerde de Eski aciga shopla Fener bayragi asip stadinizi bastik diye haber yapmislardi :kop:
Bana shop gibi gelmedi. Gölgeler, ışık falan çok doğru. Ayrıca fotoğraftaki müsvedde dışında bir de görünmeyen kahraman var. Fotoğrafı çeken kişi büyük ihtimalle statta çalışan biri. Elbet orada kayıtta olan bir kamera vardır ve o saatte statta olanlar bellidir. Yani tespit edilebilir. Yalnız biz bunları ayıklayıp gönderdikçe sayıları artıyor. Acaba hiç sallamasak mı diye de düşünüyorum.

Agacli yol duman duman Yakacağız Sevdamizdan.

Şampiyonluk Kupasiyla O Gun Şeref Beye döneceğiz Beşiktaş !!!

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ers_an

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Bana shop gibi gelmedi. Gölgeler, ışık falan çok doğru. Ayrıca fotoğraftaki müsvedde dışında bir de görünmeyen kahraman var. Fotoğrafı çeken kişi büyük ihtimalle statta çalışan biri. Elbet orada kayıtta olan bir kamera vardır ve o saatte statta olanlar bellidir. Yani tespit edilebilir. Yalnız biz bunları ayıklayıp gönderdikçe sayıları artıyor. Acaba hiç sallamasak mı diye de düşünüyorum.
Evet mutlaka kameralar cekmistir Bu kufur yasaki iceri alani gereken yapılır

Oglene dogru Ridvan Akar Aciklama yapar KOVULDU diye :ok:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Oktay

bu çocuk viyanadan gelmişsse burdaki kaşar fenerlilerle alakası yoktur.. ben bir yıl hollandada yaşadım vatan özlemi okadar çok içlerinde yaşıyolarki mesela avrupada beşiktaşın maçı olsun bi fenerki yada galatasaraylı statda beşiktaşı destekler .. çocuk kendince bi heyecan yapmış okadar