Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5491744 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Üye olmak bize de nasip oldu.Aylardır siteden takip ediyordum sonunda üye olduk.Merhaba dostlar..
:hosgeldin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı murat

Pazartesi 14 .
Geri sayımın 30 dan olma ihtimalini düşünerek bursa maçı sonrası özel bir maçla açılma ihtimali olabilirmi?
Takvim uygunmu?

Çevrimdışı Efe

Üye olmak bize de nasip oldu.Aylardır siteden takip ediyordum sonunda üye olduk.Merhaba dostlar..
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Stadımız herşeyiyle mükemmel oluyor.

Artık Pazartesi günü şu tarih açıklansın da geri sayıma başlayalım :)
keşke açıklansa valla çok merak ediyorum :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Furkan5

Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı geceler.Bugün bir fırsat bulup stada girdim arkadaşlarla size aktarıyım gözlemlerimi...Öncelikle @ZEKI abimin dediği gibi kapalı arkalarına cam yerleştiriyorlardı fakat bu cam sayısı 5 i geçmez şuanlık benim dışardan gördüğüm.Stada giremiyenler için söylüyorum bunu kesinlikle fotoğraflardan gördüğünüz gibi bir stad beklemeyin,beklentinizi kat ve kat arttırın çünkü bu stad tüm beklentilerinizi emin olun karşılıyor.Stadın içine girdiğimdeki tek cümlem "Cehennem Çukuru" oldu.Ben bu kadar basık bir stad asla beklemiyordum,yeni açık balkondan giriş yaptım bende ve akşam 3 arkadaşımla konuşup inşallah en yakın zamanda kombinemizi alıyoruz (bence yönetimin,taraftarı teşvik amacıyla stada sokmaları gerekiyor bende işe yaradı :)).Misafir tribünü,fotoğraflarda da gördüğünüz gibi demirle ayrılmış ,korkuluklar bence az bile kalmış bunu burda tartışan arkadaşlar vardı Allah korusun orda bir şampiyonluk maçında felaket olurdu .Panolar sizin attığınız resimlerde sadece bir pano ışıklandırılmış gibi gördüm ben ama içeri girdiğimde üst tribünlerin tüm blok numaralarının olduğu panolar takılıydı ve ışıkları verilmişti (kırmızı pano 1 tane bile görmedim)..Uzun zamandır siteyi takipteydim fakat fazla katılamamıştım umarım benimde sizlere bir faydam olmuştur :)

Çevrimdışı canergiray77

abilerim kardeşlerim bizim stadın zeminine alttan ısıtma olacak suanda oynan athletic bilbao valencia maçında sicim gibi yağmur yağıyor alttan ısıtma olduğu için bizim zeminde bu tarz balçık çamurlar olur mu ?
" daha önce böyle birşey sorulduysa özür diliyorum "
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

ysariusta

• Ziyaretçi

Pazartesi 14 .
Geri sayımın 30 dan olma ihtimalini düşünerek bursa maçı sonrası özel bir maçla açılma ihtimali olabilirmi?
Takvim uygunmu?
ya lig maçıyla açılmayacaksa, özel maçta takımın yarısı milli takımda olur. Bursa maçı giderse kalır iki maç. Mümkün oldukça fazla maç olsun. Yoksa ne anlamı kalıyorki

Çevrimdışı Emre.Guler

:tabe: :tabe: el sıkışmışlığımız var abi :)
Çarşı için çok çizdim büyük pankart kısmetse Beşiktaş arena icinde yapacağız ama niyeyse konu dışı bölümündeki genel sohbette pankart organizasyonu bölümü pek ilgi görmedi.  Hani 3d kareografi yapalim diyen arkadaşlar oraya bir el atsınlar da görelim  yani önce ucuz olanın maliyetine yardımcı olsunlarda pahalı olana sıra gelir

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı harund1k3

abilerim kardeşlerim bizim stadın zeminine alttan ısıtma olacak suanda oynan athletic bilbao valencia maçında sicim gibi yağmur yağıyor alttan ısıtma olduğu için bizim zeminde bu tarz balçık çamurlar olur mu ?

Bu işin alttan ısınmayla değil dırenajla alakası var. Bizde Böyle bir manzara olması imkansız neredeyse.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Pazartesi 14 .
Takvim uygunmu?

19 Mart Antalya
4 Nisan Kasımpaşa ( d )
9 Nisan Bursa

Özel maç için çok zor abi belki eski futbolcular ile yapılabilir ama a takım zor gibi görünüyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çarşı için çok çizdim büyük pankart kısmetse Beşiktaş arena icinde yapacağız ama niyeyse konu dışı bölümündeki genel sohbette pankart organizasyonu bölümü pek ilgi görmedi.  Hani 3d kareografi yapalim diyen arkadaşlar oraya bir el atsınlar da görelim  yani önce ucuz olanın maliyetine yardımcı olsunlarda pahalı olana sıra gelir

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı murat

ya lig maçıyla açılmayacaksa, özel maçta takımın yarısı milli takımda olur. Bursa maçı giderse kalır iki maç. Mümkün oldukça fazla maç olsun. Yoksa ne anlamı kalıyorki
benim bursa takımtım filan yok.sayım yuvarlak bir sayıdan başlar diye şeyettim.25 te yuvarlak sayılır içinde sıfır olmasada :D belkide bursa maçı öncesi olur pazartesiden 20 sayarız.

Çevrimdışı Pikselli

La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı murat

19 Mart Antalya
4 Nisan Kasımpaşa ( d )
9 Nisan Bursa

Özel maç için çok zor abi belki eski futbolcular ile yapılabilir ama a takım zor gibi görünüyor

Zaten takımı zorlayacak bir açılış olmamalı.takvimden haberim yok.uygun bir aralık olursa gösteri maçı gibi bir maç konser vs açılabilir.benim için en iyi tarih en erken olabilen tarih.

Çevrimdışı Kartal66

Şükürler olsun çok güzel gidiyor stadımız. Emeği geçen ve bizi bilgilendiren herkese şükranlımı sunuyorum.

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı geceler.Bugün bir fırsat bulup stada girdim arkadaşlarla size aktarıyım gözlemlerimi...Öncelikle @ZEKI abimin dediği gibi kapalı arkalarına cam yerleştiriyorlardı fakat bu cam sayısı 5 i geçmez şuanlık benim dışardan gördüğüm.Stada giremiyenler için söylüyorum bunu kesinlikle fotoğraflardan gördüğünüz gibi bir stad beklemeyin,beklentinizi kat ve kat arttırın çünkü bu stad tüm beklentilerinizi emin olun karşılıyor.Stadın içine girdiğimdeki tek cümlem "Cehennem Çukuru" oldu.Ben bu kadar basık bir stad asla beklemiyordum,yeni açık balkondan giriş yaptım bende ve akşam 3 arkadaşımla konuşup inşallah en yakın zamanda kombinemizi alıyoruz (bence yönetimin,taraftarı teşvik amacıyla stada sokmaları gerekiyor bende işe yaradı :)).Misafir tribünü,fotoğraflarda da gördüğünüz gibi demirle ayrılmış ,korkuluklar bence az bile kalmış bunu burda tartışan arkadaşlar vardı Allah korusun orda bir şampiyonluk maçında felaket olurdu .Panolar sizin attığınız resimlerde sadece bir pano ışıklandırılmış gibi gördüm ben ama içeri girdiğimde üst tribünlerin tüm blok numaralarının olduğu panolar takılıydı ve ışıkları verilmişti (kırmızı pano 1 tane bile görmedim)..Uzun zamandır siteyi takipteydim fakat fazla katılamamıştım umarım benimde sizlere bir faydam olmuştur :)
ışıklı panoya karar verilmiş kırmızı ışıksızdı doğru karar ve mükemmel görünüyor bilgi için teşekkür ederiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı chucky

yağmur çok yağdığı içindir bence dursun 15 dakikada eski haline gelir.

Çevrimdışı chucky

Bizim Koreografimiz bu.
Kareografinin yeri ayrı Sosyal Etkinliğin yeri ayrı

Çevrimdışı Efe

ay sonuna tam 21 günümüz var tam 3 hafta çok şeyler değişir 31 mart günü baktığımızda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Zaten takımı zorlayacak bir açılış olmamalı.takvimden haberim yok.uygun bir aralık olursa gösteri maçı gibi bir maç konser vs açılabilir.benim için en iyi tarih en erken olabilen tarih.

Bencede abi zaten yazın çok iyi organizasyonlar olur diye düşünüyorum şimdilik maç oynayalım yeter

Çevrimdışı sallapati

Maci izliom su an..San mames göle döndü resmen yagmurdan.. Top gitmiyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hep Yek

19 Mayıs 1994 stad tıka basa dolu.10 belki de 15 bin kişi törenleri izlemeye gelmiş.kıçımızda bir karış donla sahaya sürdüler bizi.çimenlerin üstünde abudik gubidik hareketler yapıyoruz.tepede güneş yakmaya başlıyor, kıçımızdan akan terin haddi hesabı yok, biz deli danalar gibi sahada bi o yana bi bu yana koşuşturuyoruz.kimden torpilli oldugunu bilmediğim öğrencilerde renkli renkli kartonları kaldıp indiriyor. tosunun biri omzuma basıp kule oluştururken güneşten korunmak için kartonları kaldıkları an içimden geçenleri burada yazmıyacam. ben ogün bugündür kareografi, koroografi, karoografi, koreografi ve hatta koreye bile karşıyım.gördümmü de söverim.

Çevrimdışı cmravclr

Bahsedildi mi daha önce bilmiyorum ama üst kat merdivenlere sarı şerit çekilmiş.

Çevrimiçi Necmi

ya kimsenin okumadığı haber sitesine neden istediğini verelim. Tepki falan vermeyin, debelensin dursunlar. Tepki verecekseniz bizim habere verin. Adamlar bilgi vermiş fotoğraf vermemiş.  :bandit: @Necmi ağabey. bilmem anlatabildim mi
:nerd: